Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Kelemen

Member
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Hobbies
    .

Previous Fields

  • Real name
    .

Recent Profile Visitors

148 profile views

Kelemen's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

0

Reputation

  1. Bună dimineața! Bun venit celor noi, sper să vă acomodați repede și să facem o treabă bună. Ne auzim pe joc.
  2. Am ieșit și eu, ne auzim mâine seară la antrenament / ședință. Vă pup, să aveți o seară frumoasă!
  3. Hal de nobi d-ăștia am văzut destui. Și nu nu mai aici în FBI. Dar, aia e.. când sunt sparți după bani, aia e.
  4. La fel, King. Eu o să mă bag în pat, nu am reușit să intru pe joc din păcate. Ne auzim mâine, seară frumoasă!
  5. Mulțumesc, la fel și ție. Iar mi-a făcut-o mama, nu mi-a lăsat a bătrână bani.. nu mai fumez.
  6. Bravo, știam că o să treci și că nu o să mai stai cu o grijă pe cap. Vă salut, am venit și eu de practică. Am terminat raportul, voi intra mai rar. Ne auzim pe joc mai târziu.
  7. Raport de activitate, numarul 2, intocmit de Professional Staff Kelemen Punctaj pentru persoane prinse cu iteme ilegale: 0. Punctaj pentru criminali cu wanted 1-6 omorati: 30. Punctaj pentru iteme confiscate(arme, droguri): 0. Punctaj pentru criminali arestati: 42. Punctaj pentru operatiuni namecover: 0. Playeri level 1-5 ajutati: 0. Punctaj TOTAL: 30 + 42 = 72 puncte.
  8. Zeko, o să treci. O să vezi. Distracție plăcută Coto, succes.. pe unde oi fi, nu mai tu ști. Aia e, nu am ce să fac, dacă-s bătuți în cap.
  9. Vă salut, am venit și eu de la liceu mai acum vreo oră-două. Când vezi asemenea oameni pe server, îți vine să o lași dracu de treabă și să nu te mai atingi de astfel de jocuri cu copii de 13 ani care suferă de ei și fac posturi pentru orice fel de bug / greșeală minoră. Uitați-vă și voi la Reports, la noi la facțiune și să vedeți că eu am avut RADAR ON. Eu, care nu am o treabă cu asta și nici măcar nu știam că există RADAR la FBI. Mă rog, pe lângă asta, în momentul ăla eu eram pe ESC. M-am pus pe ESC pe la LSPD și m-am trezit la PNS sus la Burger. Cum, nici eu nu știu.
  10. Multă baftă, Rekill. Arrest, ruuner, robbery.. parcă-s făcut pentru stilul ăsta de viață.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.