Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

RedBull 109 ABUZ

Member
  • Posts

    554
  • Joined

  • Last visited

About RedBull 109 ABUZ

  • Birthday 01/01/2012

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Uzbekistan
  • Hobbies
    X

Previous Fields

  • Real name
    Clar Bafta

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

RedBull 109 ABUZ's Achievements

Regular

Regular (8/14)

53

Reputation

  1. Moarte bozgorilor si tiganilor!
  2. GT610 1gb, 2gb, 4gb or 16gb is the same thing. Anything more than 1gb on the GT610 is just marketing, this GPU can not run any program that uses more than 1GB memory. Your pc is very ok exept the GPU, it slows everything down alot. Buying a decent GPU will make it allot faster.
  3. GT610 is the worst gpu you can get. I don't even think it can run 1080p videos, so not games for sure
  4. singura varianta pe care o mai vad ar fi un reset de bios (daca zici ca ai umblat prin el si ai schimbat ce nu trebuia) prin scoaterea bateriei cmos.
  5. incearca sa scoti bateria si sa il scoti din priza timp de 30 sec.
  6. Din moment ce banii sunt luati crezi ca ii mai intereseaza de pixelii tai in forma de elicopter? On: CONTRA, parca era server roleplay. In realitate nu te teleportezi pe o alta planeta identica dar goala. Raman la parerea mea ca serverele de fun sunt mai roleplay momentan decat bizon. Faceti alt server pt DM unde sa nu fie altceva decat waruri si prostii dinalea, poate mai cumpara cineva premium si pe acolo.
  7. In cazul asta ar trebui sa te bucuri ca iti functioneaza sigurantele. Nu stiu cine ar mai incerca sa foloseasca o sursa dupa ce face poc, oricum sunt sanse de 101% sa nu mai mearga.
  8. Daca e sa ne luam dupa istoria GTA ei au crescut pe PC, GTA III fiind primul lansat si pe console din cate stiu. Asa ca daca ar fi o companie care se respecta nu ar uita de unde au plecat, daca nu aveau sustinere din partea utilizatorilor de PC inainte de 2003-2004 nu mai exista GTA. Ei pierd oricum daca nu il scot pe pc, eu sigur nu dau bani pe console cu hardware mai slab decat ce am in telefonul mobil doar ca sa joc un joc 5 ore, se face prea mult tam tam despre GTA nefiind mare lucru de capu lui. Singura parte care il salveaza e GTA online in care macar te poti distra cu prietenii. Uitandu-ma la gameplayuri pe versiunea actuala de console am ramas scarbit, detalii precum urmele lasate de roti pe nisip sunt de 2 ori mai late decat roata in sine. Fizici de cacao, handling prea arcade si ar fi multe altele. Si la GTA IV cand scoteau un patch nou reparau 2 buguri si apareau altele 50 noi. Asta pe langa faptul ca foloseseau programe de tot rahatul precum GFWL. Daca il scot pe pc e bine, au un client in plus, daca nu il scot iar e bine, sunt multi altii care merita banii. La ora actuala jocurile indie au ajuns sa fie mai bune decat titlurile de renume care dau mai multi bani pe marketing decat pe developing.
  9. O sa apara. Ei asteapta doar sa faca ceva vanzari pe consolele de 2 lei care nu pot tine jocul nici la 30 fps dupa care il scot pe PC cu grafica, gameplay si fps mai bun. Sunt multi care l-au cumparat momentan pentru consola si au de gand sa-l cumpere si pt PC. Daca aparea odata pe PC si console nu cumpara nimeni varianta pt console.
  10. Ce sa zic, destul de evoluat si complex videoclipul.
  11. Cine zice ca sughite sistemul ala? Eu in 2008 am avut e5400 la 3.5 ghz + EVGA 9500 si mergea GTA IV pe medium-high 1280x720 cu fps foarte ok. Din moment de Mafia II are grafica de cel putin 3 ori mai buna ca GTA IV (care nici macar antialiasing nu are) si merge perfect pe configuratii mult mai proaste inseamna ca depinde doar de cheful programatorilor de a face ceva cat mai bun si optim. Asta inseamna ca vei afla cand apare cum iti merge, system requirements in general sunt false pentru a incuraja lumea sa arunce cu bani pe hardware cat mai des. Pe langa asta... motorul grafic folosit in GTA IV adica RAGE era cam praf la capitolul optimizare cand a aparut GTA IV, dar Max Payne 3 care foloseste tot RAGE merge foarte ok pe configuratii slabe. Asta inseamna ca au mai si optimizat motorul grafic intre timp.
  12. ai avut ocazia sa folosesti un sshd seagate de spui ca e marketing? Nu e viteza de ssd, dar e cu mult peste hdd.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.