Jump to content

MikiC

Member
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Previous Fields

  • Real name
    Mihai

MikiC's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. MikiC

    @@FarisAlexander, te-am adaugat, astept sa ma contactezi. Multumesc mult!
  2. MikiC

    [*]Nickname: Myky1998 [*]Informatii despre PC:[/font] PC-ul este foarte bun nu este vorba despre el. [font=georgia,serif][*]Poze/Video: Nu am, pentru ca nu am nevoie. [*]Descrierea situatiei: Am intrat acum o zi pe server dupa foarte mult timp si am fost spawnat acasa, cand am fost la /warp shop sa cumpar ceva apoi am folosit /home m-a teleportat la spawn si nu imi mai pot gasi casa deoarece cineva mi-a scos /home-ul.
  3. MikiC

    Am inteles, multumesc!
  4. MikiC

    Nick: Myky1998 Descriere bug: Jucatorii cu "Minecraft Premium Account" nu isi pot schimba skinul, adica nu se vad pe server. Am incercat si pe alte servere random si nu este de la mine. Am intrebat si un manager si a spus ca este de la server. World [i](Precizaţi lumea unde se întamplă)[/i]: Toate world-urile Screenshots: Nu am. (nu este nevoie) Alte precizări: As fi recunascator sa reparati acest bug, nu este unul de mare importanta, dar pentru noi, cei cu cont premium, chiar conteaza.
  5. MikiC

    Te-ai gandit ca probabil ai gresit nickname-ul?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.