Jump to content

South Dragos93n

Donator
  • Posts

    314
  • Joined

  • Last visited

About South Dragos93n

  • Birthday 04/19/1993

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    London , United Kingdom

Contact Methods

  • Skype
    Nisfoeanu.Dragos

Previous Fields

  • Real name
    Dragos

Recent Profile Visitors

526 profile views

South Dragos93n's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

43

Reputation

  1. Hai ! Gata cu fotosinteza! La culcare toata lumea! noapte buna tuturor!
  2. Primul meu post aici . Pentru cei care nu stiu , de astazi sunt noul vostru coleg , sper sa ne intelegem si sa stau aici cat mai mult timp . Acum merg la somn ca dimineata iar la servici . Noapte buna tuturor .
  3. Noapte buna golanilor ! Ne vedem dupa servici , aveti grija ca sunt cu ochii pe voi !
  4. Nick: [uS]Dragos93n Membrul sancţionat: AllenMinyo Motiv: Limbaj pe /f Sancţiunea adusă: FW Dovada(în funcţie de caz): http://i.imgur.com/SJ6y1eb.png Menţiuni: - Te-am avertizat , dar nu ai bagat la cap.
  5. Buna dimineata ! Terminati cu postarile astea prostesti ca eu o sa va sanctionez ! Am mai spus si ma repet !: cititi prima pagina a topicului ! Data viitoare daca mai vad posturi prostesti va ard !
  6. AIM Katzuno: Distractie placuta la munte .Noapte buna prieteni ! Ma bag si eu la somn , dimineata ma duc la servici . Aveti grija de voi ,nu faceti prostii , si un week-end cat mai placut !
  7. South Max : Ar trebuii sa le spui sa scrie corect si sa citeasca prima pagina a topicului , nu sa scrie cu negru ....Daca cineva vrea sa urmareasca acest topic o va face , nu conteaza culoarea .
  8. @TLG kraft: Incercati mai multi , dati 5-6 playeri requestevent odata ,''by The Tsar Bratva'' la sfarsit . Iar daca banii sunt o problema anuntati-ma . Cititi prima pagina a acestui topic (regulamentul) , aveti grija la cum postati . Nu vreau sa ne inchida topicul sau sa fiti sanctionati.
  9. Noroc baieti ! Nu aplica nimeni deoarece au vazut ca in ultimul timp a fost un haos total .... Ca sa atragem lumea trebuie sa facem evenimente targuri etc ! Trebuie sa ne facem vazuti . Eu nu pot face prea multe deoarece sunt in fiecare zi la servici , de dimineata pana seara ..
  10. @William : Imi cer scuze in numele tuturor , o sa precizez acest lucru la urmatoarea sedinta .Noapte buna prieteni ! Nu uitati , da-ti add-uri precum ca recrutam . Haideti sa readucem Bratva acolo unde ii este locul , implicativa putin mai mult .
  11. Buna Dimineata prieteni ! Se pare ca trebuie sa o luam de la 0 . De aceasta data sa speram ca va fi ceva mai multa organizare , cautati oameni cu experienta si bun simt si totul o sa fie perfect ! Sa aveti un inceput de weekend cat mai bun .
  12. Neata golanilor ! Ce faceti ? Dati ad'uri ca recrutam !
  13. Noapte buna rusnacilor ! ''Tot raul spre bine '' , sa speram ca pe viitor sa fie mai bine ! Ma pun sa dorm , dimineata iar la munca ...
  14. Neata Bratva ! Eu doar ce m-am trezit , ce faceti ? Nu uitati de sedinta !!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.