Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Furtuna

VIP
  • Posts

    624
  • Joined

  • Last visited

Other groups

About Furtuna

  • Birthday 05/15/1999

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.youtube.com/user/FurtunaCh
  • Skype
    furtuna.catalin
  • Steam ID
    https://steamcommunity.com/id/furtunas

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Campina, Romania
  • Hobbies
    B-Vlog

Previous Fields

  • Real name
    Furtună

Recent Profile Visitors

5577 profile views

Furtuna's Achievements

Regular

Regular (8/14)

178

Reputation

  1. Mane am primit ban pe motiv TENTATIVA VANZARE CONT ,vreu si eu UNBAN am si eu un infernus... si vreau dovada. AIM Mihay mi-a dat ban.

  2. Mai trăiești? :)

  3. "Trebuie sa faceti ceva sa atrageti jucatorii ca donatiile nu mai vin?" Scuza-ma ca ma bag, cum ai ajuns tu la concluzia ca acest quest aduce vreun ban in buzunarele conducerii? Daca stai putin sa te gandesti, inainte sa vorbesti, realizezi ca scopul de a atrage jucatorii pe server a fost inca de la deschidere. Pentru ca asta vrem cu totii, sa populam serverele, nu? "skinu ala silver ce-i cu el?" Pe langa celelalte premii am ales sa oferim un skin silver. Asta inseamna nici cel mai ieftin, nici cel mai scump. Nu mai bine premiul era de 1.000.000$, ca toata lumea sa isi ia skinul al' mai scump? Tu spui ca e mult prea greu sa prinzi 150 de pokemoni, ba mai mult, sa astepti si 2 minute intre ei. Vrei sa ti-l fac eu? Poate te distrezi mai mult asa...
  4. ai ajuns si tu rosu........ sanatate

  5. Propun ca stergerea logurilor sa se faca dupa un an doar daca jucatorul nu a mai acumulat alte sanctiuni in ultimul an.
  6. Vă mulțumesc tuturor pentru creații. O să vă menționez în creditele următorului episod. Cei responsabili pot închide topicul.
  7. Vă mulţumesc. Aştept creaţii în continuare.
  8. @@drE jR, @, vă mulţumesc pentru minunatele creaţii, am să rog domnii designeri să nu închidă topicul, aştept mai multe idei.
  9. Nick: Furtuna Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Logo Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): Logo B-Vlog Text: B-Vlog Dimensiuni: Nu conteaza Alte precizari: Am nevoie din nou de ajutorul vostru, pentru noi logo-uri pentru B-Vlog. Lasati imaginatia sa curga Va voi multumi in cadrul creditelor de la final. Va puteti inspira: http://imgur.com/a/cvmbO#0
  10. Vă mulţumesc tuturor pentru urări şi gândurile bune. Sper să nu vă dezamăgesc mai departe cu acest proiect! Toate cele bune.
    1. Show previous comments  1 more
    2. Carn
    3. Big Daddy Bray

      Big Daddy Bray

      nu ma pot conecta pe website , te rog sa imi validezi contul si sa am cauti cand vezi asta.

    4. Motan77

      Motan77

      Salut! Imi poti valida si mie contul? multumesc! Nu ma lasa sa pun nici poza.

       

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.