Jump to content

Rules


Regulament Clan

 

 

 1. Chat-ul clanului este deschis la orice discutie atata timp cat nu jigniti sau injurati ceilalti membrii ai clanului sau ai aliantei.(Sanctiune: CW, daca insista 3/3 CW).
 2. Este strict interzisa cererea de Rank-Up sau apropourile atat mie cat si subliderilor.(Sanctiune: CW, daca insista 3/3 CW).
 3. Este strict interzis spam-ul pe /c, /ac sau textele de genul "Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa".(Sanctiune: CW, daca insista 3/3 CW).
 4. Este interzisa cearta pe /c, /ac sau in comentariile aplicatiilor.Orice probleme aveti intre voi le rezolvati pe /sms,/call,/wt,etc.(Sanctiune: CW ,daca insista 3/3 CW).
 5. Este interzis sa abuzati de comanda /ctalkpower (Rank 5+).Aceasta comanda se foloseste doar in cazul in care se incepe o cearta si vreti sa nu se ajunga prea departe.(Sanctiune: CW, daca insista 3/3 CW).
 6. Este interzis sa acordati wanted colegilor din clan.(Sanctiune CW).
 7. Este strict interzis sa faceti POST la admini sau la liderul factiunii (daca face parte din una) unui coleg din clan.(Sanctiune: Demitere).
 8. Este interzis sa faceti POST la admini sau la liderul factiunii (daca face parte din una) unui membru din alianta.(Sanctiune: CW, daca insista 3/3 CW).
 9. Este interzis sa aveti mai multe conturi in clan.Daca sunteti prinsi cu doua sau mai multe conturi in clan veti fi demisi de pe toate conturile.
 10. Un CW se sterge dupa minim 9 zile de la primirea lui, doar daca nu mai faceti alte greseli.
 11. Cererea de CW clear se sanctioneaza cu un alt CW.
 12. Nu aveti voie sa acordati voturi aiurea la aplicatii.Voturile Contra fara un motiv bun nu o sa le iau in considerare.
 13. Membrii care parasesc clanul fara cerere de demisie pe Forum vor fi postati in Topicul “Blacklist”.Acestia vor mai avea sansa de a intra din nou in clan doar dupa ce platesc blacklist-ul.
 14. Inactivitatea mai mare de 10 zile neanuntata se sanctioneaza cu Demitere(Exceptie Subliderii).Membrii  care fac parte dintr-o factiune si au cerere de inactivitate acceptata de catre liderul factiunii respective, nu mai trebuie sa anunte si la clan deoarece eu verific pe Web.
 15. Membrii care nu au minim 20 de ore jucate pe luna vor fi sanctionati cu Demitere.(Exceptie Subliderii).
 16. Nu aveti voie sa dati fail la rob sau sa suspendati permisul de conducere unui coleg de clan sau unui membru din alianta. (regula se refera la membrii departamentelor) (Sanctiune: CW, daca insista 3/3 CW). Stiu ca si voi aveti raport de facut, dar totusi sa ne intelegem noi intre noi, ca doar deaia suntem un clan si avem o alianta.
 17. Incercati sa va intelegeti si sa nu va certati, atata intre voi, cat si cu membrii aliantei.Pentru orice problema cautati-ma si eu o sa incerc sa o rezolv cat mai repede.

 

 

 

 

 

Regulament aplicatii

 

 

 1. Pentru a aplica in clan trebuie sa aveti : minim nivel 25,minim rank 3 in faction history sau minim 30 zile petrecute intr-un clan anterior.
 2. Cine nu indeplineste aceste conditii este direct Respins.
 3. O aplicatie este declarata Acceptata doar daca are minim 7 voturi PRO si bineinteles daca indeplineste conditiile minime.
 4. O aplicatie care are doua sau mai multe voturi Contra este declarata Respinsa.
 5. Un aplicant care nu are minim 20 de ore jucate lunar in ultimele 3 luni este declarat Respins.
 6. Nu aveti voie sa lasati comentarii la aplicatia voastra in clan doar in cazul in care un membru al clanului are vreo nelamurire si va intreaba ceva.In caz contrar aplicatia este Respinsa.
 7. Daca stergeti aplicatia o sa fiti postat in Topicul “Blacklist”.Pentru o avea din nou o sansa in clan, trebuie sa platiti blacklist-ul.

 

 

 

 

 

 

Regulament acordare Rank

 

 

                                    Rank 1 –  Se primeste automat dupa ce esti invitat 

 

 

                                                                   Rank 2 – Se primeste dupa 14 zile petrecute in clan                                                        

                   

                                                Rank 3 –  Se primeste dupa 14 zile de la ultima promovare

                                                   

                       

                                                       Rank 4 –   Se primeste dupa 21 de zile de la ultima promovare

                                                                

                         

                                                       Rank 5 –  Se primeste dupa 28 de zile de la ultima promovare

                                                              

 

Rank 6 (Subliderii) -- Se primesti doar daca ai vechime mare in clan,ai fost de ajutor si dai dovada ca esti un om de incredere pe care ne putem baza in caz de orice situatie(ATENTIE!!!Acestia nu sunt pusi degeaba.Ei ma anunta tot ce se intampla si se ocupa de organizarea clanului in lipsa mea).Acest rank se dobandeste doar prin munca, deci sa vad cereri de genul "da-mi rank6/sublider".

Membrii care ajuta la prelungirea valabilitati clanului primesti automat Rank 6 (Daca abuzati de aceasta functie o sa primiti inapoi rank5.La abuz ma refer sa extrageti bani/materiale/droguri din seif fara acordul meu.).Donatia minima pentru rank 6 este 2000 Gold.Nu este nimeni obligat dar m-am gandit ca prin acest fapt se dovedeste ca intradevar doriti sa ajutati clanul.

 

 

*Daca nu aveti minim 20 de ore jucate lunar nu o sa iau in considerare zilele petrecute in clan, deci sa nu veniti cu faze de genul "am 30 zile,cand dai rank" sau alte faze de genul.Deci minim 20 de ore jucate lunar trebuie sa aveti pentru a promova in rank.Cine e lenes ramane Rank 1 4Ever.

Va reamintesc ca cererea de rank-up se sanctioneaza, deci nu imi cereti rank aiurea. Munciti daca vreti sa ajungeti la un rank mare.Fiecare CW primit creste perioada de acordare rank cu 9 zile.

 

 

 

 

Regulament Vehicle Clan

Orice membru din clan are voie sa foloseasca masinile clanului, respectand urmatoarele reguli:

 1. Comanda /cvs poate fi folosita de catre oricine.
 2. Comanda /cvr se poate folosi de catre oricine, doar ca trebuie sa anuntati pe /c inainte sa dati respawn (ex: "/cvs in maxim 10 secunde").Cine nu anunta risca sa fie amendat cu suma de 10.000$.
 3. Toti membrii clanului trebuie sa anunte cand iau o masina de la HQ (ex: "Admiral la mine").Cine este prins ca nu anunta risca sa fie amendat cu 10.000$.Amenda se acorda doar in baza unor dovezi (ss sau video  cu "inculpatul" in masina clanului)
 4. NU aveti voie sa parcati (/park) masinile in loc decat cel stabilit de mine. Cine este prins ca le parcheaza altundeva o sa fie amendat cu 50.000$.

Amenzile neplatite in maxim 72 de ore duc la sanctionarea voastra (CW).

 

Masinile sunt in functie de rank-ul detinut dupa cum urmeaza:

Rank 1: Sultan (HQ Clan)

                                         Banshee (Drop Whitewood Estate)

                         NRG-500 (Bunker Basin)

              Sandking (Jail LS)

                                       Bullet (Drop Julius Thruway Nord )

                           Infernus (Drop Linden Site)

                                   Maverick (Blueberry Bunker LS)

     Rank 5: Hotring A (HQ Clan)


×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.