Jump to content

k0dzor

Member
  • Posts

    433
  • Joined

  • Last visited

About k0dzor

  • Birthday 09/18/1999

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Targoviste
  • Hobbies
    SA:MP, Fotbal, Basket.

Contact Methods

  • Skype
    Sebii.2

Previous Fields

  • Real name
    Sebi

Recent Profile Visitors

458 profile views

k0dzor's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

23

Reputation

  1. Chiar ca aiurea rau.... Ati pierdut 2turfuri sa spunem aiurea, ar trebui sa vi le dea inapoi )
  2. Mda, adminii astia ne baneaza tot gangul:))))) Daca il baneaza pe snr si inca cativa aia am fost )) http://postimg.org/image/fa66lqgin/ Ne mai auzim pe aici bosilor... Ba, cum ati avut 2waruri in acelasi timp de la 20:30? =]]]
  3. Mda.... Naspa asa boss. Neata colegilor!!! Azi sau maine ar trebui sa rezolv cu calculatorul, sper ca il iau ibapoi azi sa ibtru si eu diseara la waruri, dar nu-s sigur.... Ne auzim, sper. Florance, Catalin_Catalin, felicitarile mele!
  4. Am dat PC-ul la un baiat pe care il cunosc. Multumesc mult ca ati incercat sa ma ajutati! Pot da TC, bafta!
  5. Am scos toate cele 3memorii RAM, dar tot lafel face. Monitorul nu se aprinde ( ramane stins, ca si in stand-by, nici macar nu se face verde acel beculet de la buton)
  6. Nume:extreme09 Ce problema ai?:Nu se mai aprinde calculatorul. O scurta descriere a situatiei: Apas pe buton, se aprinde defapt, dar se aud 2bipaituri, este o pauza foarte scurta, se aud iar alea 2bipaituri si tot asa pana il sting tinand apasat pe buton sau din spate. Screenshot: Nu am cum sa fac, poate un fisier audio daca vreti Alte precizari: Dupa muuuuulte restarturi la unitate nu se mai aud bipaiturile, dar tot nu apare nici o imagine pe ecran, faza fara bipaituri tine doar pana dau 2 sau 3 restarturi ( fac asta ca sa vad, poate se aprinde si monitorul), dupa, aceeasi problema...
  7. Saluuuut! Stie careva ce inseamna daca se aud 2bipaituri dupa 1-2 secunde nu se mai aude nimic dupa iar 2bipaituri si tot asa? Asa face incontinuu pana il sting din spate sau de la buton din fata.... Dupa o gramada de restarturi numai face asa, dar tot nu-mi porneste monitorul.... Asta e de 2-3-4 ori, dupa incepe iar sa bipaie..
  8. Avem fani ba boss )))Daca o sa prind loc o sa vin si eu la war Sef de pagina sal Edit: nu pot sa intru la war, scuze. Rasta, am avut 1440secunde pe Foster SF ieri si invoit la waru cu RDT deci iati ochelari si tu boss.
  9. Nick: extreme09 Rank: 1 Numar de invoiri efectuate pe sapt asta (x/2): 1/2 pt war si 2/2 pt sedinta Motivul invoirii: sunt plecat Data warului: 27.02.2015, 28.02.2015 Alte precizari: bafta
  10. Nick: extreme09 Rank:1 Numar de invoiri efectuate pe sapt asta (x/2): 1/2 Motivul invoirii: sunt putin ocupat, vin la ultimele 2,cred. Data warului: 26.02.2015. Alte precizari: Posibil sa ajung, nu promit.
  11. Welcome baaa! Pacat, star, ca te-a vanat un.... Dar sigur o sa faci treaba buna si aici. Daca o sa fie lag si in seara asta poate Doamne Fereste isi iau ELC hq-ul inapoi Vedem noi.... Fw la toti absenti ar trebuii sa dati, asa cum ziceti, dar tot dati cate un AV care nu doare...
  12. Salut, domnule cafea!In cateva minute intru si eu sa mai fac niste comenzi ca abea m-am apucat de raport si poate iau inca un FW dibtr-o prostie Typhoon, ce se mai aude de activitatea aia de care ziceai? Mai postati si voi pe aici ca nu moare nimeni....
  13. Tu ai ramas cu negru ma? ) noi suntem verde inchus, ceva gen ;-j O sa mai stau pe forum ca nu ma pot culca.... Ne auzim maine poate, daca nu Duminica cand mai intru, bafta!
  14. Bafta vampirule si tuturor care vor sa mai plece ca nabii... na se mai intampla, trecem peste ( CRED ) Maine iar waruri, iar rupem tot, deja devine plictisitor Ne auzim in 30secunde ca ma loghez in joc sa mai lucrez umpic la arms:))
  15. @, ai report, esti nab, esti codat, salpa. Uite bine, cu galaxxy ce sa zic... te-a parasit pentru mine MUAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAA n-ai ce face, sunt irezistibil Sa stii ca chiar nu se gandea nimen ial tine, bachiar lumea spune ca abea asteptau sa scape de tine, dar te las in lumea ta... Codatilor v-am dat 15-0 si rupeati codu la war SALPAAAAAAAAAAAAAAAAA sa vezi maine la scoala ce-ti fac codatule:)))) ne auzim App, chiar nu esti bun la romana, se scrie "nu-s", adica " nu sunt".
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.