Jump to content

Sebiche

Member
  • Posts

    1301
  • Joined

  • Last visited

Other groups

New Member

About Sebiche

  • Birthday 11/12/1996

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Hobbies
    Tu dă bi dă best!

Previous Fields

  • Real name
    Sebi

Recent Profile Visitors

26076 profile views

Sebiche's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • 30 Days Member
  • 7 Days Member
  • 180 Days Member
  • 365 Days Member
  • 1000 Days Member

Recent Badges

52

Reputation

  1. Bai batrane, care mai e viata ta?

    1. Sebiche

      Sebiche

      one word, thousand feelings: BAC!

    2. South zeEk

      South zeEk

      Cunosc sentimentul, l-am trait si eu anul trecut :)). Ce pot spune, mult succes si speram la un rezultat pozitiv :)

    3. Sebiche

      Sebiche

      merci merci

  2. Raport de activitate, numarul 1, intocmit de (Professional Staff Bullz007) Punctaj pentru persoane prinse cu iteme ilegale: 0. Punctaj pentru criminali cu wanted 1-6 omorati: 24 - http://imgur.com/a/hojfK Punctaj pentru criminali arestati: 67 - http://imgur.com/a/9jO9K Punctaj pentru operatiuni namecover: 0. Playeri level 1-5 ajutati: 0. Punctaj TOTAL: 91.
  3. TE IUBESC <3

    1. Aleksandr Lakhonin

      Aleksandr Lakhonin

      Ușor nebunilor, nu în public.

  4. Salut si bine v-am (re)gasit, mi-a fost si dor sa postez aici, dar dupa atata timp... uite ca am ocazia sa o fac iar. Sper ca o sa ne intelegem ca si cum m-am inteles si cu fostii membrii care au fost aici.
  5. Nume in joc: Bullz007 Level: 56. Varsta (Reala): 17. Sex (Masculin / Feminin): Masculin. De cat timp jucati pe server?: 3 ani. Factiuni precedente: School Instructor, Fireman/Paramedic, News Reporter, Taxi Cab Company, Federal Bureau of Investigations, Hitman Agency, Federal Bureau of Investigations, The Cuneo Family, The Paterno Family, Hitman Agency, National Guard, Tow Truck Company, SF Taxi Company, Avispa Rifa. Rank-ul ultimei factiuni ( Specifica si factiunea): Avispa Rifa - Rank 1. Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Nu m-am mai jucat o perioada de timp. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): The Cuneo Family - Rank 6 (Lider) si Hitmen Agency - Rank 6 (Sublider). De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Vreau sa fac iar contracte. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Realizarea contractelor. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman: Da. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): Probleme personale. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: Depinde de program, incepand de la 3-4 ore. Nickname-uri anterioare / conturi anterioare: Nu am avut. Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimg.org/image/fn5sbf31f/ Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0/3. Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (Precizeaza si de ce) : Pentru cheats (ban dat din greseala) si inselatorie (cont spart). Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (Precizeaza care): Nu. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da. Alte precizari?: Thanks.
  6. Nume in joc: Bullz007 Level: 54. Varsta (Reala): 17. Sex (Masculin / Feminin): Masculin. De cat timp jucati pe server?: 3 ani. Factiuni precedente: School Instructor, Fireman/Paramedic, News Reporter, Taxi Cab Company, Federal Bureau of Investigations, Hitman Agency, Federal Bureau of Investigations, The Cuneo Family, The Paterno Family, Hitman Agency, National Guard, Tow Truck Company, SF Taxi Company, Avispa Rifa. Rank-ul ultimei factiuni ( Specifica si factiunea): Avispa Rifa - Rank 1. Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Nu m-am mai jucat o perioada de timp. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): The Cuneo Family - Rank 6 (Lider) si Hitmen Agency - Rank 6 (Sublider). De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Vreau sa ma joc sa-mp iar si mi-e dor de contracte. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu efectuarea contractelor. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Normal. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman: Da. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): Probleme personale. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 3-4, depinde de program, la acestea se pot adauga sau scadea cateva ore. Nickname-uri anterioare / conturi anterioare: Nu am avut. Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://prntscr.com/26f04s Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0/3. Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (Precizeaza si de ce) : Pentru cheats (ban dat din greseala) si inselatorie (cont spart). Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (Precizeaza care): Nu. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da. Alte precizari?: Mersi.
  7. LA MULȚI ANI POPONARE!

    1. Show previous comments  2 more
    2. Sebiche

      Sebiche

      nu intru pe skype

    3. Daniel ZEW

      Daniel ZEW

      Mi-e dor de vocea ta de poponar..

    4. Sebiche

      Sebiche

      no homo activity allowed

  8. Bă Azis, nu te reapuci? Am chef să fac mișto de tine..

    1. Sebiche
    2. Daniel ZEW

      Daniel ZEW

      Lasă vrăjeala şi aplică.

    3. Sebiche

      Sebiche

      aha, acum ma pregatesc

  9. Baa.. mi-e dor să-ţi dau FW-uri şi FP-uri, nu revii şi tu? :))

    1. Sebiche

      Sebiche

      odododoodod :o3

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

      NO.

  10. Nume in joc: Bullz007 Level: 54 Varsta(reala): 17 Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : Cat sa imi pot face raportul. Factiuni precedente : School Instructor, Fireman/Paramedic, News Reporter, Taxi Cab Company, Federal Bureau of Investigations, Hitman Agency, Federal Bureau of Investigations, The Cuneo Family, The Paterno Family, Hitman Agency, National Guard, Tow Truck Company, SF Taxi Company. Rank-ul ultimei factiuni : 1 - Avispa Rifa Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Nu mai aveam timp de joc. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 6 (Lider) Cuneo Family si rank 6 (Sublider) Hitmen Agency. De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Mi-e dor de contracte. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea playerilor contra cost. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu cred. Ai mai fost membru Hitman : Da. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Demisie, am vrut sa incerc altceva. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Depinde de program. Nickname-uri anterioare : Nici unul. Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimg.org/image/mq7or9rdv/ Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3 Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Bobo - cheats (greseala) Alexander - inselaciune (cont spart) Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da Alte precizari? : Mersi
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.