Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/17/18 in all areas

 1. 7 points
  +1 daca v-a placut! // Recomand o tema inchisa la forum sa se vada bine
 2. 2 points
  Salutare, recent am cumparat un Nikon D5300 cu un obiectiv 18-55mm AF si am zis sa merg sa il testez putin prin oras. Pozele sunt facute de mine prin Timisoara, zona centrului, Parcul Botanic, Parcul Rozelor. Nu sunt profesionist in treaba asta, dupa cum am zis RECENT AM CUMPARAT, o fac de placere, de distractie, in timpul liber cat pot eu de bine. Astept feedback-ul vostru despre pozele facute. Multumesc mult 💖
 3. 2 points
  Poza este facuta de noi, ceilalti nabi vor sa ramana anonimi. Este postata si pe Facebook, pot dovedi ca este e a noastra si ca noi suntem in ea . Cine a venit la hate e poftit afara, mersi.
 4. 2 points
  Descindere in HQ-urile inamice
 5. 2 points
  Modul Draw Kelton este public acum! Daca-ti doresti sa folosesti acest mod fara a iti instala coduri in PC, Click Here
 6. 1 point
 7. 1 point
  Omaigad bos, mi-ai facut 300 de plusuri. Cum pot sa ma revansez?
 8. 1 point
  @Ezio ToV, nu sunt scripteri dispusi sa-si dedice timp pentru acest proiect. Momentan nu sunt resurse pentru a fi continuat. Nu am legatura cu SAMP-ul, dar din cate am auzit scaderea a fost datorata unui exploit.
 9. 1 point
  Misiunea 12 Pentru misiunea cu numarul 12 tot ceea ce trebuie sa faceti este un set de poze cu 10 lideri la alegere, si 10 sublideri la alegere. Reguli: In poze atat voi, cat si liderul sa aveti animul /robman cu deagle in mana amandoi. Pozele sa fie facute DOAR cu F8 fara modul de selfie. In poze sa apara ora/data/serverul si numele vostru, altfel imaginile sunt invalide. Pozele se incarca pe imgur.com NU aveti voie sa editati postul dupa ce ati postat. Editarea lui aduce anularea postului. In poze sa nu apara chatul/harta(F7). In model sa sortati pozele pe 2 albume, unul pentru lideri si unul pentr sublideri. Premiul acestei misiuni este: Multumim lui NicusorR05 pentru donatia acestei masini. Premiul este acordat de catre el. Fie ca cel mai bun sa castige.
 10. 1 point
 11. 1 point
  Nume in joc: WediN Rank: 6 Activitate: Special Data si ora: 19/05/2018 ora 21:00 Locatia: Ne intalnim in HQ prima data pentru poze. Premiu: 300,000$. Alte precizari: Ne-am decis sa facem o activitate intre SF, LS si LV Taxi. Aceasta este OPTIONALA, deci NU sunteti obligati sa veniti la ea. Am decis sa fac activitatea cu scopul de a ne cunoaste mai bine si de a scapa de monotonia pe care o aveti unii dintre voi in cadrul factiunii. Sper sa va placa si sa veniti cat mai multi. O sa ne intalnim in HQ prima data pentru poze. Mai multe detalii o sa va spun in joc. Chiar daca n-o sa castigati macar va distrati si ramaneti cu ceva amintiri si voi de aici. Va pwp si va respect ! Daca apreciezi munca noastra, apasa pe Upvote.
 12. 1 point
 13. 1 point
 14. 1 point
 15. 1 point
 16. 1 point
  mi-ai facut ziua mai faina cu memeu asta
 17. 1 point
 18. 1 point
  - Nick: qTupeu - Factiune: Civil inca - Ce doresc sa le transmit: Sincere felicitari tuturor celor de pe lista! - Alte precizari: Vr si eu @eB AndreW
 19. 1 point
 20. 1 point
 21. 1 point
 22. 1 point
  E clar, s-a atins FnZ de sistemul de Achievements...
 23. 1 point
  » B-Olympics - Proba specială « Salutare ofițeri! A fost postată poza realizată de către noi în cadrul concursului B-Olympics, aşadar avem nevoie de câte mai multe voturi pentru a câştiga, voturi constau în +1-uri sau reacţiile adunate la POSTAREA (click) mea din acest topic, răspândiţi ACEST LINK (click) pentru a aduna cât mai multe voturi, vă rog să vă mobilizaţi pe cât posibilul. Tot ce aveţi de făcut este să apăsaţi pe acest buton de la postare -> Pentru a mă asigura că ați citit acest anunț, sunteți rugați să apăsați pe butonul de mai jos -> © LVPD Chief Kwebbel
 24. 1 point
  » Poză pentru concursul B-Olympics « Salutare ofițeri! După cum bine ştiţi, în perioada 31.03.2018 - 06.04.2018 se desfăşoară concursul B-Olympics, aşa ca am rugămintea că în această perioadă să fiţi cât se poate se activi pentru a participa la probele zilnice care au loc la ora 19:00. Mai multe detalii aveti în acest TOPIC (click). Pe lângă aceste probe zilnice mai este şi proba specială care constă în realizarea unei poze de grup care să ne reprezinte facţiunea şi să câştigăm premiul special în valoare de 2,000,000$. Premiu care va fi depus în seiful facţiunii cu ajutorul căruia vom desfăşura cât mai multe activităţi. Aşadar această poză de grup o vom realiza sâmbătă, 31 martie 2018 începând cu ora 20:30, vreau să fiţi în număr cât mai mare pentru a avea un avantaj în acest sens. NOTĂ: Această activitate are prezența OBLIGATORIE, așadar cine consideră că nu poate să fie prezent la activitate este rugat să depună o cerere de învoire cu un motiv bine întemeiat până pe data de 31 martie 2018 , ora 18:30 în acest TOPIC (click). Cine va fi absent fără să fi depus o cerere învoire va primi Faction Warn. Pentru a mă asigura că ați citit acest anunț, sunteți rugați să apăsați pe butonul de mai jos -> © LVPD Chief Kwebbel
 25. 1 point
  Denumirea originala al modului: Modurile adica tot GTA-ul meu. Descrierea modului: Moduri foarte frumoase, bune pentru waruri. Poze / Video (obligatoriu): Download Link: https://drive.google.com/file/d/1-TNVs_-aoDyW6oIwNtQ2c0Ss19UHJqd8/view Instructiuni de instalare (obligatoriu): E tot GTA. Alte precizari: Am zis sa fiu bun si sa postez modpackul daca tot e ziua mea pe 24 Astept +1 daca va place.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.