Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/29/18 in all areas

 1. Cei ce au vazut montajul balenei (Lucky), stiu despre ce vorbesc.
  14 points
 2. Nick: CedeR Level:55 Vârstă (reală): 16 Sex (real): Masculin Vechime pe server: 3 ani de cand am contul si 1 jumate de cand joc serios Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/CedeR Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Am fost jucator cu nivel mic si acum ca ma gandesc sa ma retrag din acest server as vrea ca aceasta sa fie ultima mea functie si posibil ultima factiune iar toata suma pe care as face-o din aceasta functie s-ar duce direct catre jucatori cu nivel mic. Ce intenționez să fac pentru jucători: Paaai 1. Doresc sa setez taxa la 1$. 2. Doresc sa organizez 2 evenimente pe zi in cursul saptamanii (Luni-VIneri) undeva la orele 19:00 pentru ca si membri gang-urilor sa poata participa, iar in week end (Sambata si Duminica) doresc sa organizez intre 3 si 5 evenimente. 3. Doresc sa incerc sa organizez activitati de tip parada impreuna cu membri departamentelor in care acestia vor defila pentru ca totusi ne apropiem de evenimentul 100ani de la Unire 4. Doresc sa ajut jucatorii cu nivele mari (Peste 95) cu o "Pensie" care se va face prin cerere. Aceasta o sa aiba o valoare de 50.000$ si urmeaza sa fie platita de catre mine din propriul buzunar. 5. Doresc sa incerc sa comunic cu jucatorii, astfel incat impreuna cu factiunea News Reporters sa avem anumite emisiuni de tipul "Discuta cu primarul" sau asemanatoare in care discut si raspund la intrebarile jucatorilor. ______________________
  4 points
 3. Nick: NoStresS. Level: 90 Vârstă (reală): 16 ani Sex (real): Masculin Vechime pe server: Aproape 3 ani, 17.12.2017 15:36 Link profil RPG: Click Motivul pentru care doresc sa fiu Primar: Imi doresc aceasta functie pentru a ajuta jucatorii cu tot ce imi sta in putinta, fie o suma de bani, fie cu informatii pe care le-am dobandit pe parcusrul timpului meu pe server. Intentionez sa ajut jucatorii care intampina diferite probleme cat si sa ii ascult daca au anumite propuneri atat pentru primarie cat si pentru evenimentele zilince pe care le voi organiza. O sa organizez evenimente unice (idei unice), unde toti jucatorii au sanse egale de castig. O sa astept propunerile playerilor, si o sa facem cat mai multe evenimente posibile, pentur a se putea bucura fiecare, si totodata sa doreasca sa participe Mereu mi-am dorit sa devin mayor dar nu am avut ocazia, deoarece nu aveam destul de multa experienta acumulata si nu eram cunoscut pe server, nivel mic, incepator. Ce intentionez sa face pentru jucatori: -In primul rand, doresc sa infiintez un Consiliu Local format din 2 membrii, care vor organiza alaturi de mine diferite evenimente interactive pentru a mentine longevitatea jucatorilor pe server si aducerea unor noi jucatori. -In al doilea rand, voi afisa diferite mesaje pe [/gov] pentru o dispozitie mai buna a jucatorilor si o longevitate cat mai mare a acestora pe server. -In al treilrea rand voi organiza cate un fast event pe [/gov] de tip TRIVIA strict pentru jucatorii cu nivelul cuprins intre 2 si 7 la fiecare banii impartiti. Tin sa precisez ca acest lucru este inspirat din mandatele altor primari. -In al patrulea rand, voi incerca sa organizez plimbari de seara cu limuzina primariei sau cu bicicletele pe munte ori pe plaja o petrecere. Sa fac putin amuzament si divertisment din acest joc cat si distractie. -In al cincilea rand, cum am spus si mai sus am sa organizez zilnic diferite evenimente cu premii in bani in functie de un program staibilit de mine pentru a se distra jucatorii de pe server. Program EVENTS LUNI-VINERI Intre 2-6 evenimente de tip: LCS, LMS, X/O, Trivia, Ruleta Ruseasca, Par/Impar si SMS. - Valoare intre :50.000$-250.00$ SAMBATA-DUMINICA Intre 1-3 evenimente de tip:H&S, Protect the VIP, Race, Kill. - Valoare:100.000$-500.000$ Sfarsit de mandat: 2 Evenimente de tip LCS si LMS a cate 500.000$ evenimentul. Un eveniment de tip TRIVIA, a 696.000$, 7 intrebari (6 intrebari a cate 100k, o intrebare de 96.000$)
  4 points
 4. Salut, în acest topic o să postez mai multe avatare, thumbnail-uri cât și alte creații. Aștept cât mai multă obiectivitate. Doresc să învăț cât mai multe, și să ajung să am rezultate și mai bune. P:S: Lucrez in Photoshop de aproximativ 1 an, doar că până acum o lună nu lucram la fel de intens, doar când aveam nevoie. Avatare: Thumbnail-uri:
  3 points
 5. 29.08.2018 - Promovat la Admin Level 5. Mulțumesc, Gabi! https://imgur.com/a/nBtB5io
  3 points
 6. 3 points
 7. Candidații care se vor afla pe lista de vot pentru funcția de primar a lunii Septembrie vor fi: uSp, Joker[Z] & .Ceausescu. Votul va avea loc in data de 30.08.2018, la ora 18:00. Votul se va face printr-un sondaj de opinie organizat pe website. Puteti vota favoritul aici: https://www.rpg.b-zone.ro/players/poll/216 Succes! The candidates who will be on the vote list for the mayor of September will be: uSp, Joker[Z] & .Ceausescu. The vote will be on 30.08.2018, at 18:00 (RO time). The vote will be made with a poll/survey on website. You can vote here: https://www.rpg.b-zone.ro/players/poll/216 Good luck!
  3 points
 8. Aplicaţiile pentru funcţia de Primar al lunii Septembrie au fost deschise. Înainte de a aplica, vizitaţi primul post al acestui topic pentru a vedea cerinţele minime necesare.
  3 points
 9. @HyperOwnRLT Tov cat de penibil a sunat aia cu reclama la clan, ziceti ca sunteti faze clan sa fiu al dq atata orgoliu pentru un joc de cacat in care exista 100 de coduri facute pt aia 10 euro, pari genul ala de om enciclopedie pt chibrituri. iti dai seama ce modpack isi fac aia din clanul sportivilor
  3 points
 10. Inspirată de la @SlepaKIA app dacă țo plăcut dă un +1
  2 points
 11. Sa nu uitam ca V4 si CheatsTW nu mergea pe voi xD ca tot vorbim de "curat si mai bun"
  2 points
 12. @O d i o n mersi frumos. @Doru Ai dreptate intr-o oarecare masura, eu vreau doar sa invat cat mai multe lucruri, si cred ca locul asta m-ar putea ajuta extrem de mult. Astept tutorialele.
  2 points
 13. In acest topic liderul va face anunturile importante legate de factiunea School Instructors. In this topic leader will make important announcements related to the faction School Instructors.
  1 point
 14. 1 point
 15. Vineri, 31.08.2018, ora 17:00, activitate. Prezenta NU ESTE OBLIGATORIE. Daca activitatea nu este obligatorie, totusi doresc prezenta cat mai mare. Activitatea este de TIP Ruleta Russeasca Si aceste vor fii premiile: Locul 1 - 150,000$ Locul 2 - 100,000$ Locul 3 - 50,000$ Succes
  1 point
 16. Au ajuns toți mucoșii de 15 ani să comenteze băi copii vede-ți că în 2 săptămâni începeți școala, luați-vă rechizite și lasați tupeul în fața unui monitor, muritorilor de foame
  1 point
 17. @SKY BELEAUA ZEW cainii latra, ursul trece, de cele mai multe ori
  1 point
 18. Pentru așa ceva mai nou se sancționează pentru cenzură ce pot să vă zic baftă băieți vă mulțumesc frumos pentru tot ajutorul acordat, dacă e să nu-l primesc înapoi asta este. Numai pile pe serverul ăsta, nu există admini capabili să pot bana numai să le iasă bani pt benzină. Pentru alți jocul ăsta a devenit mamă și tată, plozii lu tata ieșiți și voi la aer să vă răcoriți la creier, că îl aveți tăbăcit de la acest joc din 2005. Succes
  1 point
 19. Eu vin aici doar cand se vorbeste Ce faci veterinarilor?????
  1 point
 20. =)))))))))))))))))))))))))))))
  1 point
 21. Ce dur ești, azi mi-a plăcut și mie de voi, ați fost 29-30/31, tot așa și vineri luați șaptezecișidoi.
  1 point
 22. Imi place numarul de like-uri.
  1 point
 23. 1 point
 24. Meme nou pe bigheg proaspat scos de pe Panel.
  1 point
 25. 1 point
 26. Videoul din reclamatie:
  1 point
 27. Sunt buguite cam toate achivement urile la alte factiunii, am fost paramedics am facut 700+ comenzi si nu am nici un achivement.
  1 point
 28. La fel si la Daryl.DauPtBobo pe rpg4, el e primul cu cele mai multe achievementuri de pe server, dar achievementul The rammer pentru PD nu il primeste.
  1 point
 29. Frumos, dizain, efecte, faci si mie unu cu the legends?
  1 point
 30. 1 point
 31. 1 point
 32. Bai pisatule vezi-ti de treaba ca oricum maine va luam HQ-ul.
  1 point
 33. Nu fa galagie ca trezesti vecinii si dupa suna la politia desertului LV si ne salta. :(((
  1 point
 34. Retrag, vreau sa las pe alt cineva din uS sa candideze.
  1 point
 35. Nick : Joker[Z] Level : 100 Varsta ( reala): 18 Sex (real): Masculin Vechime pe server: 3 ani aproape Rpg profil link : Ai mai avut aceasta functie ? : Nu Motivul pentru care doresc sa fiu primar : Vreau sa ajut toti playerii noi veniti pe aceasta comunitate, cu bani, sfaturi pentru joc etc. Doresc sa ofer ajutor tuturor playerilor de pe aceasta comunitate indiferent de level-ul pe care il au! CE intentionez sa fac pentru jucatori: - Vreau sa fac evenimente zilnice atat in bani cat si in gold -SA setez taxa la 1$ toata luna in care voi fii primar - SA ofer ajutor financiar tuturor jucatorilor -Voi face un eveniment de 1kk cel putin odata la 3 zile -Voi oferii cate o masina pe saptamana -Voi ajuta cu sfaturi toti playerii noi pe societate si nu numai
  1 point
 36. Nick: uSp Level: 119 Vârsta (reala): 20 Sex (real): Masculin Vechime pe server: 6 ani RPG profil LinK: Ai mai avut aceasta functie? Nu Motivul pentru care doresc sa fiu Primar: Doresc să organizez multe evenimente ca jucatorii să se poată distra pe server în permanență și de asemenea pentru a ajuta jucătorii începători. Ce intenționez să fac pentru jucători: Taxa o să fie setată pe minim, 1$. O să organizez 300 de evenimente pe durata mandatului, asta însemnând cam 10 evenimente pe zi. O să încerc să împart taxa de mai multe ori în decursul unei zile, nu doar o dată ca să se bucure și cei de level mic de niște bănuți. O să ajut la organizarea evenimentului Deagle Master - AUTUMN EDITION, organizat de Tig3r & IamGold.
  1 point
 37. ~~ Statistica rapoartelor de activitate pe săptămâna 6 august 2018 - 12 august 2018 ~~ LS Trainee (1) - minim 10 puncte LS Instructor (2) - minim 15 puncte zeMenthoL - 40 puncte mihaiimw01 - 28 puncte MarianRS - 26 puncte BogdanCiocanu - 20 puncte .Kowalski. - 15 puncte NiezAtomic - 15 puncte xRaZzerX - 12 puncte - promovat recent rang 2 (sâmbătă) Misu.Andrei - 5 puncte - inactivitate LS Senior Instructor (3) - minim 20 puncte tgamers161 - 24 puncte Giacos - 20 puncte LS Supervisor (4) - minim 15 puncte Rusu.[Legend] - 28 puncte GhitaPoweristu - 0 puncte - inactivitate LS Manager (5) - minim 10 puncte RauL.[Legend] - 15 puncte k3Mz0R - 13 puncte LS Under Boss (6) - scutiți GaBBlue - 3 puncte Razvii. - 0 puncte LS Boss (Leader) - scutit Georgee. - 5 puncte NUMĂR TOTAL DE PUNCTE: 269 puncte. ## - Raport complet ## - Membru învoit de la raport ## - Raport incomplet Cel mai bun raport: zeMenthoL - 40 puncte. Felicitări. ~~ Dacă am omis sau am greșit ceva, aștept PM. ~~
  1 point
 38. -cereri- Dacă îți place și apreciezi ceea ce fac, poți lăsa o reacție!
  1 point
 39. 1 point
 40. "Spam, membrii știu de ce."
  1 point
 41. Salut, Este primul topic cu caracter instructiv al acestui forum, aşadar dacă tot am ocazia aş vrea să mă prezint înainte de toate. Pentru mulţi poate nu sunt cunoscut, pentru alţii poate că sunt (doar poate). Poate mai ţineţi minte că am fost Moderator Space şi că de foarte multe ori am activat în B-Zone Clips ca director, regizor, actor etc. în filme pe serverele SA:MP ale comunităţii. Numele meu este Ionuţ, am 19 ani, sunt un membru vechi al comunităţii şi în prezent caut să redevin membru activ al forumului. Deşi timpul nu îmi mai permite să fiu activ şi în SA:MP, voi încerca pe cât posibil să contribui cum pot mai bine la dezvoltarea forumului. Nu voi spune mai mult de atât, aşadar să trecem la treabă. În primul meu tutorial vă voi prezenta câteva informaţii despre Windows. Ce este Windows? Windows este un sistem de operare pe care compania Microsoft l-a dezvoltat pentru computere, laptopuri, tablete şi telefoane. Prin intermediul acestuia, utilizatorii au acces la o varietate de software-uri prin care pot desfăşura activităţi de procesare a informaţiilor, editare, informare şi chiar divertisment. Pe scurt, Windows este practic "sufletul" unui dispozitiv electronic (din cele amintite anterior) care permite utilizatorului să se conecteze înmediul virtual şi să îi faciliteze o mai uşoară desfăşurare a activităţilor acasă, la muncă sau în mediul public. Cum să faci upgrade de la Win XP la Win 7? Deoarece ţin morţiş să nu fac tutoriale pentru Windows XP, în speranţa că nu mai există utilizatori ai acestui sistem de operare deja depăşit, primul tutorial al meu va fi despre cum poţi face actualizarea de la Windows XP la Windows 7 pe calculatoare şi laptopuri. Cum Windows Vista s-a dovedit un eşec total din partea celor de la Microsoft, Windows 7 este probabil unul dintre cele mai bune sisteme de operare ale titanului în tehnologie. Din păcate, Microsoft a încetat să mai acorde suport tehnic utilizatorilor de Windows 7, sugerând totodată să treacă la un sistem de operare mai nou, precum Windows 8, 8.1 sau 10. Nimic însă nu ne poate opri din a folosi Windows 7, nu? Aşadar, dacă deţineţi un Stick USB, cel mai simplu mod prin care puteţi face trecerea de la Windows XP la Windows 7 este prin adăugarea sistemului de operare nou pe stick. Deoarece majoritatea utilizatorilor nu cumpără sistemul de operare, puteţi descărca orice versiune a acestuia de pe internet. Noi ne limităm astăzi doar la Windows 7. Pentru a adăuga sistemul de operare pe stick, cel mai bine este ca acesta să fie descărcat având extensia .iso, deoarece va fi necesară pentru boot. După ce aţi terminat de descărcat fişierul .iso care să conţină noul sistem de operare, descărcaţi un program prin care puteţi face boot stick-ului USB. Recomand Rufus, fiind unul dintre cele mai cunoscute programe de acest gen. Este uşor de utilizat şi oferă utilizatorului rezultate garantate. Cum bootezi un stick USB? Pentru a face boot la stick, tot ce trebuie să faceţi este să apăsaţi pe iconiţa de lângă câmpul cu "ISO Image" şi să căutaţi fişierul .iso care să conţină sistemul de operare, apoi să îi daţi adăugare. Atenţie! Veţi adăuga pe stick doar fişierul .iso! Nu adăugaţi folderul pe care l-aţi descărcat, nici alte fişiere! Aşadar, după ce aţi adăugat fişierul veţi apăsa pe start şi veţi aştepta până când întreg procesul se va termina. În medie la mine întreg acest proces de boot durează maxim câteva minute. După ce aţi terminat de făcut boot la stick, îl veţi lăsa conectat în portul USB şi veţi da restart la computer, dar nu înainte de a salva toate fişierele importante de pe desktop, din my documents şi orice alte fişiere pe care le-aţi putea pierde odată cu instalarea noului sistem de operare. Daţi restart dispozitivului pe care îl utilizaţi şi ţineţi apăsat pe F2 sau F10 pentru a accesa BIOS-ul. În funcţie de dispozitivul pe care îl utilizaţi, s-ar putea ca aceste butoane să difere. În cazuri rare, dacă nu veţi reuşi să accesaţi BIOS-ul, apăsaţi DEL. Odată intraţi în BIOS veţi merge la meniul pentru boot. La Boot va trebui să schimbaţi prioritarea dispozitivelor, astfel încât stick-ul USB să fie principalul dispozitiv de pe care se va face boot. Accesaţi meniul "Boot device priority", iar în funcţie de dispozitivele care vă apar acolo veţi apăsa pe "1st Boot Device" şi veţi selecta stick-ul USB pe care îl veţi muta pe prima poziţie. Instrucţiunile de utilizare a BIOS-ului vor fi afişate în mod normal în dreapta, astfel încât veţi înţelege de acolo ce trebuie să faceţi pentru a muta pe prima poziţie stick-ul USB. Odată ce aţi făcut acest lucru, apăsaţi pe "Save and Exit" şi veţi lăsa calculatorul/laptopul să se restarteze, apoi să intre în faza iniţială de instalare. Probabil cea mai grea parte, pentru mulţi, este aceea de a modifica priorităţile în BIOS, astfel încât să poţi instala Windows-ul de pe stick. Imediat ce reuşiţi să faceţi acest lucru este foarte uşor să instalaţi noul sistem de operare. Sunt paşi simpli pe care îi puteţi duce la bun sfârşit, având cunoştinţe minime în IT şi cunoaşterea la nivel mediu a limbii engleze. Setarea Windows-ului depinde de dumneavoastră, întrucât odată ce aţi intrat în meniul de setare a sistemului de operare veţi fi puşi să vă administraţi partiţiile, astfel încât să decideţi dacă ştergeţi, formataţi sau adăugaţi o partiţie. Deoarece este primul meu tutorial în acest forum, sper să nu fiu prea dur criticat. Într-adevăr, nu am nici eu cele mai înalte cunoştinţe în domeniul IT, însă mă descurc la un nivel acceptabil şi cred că sfaturile mele, spuse într-un limbaj cât mai accesibil, vor ajuta pe mulţi. Poate nu am oferit cei mai detaliaţi paşi, însă promit că voi reveni cu alte tutoriale mai dezvoltate, mai bune şi mai originale!
  1 point
 42. Prima zi din lună este și cea mai încărcată din ultima perioadă, cu două titluri AAA și încă unul indie mult-așteptate fiind lansate. Primul este Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, care a fost lansat astăzi de către Konami pentru PC, PS4, Xbox One, PS3 și Xbox 360. Recenziile au fost excepționale, deși trebuie spus că niciuna din ele nu a testat versiunea PC. Chiar și la data scrierii, absolut toate vizează versiunea PlayStation 4. Recenziile Steam ale posesorilor jocului nu sunt din cale afară de relevante, dat fiind că o majoritate covârșitoare a ales să spună „A Hideo Kojima Game”, în solidaritate cu directorul jocului. Totuși, dacă Ground Zeroes a fost un etalon, și MGS V: The Phantom Pain beneficiază de o optimizare excelentă. Pagina Steam este aceasta, prețul fiind de 59,99€, fiind inclus și prologul lansat anul trecut, Ground Zeroes. Sursa: http://computergames.ro/metal-gear-solid-v-the-phantom-pain-a-fost-lansat-pe-pc/
  1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.