Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Procuroru94

Member
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

About Procuroru94

  • Birthday 12/08/1994

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Doru

Procuroru94's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

1

Reputation

  1. Am decis sa ma las de sa:mp momentan asa ca nu o sa ma mai vedeti pe server/forum pana ma decid sa revin/daca revin. Va urez multa bafta tuturor in continuare atat in LSPD cat si viitorul vostru pe server/real-life Aloha
  2. Daca este nevoie pot sa traduc eu,cum a zis si Carn,google translate nu traduce cum trebuie. If needed i can translate,as Carn said,google translate doesn't work very good.
  3. Carn,what happened at the meeting? i couldn;t make it so...
  4. Suna ok,ar fi misto daca alea 2 grupuri ar merge si dupa suspectii fara drept 5-10 minute, iar cei de rank 1 eventual sa stea intru-un loc cu radare + sa opreasca masinile si sa controleze licente/frisk...Just an idea
  5. Pai daca vrei sa afli parerea noastra pentru activitatea de vineri,spune ce idei ai:). Cat despre grupul pe fb e o idee buna,eu i-am trimis pm lu roby cu profilul meu,dar dupa ce se va face sper sa nu apara caterinca pe fb in afara acelui grup daca intelegeti ce vreau sa spun.
  6. La activitatea tinuta de Carn am facut razie prin hq-urile mafiilor din LS si LV. Cat despre o activitate mai prelungita,imi convine atata timp cat facem ceva interesant Eu as fi pro,e mult mai convenabil asa,dar in caz ca se accepta trebuie sa hotaram o zi in care sa putem fi toti prezenti:) Pai avem sau nu antrenament ? Daca nu avem antrenament,unde speri sa fim in numar cat mai mare ?
  7. Eh,facultatea . Am intrat sapt. trecuta,dar mai mult in intervalul 12:00-08:00 ),iar in weekend am fost plecat:).
  8. » Nick:Procuroru94 » Rank:2 » Echipa:SWAT » Data:15.10.2014 » Lipsesc de la (Antrenament/Ședință/Activitate):Antrenament » Lipsesc din motivul: Am avut probleme cu internetul,ceva problema de la provider (city link sau ceva de genu') si abia acum am reusit sa intru. » Alte precizari? Stiu ca a e putin cam tarziu pentru cererea de invoire,dar nu am avut acces la internet (nici pe laptop nici pe telefon) si nu am avut cum sa intru.
  9. » Nickname: Procuroru94 » Level-ul deţinut: 18 » Rank-ul deţinut: 2 » Motivul pentru care doreşti să intri: Pai as dori sa ma alatur acestei echipe deoarece este mai multa adrenalina decat la roads si pentru a-mi ajuta colegii in prinderea infractorilor. » Alte precizări: O zi buna.
  10. Nope,e premiu surpriza,am intrebat un admin si cica nici el nu stie..
  11. Daca la partea cu wanted te referi la mine ca nu am dat wanted 2 pentru neconformare ordin,am dat wanted 1 celor cu level intre 1-4 pentru ca nu aveam cum sa dau 2. Daca nu te refereai la mine scuze pentru bagarea in seama
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.