Jump to content

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Recrutăm designeri grafici. Aplicați aici

 

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/07/18 in all areas

 1. 2 points
  Felicitări, @MrOvidiu227! Casă de piatră și copii frumoși. Nu uitați să vă abonați la OvidiuPatrascu, deoarece va începe o serie de SAMP.
 2. 2 points
  Orice mod cu licenta nu mai functioneaza din cauza ca Popica n-a platit site-ul. Pana cand va lua salariul, atat site-ul cat si modurile licentiate nu vor functiona!
 3. 1 point
  Titlul clipului: Civil Break - INTROGen: Acesta este intro-ul serialului Civil Break. Va fi un serial asemanator Prison Break, doar ca in SAMP.Data: 1.08.2018Link:
 4. 1 point
 5. 1 point
 6. 1 point
  dc razi de mine ca nu am fost la wăruț , sa ti fie rusine
 7. 1 point
 8. 1 point
  inteleg ca esti frustrat ca n-ai patratele, dar nu mai sterge postari men
 9. 1 point
 10. 1 point
  La war cand tii viata cea mai frumoasa iti vine dependenta.
 11. 1 point
  Pote te agata serpi pe tn sau algele sper sa cazi in apa
 12. 1 point
  Dc te uiti la mn pe profil?
 13. 1 point
 14. 1 point
  @ELiaS 69, @AT Radu felicitari! Ati indeplinit misiunea, veti primii bani in cel mai scurt timp. Iar pentru saptamana viitoare aveti dreptul sa purtati orice skin din cadrul factiunii. (Tineti cont, saptamana viitoare, nu saptamana aceasta).
 15. 1 point
  Nick: AlexUrse Level: 39 Rank: 1 As dori sa ma invoiesc de la: War Data activitatii: 08.06.2018 Motivul: Am probleme cu netul A cata invoire pe aceasta saptamana este?: Prima Alte precizari: Bafta!
 16. 1 point
  O să fie în continuare la toate facțiunile până când e rezolvat. Nu are rost să stăm să modificăm manual la fiecare jucător să nu mai fie tester pentru că e o pierdere de timp atâta timp cât bugul nu e rezolvat, oricum nu-i ajută cu nimic fără rank 4+. O să rezolvăm cu toți în momentul în care e rezolvat și bugul.
 17. 1 point
  @Kelton Subscriu, am si eu acest bug la mine in factiune (https://www.rpg.b-zone.ro/factions/members/lvpd), Sir.Dabro figureaza drept tester la r1, figura asa si la r0. Bugul e inca activ, nu ma plang neaparat, ca stiu ca se va rezolva, dar daca se poate scoate-i si lui testerul sa nu mai arate asa ciudat:)). Mersi
 18. 1 point
  Imi este dor de tine, te vreau inapoi !
 19. 1 point
  Nu mai postati ma daca nu faceti parte din clan, sunteti fani ia si aplicati sa va dau contra cine posteaza aici si nu face parte din clanul eB nici ca va face pe viitor.
 20. 1 point
 21. 1 point
  cont sa joc azi la wars? pm
 22. 1 point
 23. 1 point
  @eB Loren diferite neintelegeri cu membri duce la exluderea ta din clan partiala / vei fi avertizat de acest lucru si daca continui vei fi din nou avertizat si eventual dat afara din clan, dar tu fiind inactiv ai avut cele 2 motive forte sa fi dat afara din clan. Cel mai important fiind cel cu inactiv si din cate ai vazut membri nu te-au mai dorit in clan, odata ce ai fost dat afara nu mai esti considerat membru clanului logic no? Deci daca ai dorit sa faci aplicatia a fost decizia ta proprie si la fel si deciziile membrilor daca te doresc inapoi sau nu. PS: Cand esti inactiv si inca ai pretentia sa fi tinut in clan iti bati joc in mod direct de mine, shaun si soryn
 24. 1 point
  @Elon Musk Imi spui si mie ce legatura am eu??
 25. 1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.