Jump to content

PartyBest

Member
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Hobbies
    Tec&Combat

Previous Fields

  • Real name
    Sugiu Andrei

PartyBest's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

0

Reputation

  1. PartyBest

    Welcome
  2. PartyBest

    Welcome
  3. PartyBest

    Welcome
  4. PartyBest

    Welcome
  5. PartyBest

    Nick: Zsombi333 Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): ceva de gen : http://postimg.org/image/nd30sphmp/numai sa fie cu Zsombi333 Tema (In caz ca nu exista o imagine): Am spus-o mai sus. Text: Zsombi333 Dimensiuni: Poza profil b-zone. Alte precizari: Multumesc ! Care imi faci ii dau +1 i-am facut-o el ca a luat suspend o zi.
  6. PartyBest

    Nick-name: Explosive Rank: 1 Ma invoiesc de la: war Motivul pentru care nu pot veni: Ii in oras cu prietenii. Data: 2/4/2015 Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 2 Alte precizari: I-am facut-o eu, el nu e acasa.
  7. PartyBest

    Nick: explosive Rank: 1 Vreau sa ma invoiesc de la: war Motivul absentei: nu sunt acasa Data activitatii: 28 oct Numarul de invoiri facute in aceasta saptamana: 1 / 2 1 Alte precizari?: nu am
  8. PartyBest

    Nick: Explosive Rank: 1 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): War Motivul invoirii: Sunt plecat in Tirgoviste, si revin acasa doar duminica. Data activitatii la care nu poti veni: 10/24/2014 Alte precizari: Sper sa mi-l accepti.
  9. PartyBest

    Salut de astazi sunt noul vostru coleg
  10. PartyBest

    Nick-name: Explosive Rank: 1 Invoire pentru war-ul din data: 10/17/2014 Motivul pentru care nu pot veni la war: Nu sunt acasa, dar cred ca o sa ajung la ultimele 2 waruri. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 2/2. Alte precizari: Sper sa mi-l accepti.
  11. PartyBest

    Nick-name: Explosive Rank: 1 Invoire pentru war-ul din data: 10/14/2014 Motivul pentru care nu pot veni la war: Nu sunt acasa. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Sper sa imi accepti.
  12. Primul meu best in VDT:http://s21.postimg.org/ns8bg27wn/sa_mp_013.png
  13. Bafta la antrenament, si da sper sa luam HQ VTB si avispa (eu sunt sigur ca luam HQ avispa)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.