Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

MAff96

VIP
  • Posts

    634
  • Joined

  • Last visited

Other groups

About MAff96

  • Birthday 03/31/1996

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Andrei
  • RPG Nickname
    MAff96

Recent Profile Visitors

3671 profile views

MAff96's Achievements

Regular

Regular (8/14)

  • 10 Reactions Given
  • 1 Reaction Given
  • 1 Reaction Received
  • 50 Reactions Received Rare

Recent Badges

160

Reputation

  1. Nick: MAff96 Rank: 1 Ziua: astazi (luni) Ma invoiesc de la: wars Data: 13/12/2021 Motiv: Maine am examen si trebuie sa ma vad cu echipa pe meet dupa ore, adica dupa 20 si nu stiu cat stam de vorba. Numar de invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2): 1/2 Alte precizari: Pup
  2. Nick: MAff96 Rank: 1 Ziua: astazi (vineri) Ma invoiesc de la: wars Data: 10/12/2021 Motiv: Am cumparat bilete la cinema si nu am timp sa ajung asa repede acasa. Merci. Numar de invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2): 2/2 Alte precizari: Pup
  3. Nick: MAff96 Rank: 1 Ziua: astazi (marti) Ma invoiesc de la: wars Data: 07/12/2021 Motiv: Nu sunt acasa. Numar de invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2): 1/2 Alte precizari: Pup
  4. Nume tester: MAff96 Rank: 5 Nume candidat: RedHood Data și ora testului: 17.01.2021, Ora 14:30 Punctaj test teoretic: 0.5/3 Punctaj test practic: 5/5 Rezultat final: Admis Supraveghetor (daca a fost cazul) : N-avem. Mențiuni: Felicitari.
  5. Buna seara dragi colegi din Paramedics. Ce faceti? Bine, sanatosi? Eu va anunt ca am terminat raportul in seara asta. Nu stiu de ce va plangeti asa mult ca e greu de facut raportul. Am avut ora de la 18 pana la 20 si am facut in jur de 50 puncte. Dupa am intrat acum sa termin restul si dupa 10 minute am terminat tot raportul. Atata lene este pe voi, nu am vazut asa ceva. Nici macar un raport nu puteti face. Daca erati lider, ce faceati? Cred ca renuntati demult. O sa aflati fiecare in parte cum este sa fi lider si sa ai pe cap atatia oameni, chiar daca sunt in joc. Ei va pot ataca unde nu te astepti mai putin. Va las cateva poze de cand am inceput sa fac raportul si cand l-am terminat. Pup.
  6. Asta e noua ta glumita pe anul 2021? Nu suna prea bine, dar e acceptabila. Pup.
  7. Hello frumosilor. Ce faceti? Nu scapati de mine asa usor, raman rank 5 in factiune. Muhaha. @S e b i vezi sa nu iti ia foc tigaia aia de laptop. Pup.
  8. Salut. Am zis totusi sa las un mesaj aici de ramas bun. Mi-a placut mult sa fiu lider in aceasta factiune minunata. De cand joc pe server, din decembrie 2013, Paramedics a fost cea mai frumoasa factiune. Nu conteaza cine facea parte din ea, nu stiu cum se facea, dar mereu exista un colectiv care se intelegeau intre ei. Din pacate am renuntat la aceasta functie din pricina faptului ca nu mai gasesc nimic distractiv si nici nu ma mai atrage nimic pe acest joc. Nu mai am 17 ani, la liceu, fara grija si fara sa ma gandesc ce voi face pe viitor. Pe vremuri erau alti oameni, alta atmosfera, dar aceasta factiune a ramas neschimbata. Ma bucur. Aveti grija de voi. Ca tot este revelionul in aceasta seara, eu va urez la multi ani, un an nou cu bucurii si desigur, fara covid. Doamne ajuta. Pup.
  9. ANUNȚ IMPORTANT Am creat un nou topic legat de activitățile pe care le veți organiza. Pentru mai multe detalii intrați în acest topic: Paramedics - Activități rank 4 - 5 / Statistici. De precizat, tot ce am zis mai sus o să fie valabil de pe 4 ianuarie 2021. Până atunci o să mă gândesc care vor fi primii organizatori. Sărbători fericite tuturor. Vă iubesc.
  10. În acest topic membrii de Rank 4 - 5 vor anunța desfășurarea unei activități Model de postare pentru anunțarea activităților obligatorii/opționale: Nume în joc și rank: Data și ora: Tipul activității: Premiile activității: Prezenta (obligatorie/opționala): Reguli activitate: Detalii despre desfășurarea activitați: Alte precizări: Model de postare pentru evidenta activitatilor: Tip activitate: Data și ora: Supraveghetori / Ajutoare: Membrii prezenți: Membrii invoiti (Nu e necesar la activitatile optionale) : Membrii absenți (Nu e necesar la activitatile optionale): Câștigător: Dovada prezenței membrilor: Dovada acordării premiului: Regulament organizatori: - La activitatile obligatorii, se vor accepta un maxim de 15 invoiri, restul fiind respinse automat. - Un rang 4 nu va primi puncte de promovare la rang 5 pentru organizarea unei activități decât o dată la 30 de zile. - Activitatile trebuiesc organizate in intervalul Sâmbătă - Duminică, intre orele 18-21, in functie de disponibilitatea organizatorului. - Activitatile si concursurile trebuie anuntate cu cel putin cu 48h inainte de organizarea propriu-zisa, pentru a lasa membrilor destul timp sa se acomodeze. - Membrii care organizează, au dreptul să se învoiască o singura data de la organizarea activitatilor, urmand a se gasi un inlocuitor, iar membrul cu pricina fiind nevoit sa organizeze obligatoriu urmatoarea activitate de acelasi tip. (Sanctiune: Faction Warn, urmat de Rank Down) - NU organizați activități simple: primul la mine cu /wt, /sms etc. Puteți organiza activități de genul: Par/Impar, LMS, LCS, Duele 1 vs 1 (sau puteți fi creativi), Ruleta rusească, Simon spune sau orice fel de activități care nu implică adminii. Trebuie doar să fiți creativi. - In cazul membrilor de rank 6, liderii vor decide daca doresc sa sanctioneze sau nu absenta acestora de la activitatile obligatorii cand acestia nu au o cerere de inactivitate sau invoire pusa. - n cazul adminilor de nivel 1-3, daca activitatea obligatorie are loc pe parcursul desfasurarii warurilor, acestia vor fi automat invoiti, cu conditia ca ei sa-si indeplineasca atributiile de admin in ce priveste prinderea codatilor. Dacă nu vă învoiți sau nu organizați activitățile propuse, veti fi sanctionati cu Faction Warn, urmat de Rank Down. Invoirile se fac in topicul Cereri Invoiri (Sedinte si Activitati) / Requests Permissions, postand dupa modelul special de acolo. Premii: Saptamanal, bugetul pentru activitati este de 350k, suma care va fi platita de organizator, dar care poate fi rambursata odata ce acesta va posta in topicul de Rambursari Activitati. Premiile pot include, dar nu se limiteaza la: Bani, Rapoarte Optionale/Injumatatie, posibilitatea de a purta orice skin de factiune indiferent de rank. In this topic, the members of Rank 4 - 5 will announce the development of an activity
  11. Usor vandame ca iti explodeaza steroizii.
  12. Pe cine bati tu ma? Vezi ca nu ai nimerit mustele din bucatarie, batausule
  13. Tu ai citit macar tot ce am zis? Iti mai zic din nou: Eu am venit sa va explic cu frumosul ca puteti ajunge la o intelegere. Daca nu se poate asta, propun sa nu mai discutati intre voi nimic personal. Cu timpul o sa se linisteasca apele.
  14. Ca sa intelegi. Iti dau un exemplu. Anul trecut la inceputul verii m-am angajat ca distribuitor de pliante in Bucuresti. Din prima zi m-am inteles cu toata echipa, cu toate ca nu aveam incredere daca ma platesc, pana s-a terminat prima luna de munca si am primit vreo 25 milioane. Nu ma intelegeam cu toti, nu toti erau pe aceeasi lungime de unda cu mine, dar incercam sa ii ascult pe toti si sa tac cand este nevoie. Seful meu din masina era tigan, nu discriminez, dar ideea este ca a fost prima oara cand am lucrat cu un tigan, om cu suflet mare care niciodata nu si-a batut joc de mine sau de restul din echipa. Ideea este urmatoare. Deseori se mai certau intre ei, dar seful niciodata nu le zicea: vezi ca iti scad din salariu sau te concediez. Pur si simplu incerca sa le intelegea punctul de vedere la amandoi si se ajungea la un punct comun. Asta am facut si eu aici. Stiam ca o sa comentati amandoi aici. Asa ca am asteptat punctul fiecaruia. Eu nu am venit la voi sa va dracui sau sa injur, cum facea seful de la pliante. Eu am venit sa va explic cu frumosul ca puteti ajunge la o intelegere. Daca nu se poate asta, propun sa nu mai discutati intre voi nimic personal. Cu timpul o sa se linisteasca apele. Vad ca Delgado spune ca nu te intelegi cu lumea din factiune. Sper sa nu va mai certati. O zi faina.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.