Jump to content

Turbo ToV

Member
  • Posts

    1232
  • Joined

  • Last visited

About Turbo ToV

  • Birthday 03/14/1994

Contact Methods

  • Website URL
    http://b-zone.ro/forum
  • Skype
    -

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Resita
  • Hobbies
    Cross, Fotball and another else.

Previous Fields

  • Real name
    Alex
  • RPG1 Nickname
    Turbo.

Recent Profile Visitors

4439 profile views

Turbo ToV's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

42

Reputation

  1. Turbo ToV

    Haide.ti cu robu http://imgur.com/a/vzjW1
  2. Moarte clinica scrie pe tine fara Sa:Mp si pe RappaRo dumnezeu sa.l odihneasca daca ii scoate adminu
  3. Salutare. Ce face.ti ce zice.ti? Ce e cu linistea asta aici?
  4. Noapte buna sau Neata buna pt altii Ne auzim maine. Hai sa va las o dovada a celor mai valorosi oameni din Autobuzul Magic. No-Liferi ce suntem O.o PS. Be Cristii, sa stii ca nu te uit cu faza cu " automatu" ca mi.ai dat film.
  5. Nick: Turbo. Rank: 2 Actiuni namecover: http://imgur.com/a/UGtJH Numarul de actiuni namecover: 1x Posesie/Folosire Droguri Alte precizari: Salam Aleikum.
  6. Hai salutare colegi, ce face.ti voi? Trebuie sa trag tare sa fac raportu ca vreau sa ma bag pe noul job Eu acu am ajuns de la lucru, ma pun sa fac un dush si ne auzim in game
  7. Ba Sebi, hai ca deja esti sub orice critica. Am tot tacut eu pe aici, nu vreau sa ma ia nimeni in parere de rau dar vreau sa.mi zic si eu parerea. Teylo a spus ceva acu vreo 2 seri pe /r in legatura cu cearta asta Startrack+alti membrii , insa eu vad ca tu o tot lungesti, cica " care nu ma suporta(stie el cine) poate sa.si dea demisia" bai omule, de ce pui paie pe foc, nu poti sa taci? Iti place tie sa agiti lucrurile? Daca stii cine e, si bla bla, taci, lasa de la tine, cand v.a pica, v.a pica si aia e. Cat despre aceste apropouri cu " pune.ti demisia" de ce nu ti.o pui tu ma? Tu ca rank superior ar trebuii sa dai sfaturi bune, sa tii cu membrii tai, nu sa fii asa capos si sa fii un increzut, pt ca nu esti. Ai acum Helper, da? Ocupate de functia de Helper si nu pune paie pe foc intre membrii, sau..cei de ti.au dat functia de Helper nu stiu ca tu ziceai ca : citez " ti se rupe p**a de jocu asta" ?? Ha? E ok...ce sa zic, daca Teylo te vrea asa..respectam decizia lui.. Repet, nu vreau sa ma lua.ti in parere de rau...peace. P.S. Welcome celor noi, si bafta la puncte.
  8. Salutare oameni buni. Tot raport, tot raport? Welcome celor noi, sper sa ne intelegem bine! :3
  9. Neata baii , ce fain e aici ) Merge fain Lays-ul cu Cascaval + o bere Incetati si voi, vorba lui Kidda, nu ii mai da.ti satisfactie. V.am lasat, ne auzim pe la 17:00 Aveti grija sa nu va "arde.ti ca tigara"
  10. Nick: Turbo. Rank: 2 Actiuni namecover: http://imgur.com/a/NhmA1 Numarul de actiuni namecover: 1x Posesie/Folosire Droguri Alte precizari: Sau
  11. Fetelor, faine melodiile astea , le.am bagat la Preferate :3 Am iesit si eu. Noapte buna.
  12. Ce face.ti codatilor? Eu acu am ajuns de la munca, mmerg si eu sa fac un dush si am plecat. Welcome celor noi ! Ne auzim Duminica pe seara.
  13. Noapte buna , ne auzim maine. Welcome celor noi, Chappie. ce ghinion ai ba omuletule
  14. Toate trebuie facute. Eu acu` m.m trezit ca am fost cam obosit de la munca.
  15. Bafta in tot ce iti propui, SiZe. Voi oameni buni ce mai face.ti?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.