Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Ryakk

Member
  • Posts

    667
  • Joined

  • Last visited

About Ryakk

  • Birthday 01/16/1998

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.rpg.b-zone.ro
  • Skype
    teoo.dinamo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Targoviste
  • Hobbies
    Sa inteleg serverul si sa ma distrez cat mai mult pe B-Zone.

Previous Fields

  • Real name
    Teodor

Recent Profile Visitors

733 profile views

Ryakk's Achievements

Regular

Regular (8/14)

60

Reputation

  1. Da no.. teoo.dinamo skype, ma gasesti acolo frate.
  2. ADEOSS, la bajetii din SP. Mi-a facut placere sa va am langa mine pe toti. Va salut si va iubesc. Modul meu de a ma lasa de acest joc infect. M-am saturat, imi fac nervi aiurea. De acum, gata cu sampu, incer jocuri mai interesante. BAFTA Rizea, sprites, o conducere de nota 10+. Cat de ceilalti membrii, sunteti grozavi si geniali, SANATATE! In acest topic, vreau sa imi cer scuze la adresa staff-ului, altcumva nu aveam cum sa ma las. SANATATE, va doresc.
  3. Mersi fram. Ps. Doamne ba, cum drq a luat unban?.Doamne...
  4. Nimeni nu stie sa faca. ))). Ce faceti? Si eu back de la scoala. Ps: Teech ban. Ooooops, inca un codalau out din rdt. ps2: Imi pare rau ca nu intrat la cele 2 waruri, dar nu am avut net.. Si asa de final, scuze sprites ca ti-am furat bestu. ). A decurs bine, desi am avut tec. Noapte buna!
  5. BInes si ziua asta, odata cu netu si cu revenirea mea, a venit si un cadou, defapt doua: 1. Rizea si-a doborat recordu )))))))))))))))))))). 2. One fucking best : Sa prindeti attack, maine sa fiti la fel de activi ca astazi 35+ on, 31 pe turf si nu ne bate nimeni. Noapte buna.
  6. Cum ziceam: si asta e unul dintre motivele pe care vroiam sa ma las. De ma activez si eu, unu nu mai intra pe turf, dar nu vreau sa devin vechiul spikezor. Mai bins ma face un codat si stiu ca ala din spatele pc-ului e doar un prafalau. Noapte buna!
  7. A zis bine. Ca cu rdt pe hq e degeaba. Apoi cu vtb e degeaba.. Deci avem 2 waruri/attack-uri pe care as vrea sa le castigam, dar fara 30+ nu o sa facem fata, de ce?Pentru ca ambele waruri sunt langa hq-urile gangurilor adverse si este foarte greu.
  8. Doky ce fmm am zis de sandking?) Salut la bajeti. Ne vedem la war. RYAKK FORȚĂ MAJORĂ
  9. Ba daca maine nu iau cel putin un best asa ca de revenire dupa i perioada in care eram plictisit, dau sandkingu la giveaway. ))
  10. Ba da ce buna e aia pentru rizea. ))))))) Back de la fotbal, ce faceti?
  11. Stai linistit fm, ca a fost respinsă. Raman aici pana putrezesc.
  12. Incercam,dar nu este asa usor. E greu sa faci față la 30 de adversari, dar daca prindem amandoi pozitie buna, RUPEM.
  13. Degeaba ai membrii multi daca majoritatea fac ca millioner. -11 -9, -1000000. Daca nu sunteti in stare de un amarat de score, zic sa jucati DEFENSIV nu sa va bagati ca "spartanii" intre 10 adversari. Back de la scoala, o sa vedeti cum m-am schimbat la 360 si cum m-am saturat eu de toti ratatii care ajung in ganguri doar ca sa rupa codurile. Vorbim diseara.
  14. Da traieste. El va ramane mereu legenda pimps. ) Miscati-va curu la war. Hai sa rupem. edit: Felicitari pentru waruri, gayz. Rizea nab lider: Prima lui zi de war => ps: am fost si 37, dar nu am prins atunci ss ca se vedea wallu.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.