Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/31/18 in all areas

 1. 2 points
 2. 1 point
  San Fierro School Instructors Culoarea săptămânii În acest topic, liderul, respectiv subliderul vor anunța culoarea săptămânii. - această culoare aleasă se aplică pe lângă cel permis (verde) la masinile factiunii. - cine este prins că folosește altă culoare decât cea stabilită în acest topic va fi sancționat cu FW. MODEL DE POSTARE: Nick: Rank: Culoarea săptămânii aleasă: Perioada: Alte precizări: San Fierro School Instructors Colour of the week In this topic, the leader and the subleader will announce the color of the week. -This color can be put on the faction cars besides the allowed color (green) for faction vehicles. -Who will use another colors, will receive a FW. Posting model: Nick: Rank: Color choosen: Other specifications:
 3. 1 point
  Nick-ul tau: AlexHYENA.Server: rpg3.b-zone.roDescrierea bugului: Comanda [/admins] arata un ID inexistent si fara nume. [ID 379].Screenshot(s): https://imgur.com/jxunRph .
 4. 1 point
  citat din b-zone wiki ms
 5. 1 point
 6. 1 point
  Nick: BogdanMG Numarul interviului: 4491. Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/ghBAtPH Alte precizari: Ce frumos e sa iei ban aiurea.
 7. 1 point
  Nick: zNoss Rank: 1 Vechime: 8 zile Sugestia: Ar fi o noua modalitate pentru rapoarte. Am observat de-alungul timpului ca multi membrii ai departamentelor de politie se plang ca raportul pentru SWAT este foarte divicil, datorita numarului mic de playeri pe lista de /wanted. Insa am sa vin cu niste propuneri/modalitati pentru membrii Police Departament la acest capitol. Propunerile vor fi in modul urmator: 1) Propunerea numarul I vine in felul urmator, membrii Police Department de rank 2, respectiv 3 SWAT sa poate face raportul jumatate wanted fara drept de predare, respectiv /arrest. Spre exemplu rank 2 SWAT are 40 de puncte, 20 /arrest, 20 wanted no drept, cine nu respecta acesta regula sa fie sanctionat cu Faction Warn pentru raport neindeplinit. 2) Propunerea numarul II. Membrii Police Department, sa intrebe pe /d membrii NG, respectiv FBI, daca pot merge dupa wanted-ul lor, raspunsul sa fie acordat de rank 4+, cine nu respecta regula- Faction Warn. Sau in cazul in care membrii PD/FBI de rank 4+ nu sunt on sa se intrebe pe /d: LVPD member zNoss: /d NG Pot merge pe wanted 5-6?x1 Acest lucru repetat de inca 2 ori, iar daca nu primesti raspuns sa poti merge facand un ScreenShot la chat. 3) Propunerea III, in intervalul 22:00-10:00 membrii Police Department sa poata merge dupa orice wanted. 4) Restructurarea echipelor in asa fel incat: Daca un membru SWAT sa zicem ca nu si-a terminat raportul si este Vineri, sa poata cere voie liderului/subliderului sa isi continue raportul pe parte Roads. 5) Propunerea numarul V, in care membrii PD sa poata merge din nou pe orice wanted fara drept de predare incepand cu rank 2. 6) Propun ca Infernus/NRG sa il poti folosii de la rank 2. Ar fi mai usoara prinderea suspectilor si ar aduce rapoarte mult mai numeroase in puncte. Alte precizari: Sper sa se inteleaga pana la urma ca noi suntem un departament, nu pasnici care stau doar la Radar. Multumesc si sper sa fiu sustinut.
 8. 1 point
 9. 1 point
 10. 1 point
  Bravo. Baietii care s-au dat smecheri pe aici au luat cate 2 puncte de warn pentru limbaj excesiv. Pacat ca unul dintre ei a ajuns la 10 warnuri adica ban permanent
 11. 1 point
  Data sancţionării: 26.10.2018 A fost sancţionat membrul: ElPatron.Luk Sancţionat cu: 3/3 Faction Warn Motivul: Limbaj vulgar Dovada (opţional, după caz): Dovada 1 Dovada 2 Alte precizări: Mult succes pe viitor... Data sancţionării: 26.10.2018 A fost sancţionat membrul: ElPatron.Kawaii Sancţionat cu: 3/3 Faction Warn Motivul: Limbaj vulgar Dovada (opţional, după caz): Dovada 1 Dovada 2 Alte precizări: Mult succes pe viitor... @Preot Claudius
 12. 1 point
  Salut, Nu este bug, rog liderul factiunii respective sa nu se mai grabeasca cand apasa pe ”Save Requirements", deoarece de acolo se produce acest lucru. Am sters eu datele salvate.
 13. 1 point
  Salut, Site-ul este functional, iar sistemul functioneaza in parametrii normali. Respectiva problema este de la tine, nu tine de noi.
 14. 1 point
  https://wiki.b-zone.ro/index.php?title=Alte_sisteme:PayDay Note: Jucătorii care au în bancă cel puțin $10.000.000 sau bunuri în valoare totală de cel puțin $5.000.000 nu vor primi dobândă. Jucătorii care sunt conectati pe server cu cel putin 3 conturi vor primi dobanda in regim normal, restul conturilor primind dobanda doar pentru $2.000.000 in cazul in care contul detine o suma depozitata mai mare de atat. Nu prea are o relevanță foarte mare în ce ordine te conectezi cu conturile pe server pe cât id-ul pe care-l primește contul la conectare.
 15. 1 point
  V-am rezolvat și pe voi.
 16. 1 point
  *Nume: AleXa28 *Nivel: 129 *Server: RPG1 *Factiunea din care fac parte: FBI *Mesaj: Felicitari!
 17. 1 point
  Nick: BogdanMG Numarul interviului: Fara cerere Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/4yEiSMk Alte precizari: -
 18. 1 point
  Nick: BogdanMG Numarul interviului: 4459 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/mmIfPIa Alte precizari: -
 19. 1 point
  Nick: BogdanMG Numarul interviului: 4457 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/QWjMZIe Alte precizari: -
 20. 1 point
  Nick: BogdanMG Numarul interviului: 4452 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/TCtVsfm Alte precizari: -
 21. 1 point
  Hai ca am si uitat de topicurile de genul
 22. 1 point
  Salut, In acest moment efectuam un upgrade hardware la serverele RPG. Instalam un nou procesor pentru a putea oferi un tickrate mai bun jucatorilor. Unii dintre voi au raportat lagul care a aparut pe server in ultimul timp. Noi tinem cont de parerea voastra si facem tot posibilul pentru a oferi o experienta cat mai buna. De asemenea, am inceput sa investigam gamemode-ul pentru a reduce timpii de executie a anumitor functii. Durata mentenanta: 2 ore Multumim pentru intelegere!
 23. 1 point
  din cate am experimentat si eu, e un sistem anti raid probabil, nu te lasa sa te conectezi de mai mult de 10 ori cam intr-un interval de 30m-1h si iti da ban pe ip cam tot 30m-1h
 24. 1 point
 25. 1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.