Jump to content

Advent Calendar începe din 1 Decembrie, detalii aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/11/18 in all areas

 1. 3 points
  Acel moment cand treci pe langa un post hunter. Strangi bine din pumni, nu sti niciodata ce se poate ivi. Dacai ai zambit cel putin pentru 0.00001 Sec apasa pe o reactie (+1). Mersi!
 2. 3 points
 3. 3 points
  » ANUNT IMPORTANT « Dragi taximetriști, Vreau sa vă înștiințez că în data de 24.03.2018 - ora 18:30 va avea loc o ședință cu prezență obligatorie. La ședință vom discuta probleme organizatorice, vom face un plan pentru perioada următoare, veți primi cateva sfaturi din partea noastră și vă vom spune tot ce urmează să fie implementat. În altă ordine de idei, participarea voastra este foarte importanta pentru viitorul factiunii. Informații suplimentare primiți la Sedință. Cine nu poate ajunge la ședință este rugat sa își pună o cerere de învoire. În cazul în care nu participați la ședința și nu aveți cerere de învoire, veți primi Faction Warn. Cine întarzie mai mult de 10 minute, va primi o amendă in valoare de 30.000$. Cererile de învoire le va accepta conducerea factiunii Pentru a putea fi sigur ca acest anunț a fost citit de catre voi, vă rog să apăsați acest buton .
 4. 2 points
  Unde este Role-Play-ul?
 5. 2 points
 6. 2 points
  new video https://youtu.be/PCoAMr4FmYk
 7. 2 points
  Rapoarte de activitate In perioada 05.03.2018 - 18.03.2018 rapoartele de activitate vor fi optionale pentru toata lumea. ~Probleme tehnice~ ENG:
 8. 2 points
  "Your vision will become clear only when you can look into your own heart. Who looks outside, dreams; who looks inside, awakens." - Carl Jung
 9. 1 point
  Pentru a fi trecut in topicul de legende trebuie sa fii petrecut cel putin 365 de zile (un an) în factiune fara sa o parasesti si sa fifacut ceva remarcabil. English: To be posted in legends topic you need to have an year in faction without leaving it and to make somenthing remarcable. Lideri: - Mr.IonuC - Teylo - InfernalGuess - TibiStanciu - GigGs11[Legend] - TheTom Sublideri: - SpriTe - Mihnea - Maxtreme2008 - Missy - Gabita2000 - YqLmX - NoTe - AleXe22 - bogdy - RelaXx - Mangusta Rank 5: - Daniel_F - Zuga_Zuga - William - BogdaNN.. - JohnnyRO - Akki. - Tiblerone - Amer - Zelenbic_Bug - Tule - Slide - innocenT - Robinson. - Ev0lutY0n - VLT. - Sidorov - Waynee - [$]zEu. - Jiuu - Chicago - Zolomon - Larisa Fostii lideri LSPD: - Alexander (Alin.MaesT, Thomas, Ryan) - Dani_Steptu - FlameS - Gabb - Mr.IonuC - Kelton - Kip - Piticul - T0x1c - Teylo - AlexM - InfernalGuess - TibiStanciu - GigGs11[Legend] - TheTom
 10. 1 point
  Dacă ţi-a plăcut acest meme, dă-mi o reacţie
 11. 1 point
  Saaaaaaal Ce faci nabuleee Blah, Who cares ? :V
 12. 1 point
  Nick: Alvaro.Morata[VODA]Nick-ul reclamatului: AnduDovezi: https://imgur.com/a/NmUTO A sters Aplicatia Primește interdicție permanentă pentru ”Ștergere Aplicație”pentru a doua oara si nu mai are sanse sa intre aicia.
 13. 1 point
  @Elena, Mersi, astea nu sunt avatare Urmatoarele o sa fie avatare special pentru tine
 14. 1 point
 15. 1 point
  Nu te mai baga unde nu-ti fierbe oala. Are IP dinamic omul si se schimba la fiecare conectare sau il poate schimba singur cu un ajutorul unui anumit program de care probabil nu stii. Si mie de exemplu imi apar loguri din Bucuresti, Pitesti si Sibiu in situatia in care eu nu am fost in Bucuresti si Pitesti. Stai cuminte in banca ta, prietene.
 16. 1 point
  Salutare agenți! Doresc să distribui un anunț postat de Kelton, și citez "Până când reușim să rezolvăm problemele de funcționare a serverelor pentru unii sau toți jucătorii, am decis ca rapoartele de activitate să fie opționale pe o durată nedeterminată. Când aceste probleme nu vor mai exista, abia atunci va avea rost ca rapoartele să fie obligatorii. Altfel riscăm să ne trezim cu jucători sancționați aiurea pentru că nu s-au putut conecta pe server să-și facă raportul." O să se anunțe când rapoartele vor fi din nou obligatorii. Spor la joc!
 17. 1 point
  Castigatoarea este Loody, felicitari! O sa primesti $50.000 ! *Nume: MaxyMusSs *Rang: Leader *Data inceperii misiunii: 13.03.2018 *Data terminarii misiunii: 20.03.2018 *Misiunea: Cel mai spectaculos Stunt | The most spectacular Stunt *Alte specificatii: Dovada video | Video proof
 18. 1 point
  Clanul sufera o ascensiune in momentul asta, nu stiu daca o sa tina foarte mult, insa ma bucur ca incep sa am iarasi persoanele vechi pe aici, o sa mai postez si eu din cand in cand pe aici, salut, baieti.
 19. 1 point
  Salutare tuturor, Doresc să vă anunț că IP-urile serverelor RPG au fost modificate (în urma anunțului postat pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/bzonero/) Pentru a putea accesa serverele RPG asigurați-vă că vă actualizați adresele din clientul de sa-mp cu următoarele: rpg.b-zone.ro sau 46.102.116.95:7777 rpg2.b-zone.ro sau 46.102.116.96:7777 rpg3.b-zone.ro sau 46.102.116.97:7777 rpg4.b-zone.ro sau 46.102.116.98:7777 Spor la joc! Hello everyone, I want to announce you that the RPG server IPs have been changed (as we have announce on our Facebook page: https://www.facebook.com/bzonero/) In order to access the RPG servers you have to make sure you update your addresses from your sa-mp client with the following: rpg.b-zone.ro or 46.102.116.95:7777 rpg2.b-zone.ro or 46.102.116.96:7777 rpg3.b-zone.ro or 46.102.116.97:7777 rpg4.b-zone.ro or 46.102.116.98:7777 Have fun!
 20. 1 point
  Remember abel hotu mondialu. Vei rămâne vejnic la noi in corason.
 21. 1 point
  Intr-un fel ai facut bine ca te-ai banat, nu merita comunitatea asta nimic, in alt fel e rau ca nu mai am pe cine sa injur:((. Vezi ce faci, ai grija de tine andicapatul meu, vorbim:*.
 22. 1 point
  ● REGULAMENT DESCHIDERE TOPIC NOU Titlul topicului trebuie să corespundă cu contextul meme-ului (ex.: "Acel moment când ---", unde "---" se completează în funcție de contextul meme-ului). Nu redenumiți un topic "Memes by <nume>". Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal. Fiecare topic creat trebuie să conțină un singur meme, nu mai multe. Altfel, veţi primi un avertisment verbal, iar topicul va fi arhivat. Topicurile vor fi închise după 72 de ore de la deschidere. Postarea meme-urilor non-OC (OC = creaţie proprie) este interzisă. Încălcarea acestei reguli va duce la primirea unui avertisment verbal şi la arhivarea topicului. Postarea meme-urilor care nu au legătură cu B-Zone sau cu activităţile comunităţii (cum ar fi gamingul) este interzisă. Încălcarea regulii duce la arhivarea topicului şi la primirea unui avertisment verbal. Folosirea opţională a acestui watermark. Pentru a aplica watermarkul, folosiţi website-ul watermark.ws, adăugând watermarkul transparent şi, preferabil, undeva în colţul meme-ului. Se permite folosirea limbajului obscen, glumelor sadice, sarcastice (chiar şi la adresa altor persoane) etc., ATÂT TIMP cât sunt amuzante şi cât nu atacă în mod direct o persoană. Întrecerea limitei va fi sancţionată cu avertisment verbal, avertisment sau chiar warning points, în funcţie de gravitatea faptei. Se permite folosirea pozelor cu persoanele reale, atât timp cât nu se încalcă regula de mai sus. Pentru a crea un meme puteți folosi acest link. ● REGULAMENT POSTARE COMENTARIU Postările vor fi apreciate prin ducerea cursorului peste butonul cu reacţii din colţul din dreapta-jos al postării, care arată astfel: . Comentarii pot fi adăugate pentru a tăgui prietenii şi pentru a face remarci negative, atât timp cât sunt de bun-simţ. Nu uitaţi că repetarea abaterilor va duce la sancţiuni mai grave. ENGLISH
 23. 1 point
 24. 1 point
  Apreciez punctul tau de vedere insa, tin sa te anunt ca nu va mai fi activitatea pe care eu am dezvoltat-o. Am incercat pe cat de mult posibil sa fac sa mearga treaba cat de bine posibil, sa deschid diferite proiecte pentru a intensifica activitatea pe servar. Pe serverul de teamspeak sunt o groaza de persoane cu doua fete care te pupa in c** ca sa capete ceva de la tine. Daca nu ai functie vine si te injura, si asta nu e numai pe TS, e peste tot in comunitate. Atunci cand sanctionam drastic membrii si staff-ul care incalcau regulamentul spuneau ca am eu ceva cu iei personal dar nici unul nu isi vedea lungul nasului sau vinovatia. Am ajuns la concluzia ca in comunitatea asta nu se apreciaza munca cuiva. Si sunt multe de spus din multe puncte de vedere, de la ultimul codat infe** pana la fondatorul comunitati. Daaaa by the way... pe nimeni nu il intereseaza ce spune un membru vechi care i-a adus comunitatea lui @Bobo sus, pe el il doare in p***. Nu iti comvine pleaca. Nu asa se procedeaza boss... Apreciaza-ti membri vechi ca, cu iei ai adus comunitatea la un nivel inalt. Hai ca vorbesc in zadar si asa.
 25. 1 point
  » CopHELP « Salutare ofițeri! Împreună cu adminul GhOsT_x am modificat și personalizat pentru LVPD CopHELP-ul pe care majoritatea îl folosiți și care vă ușurează munca. Am modificat comanda [/viteza50] și am adăugat numărul corect de ore (2 ore) pentru suspendarea permisului celor care depășesc cu limita de viteză cu peste 50 km/h, iar pe lângă aceasta, am adăugat o nouă comandă [/viteza100] care se adresează celor care depășesc limita de viteză cu peste 100 km/h și care se sancționează cu 4 ore de suspendare a permisului de conducere. Vă recomand tuturor să folosiți acest mod pentru a nu întâmpina dificultăți în desfășurarea activității voastre. Mai jos vă voi lăsa 2 link-uri pentru a descărca modul care necesită CLEO si sampfuncs 5.2.x sau 5.3.x+. Link de descărcare CopHELP: http://www.filehost.ro/3427052793/CopHELP_by_GhOsT_x_Kwebbel_cs/ Link de descărcare cleo: http://cleo.li/download.html Link de descărcare sampfuncs 5.3.1: https://www.dropbox.com/s/au0s0jatwzocnfl/SAMPFUNCS.asi?dl=1 Pentru a mă asigura că ați citit acest anunț, sunteți rugați să apăsați pe butonul de mai jos -> © LVPD Chief Kwebbel & LV Boss GhOsT_x
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.