Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Dari8

Member
  • Posts

    744
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Brasov

Previous Fields

  • Real name
    Darius

Dari8's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

4

Reputation

  1. Nick: LeXus69 Level: 56 Vârstă (reală): 17 ani. Sex (real): Masculin. Vechime pe server: Aproape 3 ani Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/account/general Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Primarul este un model pentru playerii ce abea s-au alăturat serverului și nu ezită să colaboreze chiar și cu cei cu vechime. Meseria de primar necesită un vocabular elevat și tot odată pe înțelesul tuturor. Ea mai necesită timp, răbdare și un dram de optimism, chiar și pentru cei ce nu mai găsesc speranțe în a ajunge " un model în a fi cunoscut ". Elimin ideea cum că aș dori să devin primar pentru popularitate și doresc să comunic prin această cale un mesaj : Primarul ar trebui să fie ales dintre cei care au muncit cu adevărat, cei care știu cum să trăiască și să se mulțumească cu puțin și cei care se ajută reciproc.În concluzie, job-ul de primar ar fi un pas înainte, nu pentru mine, ci pentru cei ce-mi vor cere ajutorul. Ce intenționez să fac pentru jucători: Mai multe eventuri pentru playeri cu level intrea 2-7.Ajut playeri care au nevoie de o licenta sau bani de amenda / level up.Nu ma zgarcesc la bani daca am ofer la cei ce imi cer deci fiecare player cu level mic care vine la mine il ajut cu placere.Ii ajut pe cei noi sa cunoasca regulile serverului cat si sa invete unde sunt pozitionate joburile si hq-urile.Intotdeauna fiecarui player care vine la mine pentru sfaturi ii voi da cele mai bune sfaturi chiar si in privinta joburilor.Mai mult incerc sa adun cat mai multi bani cu care sper ca le v-a fi de folos pentru ei.Nu vreau sa folosesc bani pe care ii doneaza playeri pentru mine vreau ca bani sa ii ajute pe cei noi pe server.Toata lumea merita o sansa.Si vreau sa opresc cersitul sunt prea multi care nu muncesc numa cersesc si nu fac nimic.
  2. Ce mai faceti baieti? A plecat si Joker...
  3. Nick:LeXus69 Rank:2 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): Antrenament Motivul invoirii:Sunt plecat la mare in caz daca nu imi accepti inactivitatea . Data activitatii la care nu poti veni:0708/2016 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2):1/2 Alte precizari:Bafta
  4. Nick: LeXus69 Level: 51 Vârstă (reală): 17 Sex (real): Masculin. Vechime pe server: 2 ani + ( 08/03/2014- 30/06/2016) Poză cu /stats: http://imgur.com/I1GT4rF Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Intotdeauna am vrut sa ajut playeri cu level mai mic.Imi place foarte mult sa ajut playeri cu level mic chiar daca uneori cersesc prea mult.Si as vrea sa am si eu primul meu mandat adevarat de primar si cu un pic ajutor se poate indeplini Ce intenționez să fac pentru jucători: Mai multe eventuri pentru playeri cu level intrea 2-7.Ajut playeri care au nevoie de o licenta sau bani de amenda level up.Nu ma zgarcesc la bani daca am ofer la cei ce imi cer deci fiecare player cu level imi care vine la mine il ajut cu placere.Ii ajut pe cei noi sa cunoasca regulile serverului cat si sa invete unde sunt pozitionate joburile si hq-urile.Intotdeauna fiecarui player ii care vine la mine pentru sfaturi ii voi da cele mai bune sfaturi chiar si in privinta joburilor.Mai mult incerc sa adun cat mai multi bani cu care sper ca le v-a fi de folos pentru ei.Nu vreau sa folosesc bani pe care ii doneaza playeri pentru mine vreau ca bani sa ii ajute pe cei noi pe server.Toata lumea merita o sansa.Si vreau sa opresc cersitul sutn prea mult care nu muncesc numa cersesc altceva nu fac.
  5. Uite ma duc pe afara! Ne vedem mai tarziu
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.