Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

DonDelir

Member
  • Posts

    222
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Agnita
  • Hobbies
    Fotbal, distractie, fete, partys, iesit cu prietenii, swimming, jogging, fishing, grilling, fashion, music, movie, foreign languages, sa:mp ...

Previous Fields

  • Real name
    Darius
  • RPG Nickname
    DonDelir

Recent Profile Visitors

660 profile views

DonDelir's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

8

Reputation

  1. @GigGs11 Legend, cu tot respectul, dar din punctul meu de vedere, orele nu sunt puse bine. Zilele in care sunt programate, pe mine personal, nu ma incurca. Insa orele 6, 7, nu mi se par potrivite pentru aceste zile. Eu unul, abia astept weekendul sa ies in oras de pe la 5,6. Repet, strict parerea mea.
  2. Desi am rank1 si abia am intrat, sunt parte din factiune. Sunt total de acord cu ce spune Robinson. Eu personal la fiecare sfarsit de sapamana de pe la 6-7 ies in oras. Plus de asta, s-ar putea sa fiu mutat de la meditatii pe vineri intre 6 si 7, 7jum. Eu as spune, daca tot trebuie sa fie facute, sa fie puse mai repede. Gen viner de la 2 la 3 sau 3 la 4, sau 4 la 5; Sambata sa fie pus la 12,1 sau 2. Sunt sigur ca sambata la orele mentionate se poate intra mult mai lejer. Iar sedinta, pt mine e ok.
  3. @, banuiesc ca da si cred ca e limita 160. Dar daca e 160, nu stiu daca prinzi ceva, mai ales ca atunci cand vii pe pod iti scade viteza automat.
  4. Salut! Am si eu o intrebare. In locurile acestea: http://imgur.com/a/rwAR3ai voie sa stai cu radar? As vrea un raspuns de la un rank 5+ daca se poate.
  5. @,@, mersi mult! +1 Mai astept cateva ca sa pot sa hotarasc.
  6. @@RaresT, mersi, e frumos! Ai primit +1 Mai astept cateva creatii, va rog
  7. Nick: DonDelir Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Semnatura Link către ultima cerere făcută : http://forum.b-zone.ro/topic/281250-cerere-east-dondelir-avatar/?hl=dondelir Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): SFPD Text: San Fierro Police Departament Member / SFPD Member Dimensiuni: pentru semnatura Alte precizari: Multumesc! +1 la toate creatiile.
  8. Bafta frumosilor! mult succes mai departe tutror! Sper sa ne mai intalnim candva! Ati fost niste colegi minunati! La multi ani Smith, sanatate, toate cele bune si succes cu liderul! Nu uita sa ma treci la "Legende"
  9. Nick: DonDelir Rank: 5 Data: 31.10.2015 Jucătorul testat: [GF]Mario_Jovic Rezultat teorie: 0.5/3 Rezultat practică: 0/3 Rezultat final (Admis / Respins): Admis! Alte mențiuni: Felicitari !!
  10. Nick: DonDelir Rank: 5 Data: 21.10.2015 Jucătorul testat: Holmes Rezultat teorie: 0.5/3 Rezultat practică: 0/3 Rezultat final (Admis / Respins): Admis! Alte mențiuni: Felicitari !!
  11. Nick: DonDelir Rank: 5 Data: 12.10.2015 Jucătorul testat: Edutuu Rezultat teorie: 1.5/3 Rezultat practică: 0/3 Rezultat final (Admis / Respins): Admis! Alte mențiuni: Felicitari !!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.