Jump to content

Biggie98

Member
  • Posts

    252
  • Joined

  • Last visited

About Biggie98

  • Birthday 07/16/1998

Profile Information

  • Gender
    Male

Biggie98's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

3

Reputation

  1. - Nume: Biggie - Rank: 1 - Tipul de pachet (1, 2, 3 sau 4): 1 - Anunţul: '' Wolf4eveR a scos la vanzare renumitul Jizzy SF. Ofertele se fac in joc sau pe RPG. '' - Anunţurile publicate (dovada): http://imgur.com/a/pjJeh - Alte precizări:
  2. Nick: Strampan Rank: 2 Data la care nu poti veni: 23/9/2015 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): War Lipsesc din motivul: Meditatii Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari:
  3. Nick: Strampan Rank: 2 Data la care nu poti veni: 18/9 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): War Lipsesc din motivul: Ma duc afara. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 2/2 Alte precizari: Nick: Strampan Rank: 2 Data la care nu poti veni: 18/9 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): War Lipsesc din motivul: Ma duc afara. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 2/2 Alte precizari:
  4. Nick: Strampan Rank: 2 Data la care nu poti veni: 9/15/2015 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): War Lipsesc din motivul: Ma duc la sala de la 20:00 Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari:
  5. Nick: Strampan Rank: 1 Data la care nu poti veni: 9/3/2015 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): War Lipsesc din motivul: Plecat Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Doamne ajuta
  6. Biggie98

    Nick: Strampan Rank: 1 Doresc sa ma invoiesc de la: War Motivul: Sunt plecat in vizita cu familia. Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1 Alte precizari:-
  7. - Nume: Strampan -- Level: 24 -- RPG Bar sau poza cu [/stats] -- Facţiunea din faci parte: News Rerporters -- Am citit şi lua la cunoştinţă regulile prezentate în primul post al topicului: Da -- Alte precizări: -
  8. -- Nume: Strampan -- Rank: 4 -- Data săvârşirii interviului: 13/10/2014 -- Tipul interviului:Nornal -- Numele celui/celor intervievat/ţi: CaTaLiN.... -- Alte precizări:
  9. @, de pachetul tau de se va ocupa Ryakk (pachetul 1) Anuntul : Deagle for Society ofera posibilitatea de a-ti achizitiona un: Logo, un avatar sau o poza la un pret foarte mic. Recrutam! *Daca aveti intrebari sau nelamuriri legate de noua forma a anunturilor, ma contactati pe mine, nu pe reporteri, fiindca ei nu au voie sa schimbe nicio virgula fara acordul meu. *Tarifele sunt afisate pe prima pagina a acestui topic. *Daca sesizati ca un anunt din pachet este dat in intervalul orar 02:00-09:00, va rog sa ma contactati prin PM si sa-mi dati dovada.
  10. @@ZEW Biz, de pachetul tau se va ocupa Minghi (Pachet 4)! Anunţul: Avispa Rifa recruteaza playeri activi si seriosi cu level 10+ si cu rank 3+ intr-o factiune anterioara! Un nou inceput! *Daca aveti intrebari sau nelamuriri legate de noua forma a anunturilor, ma contactati pe mine, nu pe reporteri, fiindca ei nu au voie sa schimbe nicio virgula fara acordul meu. *Tarifele sunt afisate pe prima pagina a acestui topic. *Daca sesizati ca un anunt din pachet este dat in intervalul orar 02:00-09:00, va rog sa ma contactati prin PM si sa-mi dati dovada.
  11. @@@Norbert14, de pachetul tau se va ocupa SeBa20 (Pachet 4) Anunt:``Avispa Rifa recruteaza playeri activi si seriosi level 10+ cu rank 3+ intr-o factiune anterioara. Un nou inceput!``. @, de pachetul tau se va ocupa Force55 (pachet 4) Anunţul: "Vrei sa faci un event si nu stii o locatie buna si ieftina? Vino la Restaurantul SF de langa CNN SF, preturi mici". @, de pachetul tau se va ocupa [us]Xin (Pachet 4) Anunţul : `` Prolapsul de langa Car Rent LS va asteapta cu cele mai mici preturi, intrarea doar 1$.`` *Daca aveti intrebari sau nelamuriri legate de noua forma a anunturilor, ma contactati pe mine, nu pe reporteri, fiindca ei nu au voie sa schimbe nicio virgula fara acordul meu. *Tarifele sunt afisate pe prima pagina a acestui topic. *Daca sesizati ca un anunt din pachet este dat in intervalul orar 02:00-09:00, va rog sa ma contactati prin PM si sa-mi dati dovada.
  12. Biggie98

    Viaţa e frumoasa.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.