Jump to content

mR ExPreSSo

Member
  • Posts

    277
  • Joined

  • Last visited

About mR ExPreSSo

  • Birthday 08/02/2000

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Alexandria, Teleorman
  • Hobbies
    #DAUMAGIESIVALOARE SRL

Previous Fields

  • Real name
    Bogdan
  • RPG Nickname
    mR.ExPreSSo

mR ExPreSSo's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

52

Reputation

  1. Nick: mR.ExpResso Rank: 1 Data warurilor la care nu poți ajunge: 28.01.2016 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana:2/2 Motiv: Plec la țara Alte precizări: imi pare rau ca n-am putut sa vin ieri din cauza problemelor pe server.
  2. Nick: mR.ecpresso Rank: 1 Data warurilor la care nu poți ajunge: 28.01.2016 Numarul de invoiri in aceasta saptamana: 1/2 Motiv: nu merge sv Alte precizări: incerc sa reintru daca nu mai are probleme
  3. Nick : mr.expresso Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 4.12.2015 Lipsesc din motivul: sunt plecat de acasa Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: bafta
  4. @, nu cred ))))))) Macar acuma au iesit tot neamu a lu' Planta, si inca cativa smecherasi.
  5. Si balon zicea de mine ca nu o sa duc mafia, ca el mult a tinut-o... Csf
  6. Nume: mR.ExPReSSo Rank:2 Suma depusă: 10000$ Motivul amendării : Scor negativ la war cica. Screenshot: http://imgur.com/4i8aTyC
  7. @@AIM NewLife, Bafta, ai fost un subleader bun, inteleg si prin ce treci, zic ca e mai bine sa lasi jocul de-oparte putin, ne ocupam noi mai departe de pasarici si de ciori.
  8. Nick : mR.ExPresso Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 27.11.2015 Lipsesc din motivul: sunt plecat de acasa Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari:
  9. Ne faci pe noi copii de 15 ani, ne inveti tu ca asta e decat un joc, ca noi nu gandim cu capul, dar tu la asazisi 21 de ani (nolifer) te lauzi ca bagi bani in joc, si ne spui noua sa gandim cu capul? Uite-te la tine boss, ca te faci singur de ras
  10. Nick : mR.ExPresso Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 20.11.2015 Lipsesc din motivul: sunt plecat de acasa Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari:
  11. @@Muzzy, Da, am inteles, ti-am zis ca o sa-mi dau demisia, si vrei sa iei SF, nu vrem, ca mai nou tu si new faceti toata mafia. E alegerea mea daca vreau sa fac posturi, in niciun regulament nu scrie ca aia care fac posturi trebuie sa-si dea demisia, pana la urma, nu tu ma intelegi pe mine, ai vedea si tu cum ar fi sa fii dat afara de niste PM-isti carora nu le-ai gresit niciodata. Si ca retrag si ca nu retrag tot la fel or sa ma trateze asa ca mai bine nu.
  12. @@Muzzy, Ti-am dat Pm sa vezi despre ce este vorba, felicitari pentru 4/4. Imi pare rau ca nu am fost azi la waruri, tot asa.
  13. Nick : mr.expresso Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 13.11.2015 Lipsesc din motivul: Plecat la țara Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: i'm sorry
  14. @, Welcome. Cam slabut azi la waruri, este naspa ca nu se poate comunica pe /f cu FVR-uri si chestii, dar mai bine inchis decat deschis si cu cearta.
  15. Ce o zice balon, am ramas fara discutii las ca ma uit si eu pe la ELC
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.