Jump to content

Happy Halloween B-Zone. Detalii aici

Echipa DISCORD organizează un concurs de Halloween. Detalii aici

Dăm drumul ediției 9 de Miss and Mister B-Zone. Detalii aici

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/17/18 in all areas

 1. 7 points
  +1 daca v-a placut! // Recomand o tema inchisa la forum sa se vada bine
 2. 2 points
  Poza este facuta de noi, ceilalti nabi vor sa ramana anonimi. Este postata si pe Facebook, pot dovedi ca este e a noastra si ca noi suntem in ea . Cine a venit la hate e poftit afara, mersi.
 3. 2 points
  Descindere in HQ-urile inamice
 4. 2 points
  Modul Draw Kelton este public acum! Daca-ti doresti sa folosesti acest mod fara a iti instala coduri in PC, Click Here
 5. 1 point
 6. 1 point
  Omaigad bos, mi-ai facut 300 de plusuri. Cum pot sa ma revansez?
 7. 1 point
 8. 1 point
  Nume in joc: WediN Rank: 6 Activitate: Special Data si ora: 19/05/2018 ora 21:00 Locatia: Ne intalnim in HQ prima data pentru poze. Premiu: 300,000$. Alte precizari: Ne-am decis sa facem o activitate intre SF, LS si LV Taxi. Aceasta este OPTIONALA, deci NU sunteti obligati sa veniti la ea. Am decis sa fac activitatea cu scopul de a ne cunoaste mai bine si de a scapa de monotonia pe care o aveti unii dintre voi in cadrul factiunii. Sper sa va placa si sa veniti cat mai multi. O sa ne intalnim in HQ prima data pentru poze. Mai multe detalii o sa va spun in joc. Chiar daca n-o sa castigati macar va distrati si ramaneti cu ceva amintiri si voi de aici. Va pwp si va respect ! Daca apreciezi munca noastra, apasa pe Upvote.
 9. 1 point
 10. 1 point
  Mai 2018 - Kelton: Actualizat Bizuri:Magazine de haine: adăugat /costumes Actualizat Alte sisteme:Crates: informații despre deschiderea unei cutii, adăugare imagini. Actualizat Bizuri:Arene: adăugat LCS Arena. Creată pagină nouă Bizuri:Sex Shops. Creată pagină nouă Alte sisteme:Safebox. Actualizat Alte sisteme:Missions: descriere generală a tipurilor de misiuni, scrise premiile, adăugate imagini, etc.
 11. 1 point
 12. 1 point
 13. 1 point
 14. 1 point
  Nume in joc: Claudius Data și Ora: 20.05.2018 ora 20:30 Tipul Activității: 1 VS 1 Premiul Activității: 500.000$ Prezenta (obligatorie/opționala): ' OBLIGATORIE Reguli Activitate: Fara DM, fara spam, ascultati de organizatori Detalii de desfășurare activitate: Activitatea se va desfasura in bizz-ul Gun Shop Los Santos, unde veti participa, ascultand cu strictete de organizatorii activitatii. Aceasta activitate se va face impreuna cu aliatii nostrii "Tow Truck Company" unde il vom avea ca si organizator, chiar liderul Paul_ . Plecarea se va face la 20.20 din fata Hq-ului, cu ambulante / ranger-uri etc, urmand ca sa ne intalnim la si 27 cu cei din TTC, la Hq-ul lor si sa plecam catre Gun Shop Los Santos! Totul se va face ORGANIZAT! Cine se va abate de la organizare sau din cuvantul organizatorului /organizatorilor, va fi sanctionat fara drept de vot ! Evidență activitate(în max 24 ore): Desigur ca da. Răspunzător Aprobare activitate: Eu Alte precizări: Respect si maturitate sa vad !
 15. 1 point
 16. 1 point
 17. 1 point
  mi-ai facut ziua mai faina cu memeu asta
 18. 1 point
 19. 1 point
 20. 1 point
  - Nick: qTupeu - Factiune: Civil inca - Ce doresc sa le transmit: Sincere felicitari tuturor celor de pe lista! - Alte precizari: Vr si eu @eB AndreW
 21. 1 point
 22. 1 point
 23. 1 point
  E clar, s-a atins FnZ de sistemul de Achievements...
 24. 1 point
  » B-Olympics - Proba specială « Salutare ofițeri! A fost postată poza realizată de către noi în cadrul concursului B-Olympics, aşadar avem nevoie de câte mai multe voturi pentru a câştiga, voturi constau în +1-uri sau reacţiile adunate la POSTAREA (click) mea din acest topic, răspândiţi ACEST LINK (click) pentru a aduna cât mai multe voturi, vă rog să vă mobilizaţi pe cât posibilul. Tot ce aveţi de făcut este să apăsaţi pe acest buton de la postare -> Pentru a mă asigura că ați citit acest anunț, sunteți rugați să apăsați pe butonul de mai jos -> © LVPD Chief Kwebbel
 25. 1 point
  » Poză pentru concursul B-Olympics « Salutare ofițeri! După cum bine ştiţi, în perioada 31.03.2018 - 06.04.2018 se desfăşoară concursul B-Olympics, aşa ca am rugămintea că în această perioadă să fiţi cât se poate se activi pentru a participa la probele zilnice care au loc la ora 19:00. Mai multe detalii aveti în acest TOPIC (click). Pe lângă aceste probe zilnice mai este şi proba specială care constă în realizarea unei poze de grup care să ne reprezinte facţiunea şi să câştigăm premiul special în valoare de 2,000,000$. Premiu care va fi depus în seiful facţiunii cu ajutorul căruia vom desfăşura cât mai multe activităţi. Aşadar această poză de grup o vom realiza sâmbătă, 31 martie 2018 începând cu ora 20:30, vreau să fiţi în număr cât mai mare pentru a avea un avantaj în acest sens. NOTĂ: Această activitate are prezența OBLIGATORIE, așadar cine consideră că nu poate să fie prezent la activitate este rugat să depună o cerere de învoire cu un motiv bine întemeiat până pe data de 31 martie 2018 , ora 18:30 în acest TOPIC (click). Cine va fi absent fără să fi depus o cerere învoire va primi Faction Warn. Pentru a mă asigura că ați citit acest anunț, sunteți rugați să apăsați pe butonul de mai jos -> © LVPD Chief Kwebbel
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.