Jump to content

La mulți ani tuturor copiilor! Quest special aici

Ediția lunii Iunie a concursului WOTM a început. Detalii aici

 

Autentificare în Doi Pași pe serverele de sa-mp. Detalii aici

Autentificare în Doi Pași pe forum. Detalii aici

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/31/18 in Posts

 1. 2 points
 2. 1 point
  Nick-ul tau: AlexHYENA.Server: rpg3.b-zone.roDescrierea bugului: Comanda [/admins] arata un ID inexistent si fara nume. [ID 379].Screenshot(s): https://imgur.com/jxunRph .
 3. 1 point
 4. 1 point
  Nick-ul tau: SawubonaiServer: 2Descrierea bugului: Se vede in video: ma lovesc de un perete frontal cu un Bike si imi spawneaza motorul la o distanta mica langa mine. Mai multi playeri se plang de aceasta problema. Nu e de la mine, desync/lag nu am. Nici de la joc nu cred ca e, doar nu s-au trezit developerii de la Rockstar Games sa actualizeze jocul . @Bobo Screenshot(s):
 5. 1 point
  Nick: BogdanMG Numarul interviului: 4491. Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/ghBAtPH Alte precizari: Ce frumos e sa iei ban aiurea.
 6. 1 point
  Nick: zNoss Rank: 1 Vechime: 8 zile Sugestia: Ar fi o noua modalitate pentru rapoarte. Am observat de-alungul timpului ca multi membrii ai departamentelor de politie se plang ca raportul pentru SWAT este foarte divicil, datorita numarului mic de playeri pe lista de /wanted. Insa am sa vin cu niste propuneri/modalitati pentru membrii Police Departament la acest capitol. Propunerile vor fi in modul urmator: 1) Propunerea numarul I vine in felul urmator, membrii Police Department de rank 2, respectiv 3 SWAT sa poate face raportul jumatate wanted fara drept de predare, respectiv /arrest. Spre exemplu rank 2 SWAT are 40 de puncte, 20 /arrest, 20 wanted no drept, cine nu respecta acesta regula sa fie sanctionat cu Faction Warn pentru raport neindeplinit. 2) Propunerea numarul II. Membrii Police Department, sa intrebe pe /d membrii NG, respectiv FBI, daca pot merge dupa wanted-ul lor, raspunsul sa fie acordat de rank 4+, cine nu respecta regula- Faction Warn. Sau in cazul in care membrii PD/FBI de rank 4+ nu sunt on sa se intrebe pe /d: LVPD member zNoss: /d NG Pot merge pe wanted 5-6?x1 Acest lucru repetat de inca 2 ori, iar daca nu primesti raspuns sa poti merge facand un ScreenShot la chat. 3) Propunerea III, in intervalul 22:00-10:00 membrii Police Department sa poata merge dupa orice wanted. 4) Restructurarea echipelor in asa fel incat: Daca un membru SWAT sa zicem ca nu si-a terminat raportul si este Vineri, sa poata cere voie liderului/subliderului sa isi continue raportul pe parte Roads. 5) Propunerea numarul V, in care membrii PD sa poata merge din nou pe orice wanted fara drept de predare incepand cu rank 2. 6) Propun ca Infernus/NRG sa il poti folosii de la rank 2. Ar fi mai usoara prinderea suspectilor si ar aduce rapoarte mult mai numeroase in puncte. Alte precizari: Sper sa se inteleaga pana la urma ca noi suntem un departament, nu pasnici care stau doar la Radar. Multumesc si sper sa fiu sustinut.
 7. 1 point
 8. 1 point
 9. 1 point
  Bravo. Baietii care s-au dat smecheri pe aici au luat cate 2 puncte de warn pentru limbaj excesiv. Pacat ca unul dintre ei a ajuns la 10 warnuri adica ban permanent
 10. 1 point
 11. 1 point
  Nick: BogdanMG Numarul interviului: Fara cerere Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/rIXMfIO Alte precizari: Am uitat sa postez evidenta si la interviul asta. MB.
 12. 1 point
  Nick: BogdanMG Numarul interviului: 4481 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/0w18nhk Alte precizari: -
 13. 1 point
  *Nume: AleXa28 *Nivel: 129 *Server: RPG1 *Factiunea din care fac parte: FBI *Mesaj: Felicitari!
 14. 1 point
  Nick: BogdanMG Numarul interviului: Fara cerere Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/4yEiSMk Alte precizari: -
 15. 1 point
  Nick: BogdanMG Numarul interviului: 4461 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/si0vvce Alte precizari: -
 16. 1 point
  Nick: BogdanMG Numarul interviului: 4459 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/mmIfPIa Alte precizari: -
 17. 1 point
  Nick: BogdanMG Numarul interviului: 4457 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/QWjMZIe Alte precizari: -
 18. 1 point
  Nick: BogdanMG Numarul interviului: 4456 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/e91FsiQ Alte precizari: - Nick: BogdanMG Numarul interviului: 4448 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/e91FsiQ Alte precizari: - Nick: BogdanMG Numarul interviului: 4444 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/e91FsiQ Alte precizari: Vreau sa spun ca sunt terminat psihic.
 19. 1 point
  Nick: BogdanMG Numarul interviului: 4452 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/TCtVsfm Alte precizari: -
 20. 1 point
  Hai ca am si uitat de topicurile de genul
 21. 1 point
  din cate am experimentat si eu, e un sistem anti raid probabil, nu te lasa sa te conectezi de mai mult de 10 ori cam intr-un interval de 30m-1h si iti da ban pe ip cam tot 30m-1h
 22. 1 point
 23. 1 point
 24. 1 point
 25. 1 point
  @AIM Jackus Iub???? @LoodyBTD I want a divorce @Radu VODA Marry me
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.