Jump to content

DrHoock

Member
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

About DrHoock

  • Birthday 07/03/1999

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Tulcea
  • Hobbies
    Rpg2.B-zone.ro

Contact Methods

  • Skype
    iulian trifon

Previous Fields

  • Real name
    iulian

DrHoock's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

0

Reputation

  1. DrHoock

    Iti iau eu toate stakurile de iron. Ma cauti in joc.
  2. Nume în joc: NoStreS Numele celui reclamat: Nu stiu exact numele lui bine era ceva de genu [Admin]huhx Descrierea situatiei: vorbeam cu buly pe /p despre el cum este el, nu am injurat, doar ca lam caracterizat cum este el in persoana eu m-am pus /afk, deoarece aveam putina treaba, si cand sa intru ban, motiv : injuri staff. Martori: [sponsor]Buly Poze/Video-uri: http://imgur.com/NliGwOb Alte precizari: Multumesc
  3. DrHoock

    Nickname: DrHoock Rank: 1 Motivul absentei: O sa fiu plecat la ora aia. Data sedintei : 14-09-2014 Alte precizari: Nu sunt sigur daca o sa plec. Da vreau sa fiu sigur ca nu o sa primesc fw. Daca nu o sa plec voi veni la sedinta. Multumesc.
  4. Nick-ul tau: DrHoock Rank-ul pe care il detii: 1 Nick-ul celui reclamat: Alex1345 si dependeTTT Bara RPG a reclamatului (cea mica): Motivul: Trageau in mine fara motiv, nu ma lasau sa imi fac datoria. Dovada: (ScreenShot, Video): http://imgur.com/a/ozAfS
  5. DrHoock

    Conteaza Distanta Vizuala cand am 2 chuncks prin chiar 140 FPS si cu 5 chunks prin 70-75 FPS
  6. DrHoock

    Am texture pack ( faithull 64x64 ).
  7. DrHoock

    Era setat la 120, acuma l-am pus 'Nelimitat' Acuma a crescut la 30, 35.
  8. DrHoock

    [*]Nickname: DrHoock [*]Informatii despre PC:[/font] : Click --->>> http://imgur.com/XH4sHvD , Si placa Video este de 1G [font=georgia,serif][*]Poze/Video: Click --->>> http://imgur.com/aI466Ca [*]Descrierea situatiei: Am PC destul de bun da nu stiu de ce am fps foarte mic. La alti am vazut fps 70, 100.
  9. DrHoock

    Chiar acuma mi-a dat din nou . Click ---->>> : http://imgur.com/wtdmvb4
  10. DrHoock

    Nume în joc: DrHoock Numele celui reclamat: die981 Descrierea situatiei: Ma injura in toate feluri . A umplut cheatul de injuraturi Martori: Nu mai stiu numele lor .. Era ceva cu thedark parca si mai erau . Poze/Video-uri: http://imgur.com/7O5paCz Alte precizari: Asta nu este prima data cand injura . Dupa ce are 8 ani este si prost .
  11. DrHoock

    Nickname: DrHoock Obiect(e) vandute: Vand 2 spawnere unu langa altul de paianjeni . Are sistem automat tot ce trebuie sa faceti este sa apasati pe un buton si dupa sa dati un pumn atat . Si un spawner de blazer in nether facut tot . Suma de bani ceruta: Pretul il stabiles cu cumparatorul Obiecte cerute(obiect+cantitate): As dori numai bani Alte precizari:[/font] Ma gasitit pe server de la ora 06:00 pana la 18:00 [font=georgia,serif]
  12. Nickname: DrHoock Obiect(e) cumparat(e): Armura full echantata ... Sa fie foarte buna Suma de bani oferita: nu conteaza pretul doar sa fie itemele bune Obiect(e) oferit(e): Orice doresti am de toate Alte precizari: Ma gasiti pe server de la ora 06:00 pana la 18:00 daca nu sunt On inseamna ca sunt la masa !
  13. DrHoock

    Si cand este serverul On ma scaoate si trebuie sa ies din minecraft si sa intru din nou ... daca nu ies nu merge . DC ?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.