Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Harvey Specter I DeviL

Member
  • Posts

    748
  • Joined

  • Last visited

About Harvey Specter I DeviL

  • Birthday 10/17/1993

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Hobbies
    stseretnI

Previous Fields

  • Real name
    eman laeR

Recent Profile Visitors

1171 profile views

Harvey Specter I DeviL's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

39

Reputation

  1. @, ești fenomenal, băi, băiatule. După ce mi-am pierdut timpul pe Facebook explicându-ți tot felul de chestii logice, pe tine nu te duce capul decât să continui să mă raportezi și să mă jignești în continuare? Mai și spui că înțelegi ce-am zis, dar tu imediat vii pe forum și începi să-ți bați joc de mine. Deși am făcut o glumă cu acel rank down, sper să nu-l mai primești prea curând, comportamentul tău lăsând de înțeles de ce. Vezi că ți-am dat și eu Report pentru postări jignitoare. Și o să intru în TTC când o să vreau, iar dacă pe tine te oftică asta, nu ai decât să privești neputincios. Zici de mine că-s obsedat și că iau jocul în serios, dar tu începi să mă jignești pe la toate colțurile? Nu știi să faci diferența dintre ceea ce spui și ceea ce faci de fapt. Și ca să vadă toți membri ce am vorbit și ce faci tu după aceea, o să pun o poză. http://imgur.com/a/LnsRe#0 Hmm, luai și Warn, și Suspend, să vedem, acum ce recompensă mai primesc pentru că spun adevărul, cu argumente logice, fără a jigni pe nimeni?
  2. Nume: [uS]Harvey. Rank: Sublider Membrii sancţionați: Druddy / NivDarkFire Motiv: Neefectuarea raportului de activitate Dovada: http://forum.b-zone.ro/topic/46063-raport-de-activitate-activity-report/?p=3389024 Sancţionați cu: Faction Warn Alte precizări: Nu înțeleg de ce n-ați făcut raportul.
  3. Nume: Harvey. Rank: Sublider Membrul sancţionat: RolexXx Motiv: Greșeli în raportul de activitate Dovada: http://forum.b-zone.ro/topic/46063-raport-de-activitate-activity-report/?p=3383874 Sancţionat cu: Două Faction Warn-uri Alte precizări: La nivelul tău nu se fac astfel de greșeli.
  4. Bună seara. După cum mă știți, sunt o persoană serioasă și nu-mi place batjocura și lipsa implicării. Probabil că vă întrebați de ce am întârziat atât cu postarea rapoartelor. Este adevărat că am decis să nu le mai postez chiar duminica, pentru că duminica este o zi liberă pentru mine și vreau să profit cât mai mult de ea, nu prin a verifica rapoartele, astfel că îl postam de obicei luni sau marți. Am încercat să evit să spun c-aș avea probleme, dar nu mai pot ocoli prea mult adevărul. Momentan am niște probleme personale, care s-au întețit mult mai mult față de ce credeam că o să se întâmple și se pare că perioada rezolvării lor va mai dura ceva vreme, maxim o săptămână. Pe lângă probleme, mai am și viața personală, de care trebuie să mă ocup, dar și acest joc, pe care chiar nu-mi doresc să-l neglijez, pentru că oricât de ciudat ar părea, nu vreau să-mi stric o reputație, oricât de virutală ar fi ea, dând cu piciorul la ce am realizat până acum. Știu că o să mă înțelegeți, cel puțin cei care mă cunoașteți și dacă ceilalți aveți vreo urmă de îndoială asupra persoanei mele, puteți discuta cu ceilalți și vă veți convinge singuri. Cu regret vă spun aceste cuvinte, deoarece pur și simplu, aceste probleme au ajuns să mă țină departe de PC, nu doar de joc și cu toate acestea, încerc cât pot de mult să mă ocup și de acesta. Dar acum să nu dramatizăm și să ne gândim mai departe decât este cazul, pentru că aceste probleme se vor rezolva și voi reveni la fel de activ cum am fost întotdeauna. Vă mulțumesc de înțelegere și de răbdarea de care dați dovadă. Un lucru cert vă pot promite, că mâine rezultatele rapoartelor vor fi postate, deoarece acum nu am posibilitatea să le postez, de unde scriu în acest moment și vă mai promit, de asemenea, că ceea ce s-a întâmplat acum, nu se va mai repeta. Vă doresc o seară cât mai plăcută și o ședere cât mai îndelungată și fericită celor noi. P.S.: Dacă nu aveam starea aceea care m-a ținut la pat două zile (luni și marți), era posibil să apuc să le corectez, dar știți cum e, câteodată se alege praful de tot.
  5. Postez de pe telefon, cu cea mai mare greutate, fiindca imi este foarte rau si am stat toata ziua in pat, astfel ca nu pot intra astazi deloc si nu va pot corecta rapoartele azi.
  6. [uS]SilviuM - Tobe_Pettes & NeverGiveUpp primesc câte un Avertisment pentru Death Match în Safe Zone.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.