Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

eLamras

Member
  • Posts

    474
  • Joined

  • Last visited

About eLamras

  • Birthday 10/11/1998

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucuresti
  • Hobbies
    SA:MP

Previous Fields

  • Real name
    Alexandru

eLamras's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

16

Reputation

  1. https://www.youtube.com/watch?v=OY6lygb5prU&feature=youtu.be Păreri?
  2. Având în vedere că există deja doi administratori care se ocupă de buna desfăşurare a serverelor de sa:mp ale comunităţii, nu cred că ar fi nevoie şi de un al treilea. Totuşi, dacă conducerea decide că este potent pentru această funcţie, el poate deveni administrator. Din punctul meu de vedere, bazat pe informaţile de mai sus, Marik dă semne de o oarecare dependenţă sau disperare faţă de server (chiul de la şcoală, sacrificii, certuri cu familia etc), ceea ce nu este bine şi poate crea suspiciuni. Cine şi-ar complica viaţa reală pentru un joc?! Nu îl cunosc personal şi tocmai de aceea refuz să-mi dau cu părerea dacă merită sau nu.
  3. Aoleo, am uitat... Doamne, si chiar am vrut sa-l cumpar... si eu te iubb (no ghei) ghinda.
  4. Primeşti 200% din banii pe care respectivul îi dă pe comanda [/buylevel]. Fă-ţi singur calculele că nu eşti în clasa a 2-a să nu ştii tabla înmulţirii.
  5. , Fără cleo nu se poate? Că dacă am cleo mie-mi e să nu fiu luat vreodată la teste şi să-mi dea crash, ulterior să iau ban pe motiv de coduri fără să fi făcut nimic. N-am folosit cleo în viaţa mea şi nu ştiu dacă să folosesc.
  6. Felicitări Pixel pentru sublider! Sper să-l ţi cât mai mult şi bine. // Acum am terminat treaba, o zi foarte grea, sunt istovit.
  7. Neaţa! Acum m-am trezit, urmează o zi grea... cu meditaţii & stuff.
  8. Pacat ca ai sters :)

  9. Salutare! De astăzi sunt noul vostru coleg. Din păcate nu mă pot bucura azi de facţiune că sunt prea obosit şi mă culc, noapte bună!
  10. Propun un interviu cu: Paul (de pe RPG2) sau Noks (tot de pe RPG2) Motiv: Fac parte din administration team şi mi-ar face plăcere să aflu mai multe despre ei.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.