Jump to content

SerKaN17

Member
  • Posts

    645
  • Joined

  • Last visited

About SerKaN17

  • Birthday 05/17/2002

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Constanta, Romania
  • Hobbies
    Fotbal, înot, SA:MP

Previous Fields

  • Real name
    Serkan

Recent Profile Visitors

692 profile views

SerKaN17's Achievements

Regular

Regular (8/14)

  • 30 Days Member
  • 7 Days Member
  • 180 Days Member
  • 365 Days Member
  • 1000 Days Member

Recent Badges

3

Reputation

  1. Nick: SercanRank: 5Data sedinţei/activității: 19.07.2020Motivul absenţei: Sunt plecat de acasa in seara astaAlte precizări: Multumesc! Bafta cu activitatea!
  2. Nick: .Serkan.Rank: Cabbie (3)Data sedinţei/activității: 29.02.2020Motivul absenţei: S-ar putea sa fiu plecat toata ziua in decursul acelei zile, insa nu e nimic sigurAlte precizări: Multumesc pentru intelegere! Daca voi putea intra la activitate, o voi face cu cea mai mare placere, insa am facut aceasta cerere pentru a fi sigur.
  3. Nick: .Serkan. Rank: 3 Dovada: https://imgur.com/a/VwbJMm7 Alte precizari: Mersi!
  4. Nick: [B4L].SerkaN. Rank: 2 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): War Motivul invoirii: Acum chiar nu pot intra la war deoarece sunt plecat de acasa cu motive personale Data activitatii la care nu poti veni: 01.09.2017 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 (prima a fost retrasa intrucat am putut intra) Alte precizari: S-ar putea sa intru/intre cineva pe cont nu sunt sigur, depinde cand trebuie sa plec. Am facut aceasta invoire pentru a fi sigur. Bafta!
  5. Gata! Oficial mi-am pus demisia! Fiind clasa a VIII-a chiar nu mai am deloc timp de Waruri... Ati fost niste colegi de nota 10+, o a doua familie! Imi pare rau ca va las acum, insa vreau sa va vad in cateva saptamani SF-ul verde inchis! RESPECT @ (Te respect, mi-ai fost impreuna la bine si la greu, de la rank 1 pana azi, un prieten cum rar mai gasesti, te-ai bucurat pentru mine la bine cand am luat rank 5, fii sigur ca o sa imi fac timp sa intru in game pentru tine cand vei lua rank 5 . Tine-o tot asa, sper sa te vad intr-o zi lider, cum ai avut ocazia sa iei ultima data . Bafta @, sper sa o mai tii mult timp cu liderul, ai fost unul de nota 10+, bafta @@Faneeeee ai fost un coleg si un prieten de nota 10, BAFTA TUTUROR! RIFA ALL THE WAY! Sper sa ne mai revedem din cand in cand pe server, nu va voi uita! P.S. Sper ca pana la urma voi fi trecut la Legende
  6. Nick: SerKaN17 Rank: War Gangster (5) Nick testat: NightDevil Rezultat proba teoretică (?/3; Admis / Respins) 0/3 Rezultat proba practică (?/5; Admis/ Respins): 3/5 Rezultat final (Admis / Respins): Admis Alte precizări: Welcome!
  7. @ Bafta ba Zedule! Daca mai asteptai 1 zi, pana luam si eu rank ieseam impreuna din factiune... Csf... Si eu-s a VIII-a nu mai am timp, sunt presat de atatea meditatii/teme/lectii pentru scoala si chiar m-am mirat ca am stat pana in ziua de azi in factiune... Bafta ba! Ai fost un coleg si un prieten de nota 10+!
  8. Ce fac baieții? Eu mai am 2 sau 3 zile de inactivitate, depinde cat de repede rezolv niste probleme personale. Pana atunci, tineti-o tot asa, nu-i lasati pe ELC sa-si recupereze HQ-ul xD
  9. Whoa... Ma miram eu ma ds ceda Matr3x asta asa de bine, acum se explica tot... GG
  10. Salut ba! Maine sau poimaine va intra un prieten la war, eu fiind plecat, asa ca sa nu va mirati ca o sa fie cam varza la waruri contul...
  11. Nickname: SerKaN17 Tipul de live (in 3, 4, 5): in 4 Nickname-ul participantilor: SerKaN17, Varane, Teemo4777, Steam RPG Bar-ul meu: RPG Bar-ul participantilor: Aveti un subiect anume pe care doriti sa il dezbatem?: Nu. Sunteti de acord cu preturile scrise mai jos?: Suntem de acord. Sunteti de acord cu regulile prezentate mai jos?: Suntem de acord. Sunteti de acord cu faptul ca veti fi pusi pe lista neagra daca incalcati una sau mai multe reguli ale interviului?: Normal. Alte precizari: Va multumim!
  12. Nick: SerKaN17 Rank: Gangster (4) Nick testat: Varane Rezultat proba teoretică (?/3; Admis / Respins): 0/3 Rezultat proba practică (?/5; Admis/ Respins): 3/5 Rezultat final (Admis / Respins): Admis Alte precizări: Welcome nab!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.