Jump to content

h1ghT

Member
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

About h1ghT

  • Birthday 03/27/1995

Contact Methods

  • Website URL
    Http://N-am-frate.Lo
  • Skype
    emil_emil_12

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    of my brain!

Previous Fields

  • Real name
    Emil

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

h1ghT's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

0

Reputation

  1. Cu totul alta viata, acum iti dau un +1! Felicitari!
  2. Prea intunecat, culori prea arse, asta se intampla cand vrei calitatea efectelor foarte ridicata. In fine, actiune/animuri/etc fain. Textul de la final lasa de dorit...
  3. Check about me.

    1. Vlad

      Vlad

      ai vazut ca am avut dreptate ?

       

  4. New about me. Totul este real, nici macar 10% nu este, dar fie! Enjoy!

  5. h1ghT

    Ideea ta de joc!

    Referindu-ma la succesul pe care l-a avut Flappy Bird. Spun sa te raportezi la un joc tip High-Score, foarte greu de facut. Aceste jocuri incep sa prinda la lume.... Nick:h1ghT Level: 5-6 Nume joc 1: Smoke Addict Idee joc 1: Esti un omulet [il desenezi cum vrei, cat mai amuzant] si trebuie sa urmaresti o tigara, care ca prin magie zboara, peste diferite obstacole ca de exemplu gropi, canale ridicate, masini parcate, etc... Nume joc 2: Dai tu un nume. Idee joc 2: Un fel de joc in genul temple run, doar ca 2d fara prea multe efecte, cat mai greu de obtinut. nume joc 3: Watch TV Idee joc 3: Gameplay sa fie bazat pe genul de joc Alba-neagra. Adica: Iti apare o imagine cu niste litere bagi niste purici dupa 2 secunde si ii pui sa recunoasca imaginea. Pe fiecare nivel sa se schimbe imaginea/Timpul de reactie. Nume joc 4: Find Dasy[sau ce nume vrei tu] Idee joc 4: Ideea e simpla, esti un fel de detectiv, aflii indicii despre acea persoana si pleci intr-o lupta infinita dupa acea persoana. Pe drum dai de diferite obstacole, etc... Nume joc 5: Dai si aici un nume. Idee joc 5: Stii jocurile acelea de pe vechile telefoane? Cand controlezi un amarat de character care sare pe niste nori /pica si trebuie sa ii ocoloeasca? Bazeaza-te pe ideea asta, vino cu elemente mai comice, cum ai zis in primul post, un nicusor de la braila care alearga dupa niste monezi, etc... Nume joc 6: bottle defense Idee joc 6: O noua varianta a popularului joc Tower Defense. Doar ca turnurile sa fie un fel de sticle de Apa/Suc, iar minionii aceeia sa fie niste clone ale vestitului Nicusor, sau alt caracter. Ar fii o idee amuzanta, dar nu ar prinde bine si in strainatate, daca vrei sa vinzi aplicatia. Daca mai ai nevoie spune-mi intr-un PM sau /sms ingame si iti voi mai da niste idei, vreau sa stiu daca te-a captivat vreuna. Edit: Controalele la toate sa fie simple: IN stanga jos doua butoane de genul : "<"">" Iar in dreapta jos sa fie Jump/Shot. La al 6-lea joc sa fie doar pe Tilt control.
  6. *Nick: Mr.Dibbs *Level: 3 dar pana marti sar putea sa fac 5 *Din ce factiune faci parte?: Leader la civli *Esti de acord cu regulamentul meu?: Da... *Alte precizari?: Armele le cumparam noi? sau ne sunt date?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.