Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Kepa98

Member
  • Posts

    1167
  • Joined

  • Last visited

About Kepa98

  • Birthday 04/20/1998

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Hobbies
    SA:MP , Fotbal

Previous Fields

  • Real name
    Vlad

Recent Profile Visitors

739 profile views

Kepa98's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

50

Reputation

  1. Nume: Bailly - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțul dorit:"Vand 24/7 Principal SF id 124 la pretul de 10,000,000$ negociabil, detalii in game" - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 1/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da. - Alte precizări: Noroc!
  2. Nume: Mendez - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțul dorit:"Mendez vinde casa cu interior Kaiac langa HQ GSB cu id-ul 509 la pretul de 15,000,000$" - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 1/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da. - Alte precizări: Noroc!
  3. Nume: Mendez - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțul dorit:"Mendez vinde casa cu interior Kaiac langa HQ GSB cu id-ul 509 la pretul de 15,000,000$" - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 1/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da. - Alte precizări: Noroc!
  4. Nick: Mendez Rank: 1 Data warurilor la care nu poți ajunge: 13/12/2016 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: Prima Motivul învoirii:O sa vi se para putin ciudat dar.. nu am cablu .. un vecin a chemat o firma de montat instalatii de lumina si au atins niste fire nabii.. pe urmatoarele 24-48 de ore stau fara net si TV Alte precizări:Multumesc pentru intelegere..
  5. Nick: Mendez Rank: 1 Data warurilor la care nu poți ajunge: 09/12/2016 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1 Motivul învoirii: Vineri am meditatii la mate 2 ore si nu stiu daca termin pana-n ora 20:00 (mereu proful meu intarzie...) Alte precizări: Bafta la war si multumesc. Poate ajung si la war..
  6. Noroc, sunt noul vostru coleg si sper sa ne intelegem de minune. Multumesc Coke pentru accept si Denis pentru test
  7. Colegi, aici ne luam ramas bun. Nu prea mai am timp de samp (adica intru foarte rar). Va multumesc pentru tot ajutorul acordat sper sa va revad candva, va urez succes si toate cele bune! Respect: Wisler , Giggs, Addicted, Gabita, Paterno, Bukake etc..
  8. Nume: Mendez - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțul dorit:"Mendez vinde Benzinaria cu id 77 la pretul de 35,000,000$ negociabil, contact la [626-6885]" - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 1/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da. - Alte precizări: Noroc!
  9. Nick: Mendez Rank: 4 Am dat test cu: Rickardo.TV Data: 22.09.2016, Rezultat proba teoretica: 3/3 Rezultat proba practica: x/x Rezultat proba de arme (daca este cazul): - Rezultat total (Admis/Respins): Respins Alte menţiuni: Noroc data viitoare.
  10. Nume: Mendez - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțul dorit:"Mendez vinde Benzinaria cu id 77 la pretul de 40,000,000$ negociabil, contact la [626-6885]" - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 1/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da. - Alte precizări: Noroc!
  11. Nume: Mendez - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțul dorit:"La Benzinaria cu ID 77 beneficiezi de cea mai buna calitate de cumbustibil din SF, faci plinul la doar 69$." - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 2/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da. - Alte precizări: Noroc!
  12. Nume: Mendez - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțul dorit:"La Benzinaria cu ID 77 beneficiezi de cea mai buna calitate de cumbustibil din SF, faci plinul la doar 69$." - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 1/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da. - Alte precizări: -
  13. Nume: Mendez - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțul dorit:"La Benzinaria cu ID 77 beneficiezi de cea mai buna calitate de cumbustibil din SF, faci plinul la doar 69$." - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 2/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da. - Alte precizări: M-am saturat la cate cereri am facut si la niciuna nu am gasit reporterul on ..
  14. Nume: Mendez - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțul dorit:"La Benzinaria cu ID 77 beneficiezi de cea mai buna calitate de cumbustibil din SF, faci plinul la doar 69$." - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 1/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da. - Alte precizări: Sa fie activ
  15. Nume: Mendez - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțul dorit:"La business-ul cu ID 77 beneficiezi de cea mai buna calitate de cumbustibil din SF, faci plinul la doar 69$. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 1/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da. - Alte precizări: Te rog eu Mage ... nu mai imi da reporteri care intra odata la 2-3 zile .. da-mi un reporter activ de la ora 20:00 in sus
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.