Jump to content

Mark

Donator
  • Posts

    2636
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Mark last won the day on January 5 2019

Mark had the most liked content!

About Mark

  • Birthday 09/27/1999

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Romania

Contact Methods

  • Skype
    PM

Previous Fields

  • Real name
    ♛ Marius ♛

Recent Profile Visitors

9164 profile views

Mark's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • 15 Posts
  • 1000 Posts Rare
  • 300 Posts Rare
  • 100 Posts
  • First Post

Recent Badges

1.4k

Reputation

  1. Mark

    Love B-zone ❤️
  2. Mark

    Nick: Mark Level: 99 Vârstă (reală): 20 Sex (real): Masculin Vechime pe server: 6 ani Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Mark Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Imi doresc sa relaxez jucatorii prin evenimente, sa ii ajut cu sfaturi si orice probleme , iar cel mai important sa ne simtim bine cu totii. Ce intenționez să fac pentru jucători: Evenimente zilnice, sprijin in pronblemele pe care le intampina prin contactarea chiar prin PM pe Forum, sfaturi de joc pentru incepatori, colaborarea cu alte factiuni pentru desfasurarea de evenimente interesante intre civili si membrii de factiune ( evenimente tip civili vs. taxi ), organizarea de evenimente noi care nu au mai fost facute, concursuri si multe alte evenimente interesante si amuzante. Multumesc si sper sa ne vedem cu bine!
  3. Mark

    @eB Alphadores Stefan Mersi, e minunata @West Coast Extraordinat, apreciez ❤️ Probabil le voi folosi pe ambele. T/C
  4. Mark

    Mersi, astept si altele!
  5. Mark

    Display Name: Mark Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Imagine (obligatoriu pentru semnătură): Imagine cu Ava Max. Tema (În caz că nu există o imagine): - Text: - Dimensiuni: sa arate bine Alte precizări: Multumesc, +1 la toate.
  6. hakuna matata 

    1. RW Andrey

      RW Andrey

      Am nevoie de ajutorul tau mark, da.mi mesaj pe insta

  7. o sa te tin minte toata viata pentru ce ai facut!

    1. Mark

      Mark

      i'm confused

    2. Cipriian OLTEANCLAN

      Cipriian OLTEANCLAN

      ce a facut iron men? zi si mie

  8. Ușor cu spamul deșteptule cu bacul luat

    1. Mark

      Mark

      Tu vorbesti, te spargi in posturi.

  9. Mark

    Nick: Mark Level: 97 Vârstă (reală): 18. Sex (real): Masculin. Vechime pe server: 4 ani. Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Mark Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa ajut si sa fac lumea sa se simta bine. ''Distractie si voie buna''. Nu cred ca e nevoie de mai mult. Ce intenționez să fac pentru jucători: Tot ce am facut si in celelalte doua mandate pe care le-am avut, sa ofer ajutor si distractie.
  10. Mark

    Nick: Redox Rank: 1 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / evidenta war / alta activitate ) : war Motivul invoirii : I-a picat curentul. Data invoirii la care nu pot veni 12.02.2018 Numarul de invori din aceasta saptamana ( x/2 ). : 1/2 Alte precizari: M-a rugat pe mine sa il invoiesc. Multam!
  11. Mark

    Nick-name: .qbit Rank: 2 Ma invoiesc de la: War Motivul pentru care nu pot veni: Nu are net, e ploaie afara. Data: 27.11.2017 Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Daca nu are net, evident ca nu poate sa isi puna el invoirea asa ca m-a rugat pe mine, o seara buna!
  12.  

    1. Mark

      Mark

      :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  13. Mark

    Nick: Redox Rank: 4 Activitatea la care te invoiesti: War Motivul invoirii: Nu sunt acasa. Data activitatii la care nu poti veni: 01.10.2017 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 sau 2/2, nu stiu sigur. Alte precizari: M-a rugat pe mine sa ii postez invoirea, este deja plecat.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.