Jump to content

Ediția 8 de Miss & Mister B-Zone a început. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/25/19 in all areas

 1. 15 points
  Nick: Wolf4eveR Level: 81 Vârstă (reală): 19 Sex (real): Masculin Vechime pe server: 3 ani si cateva luni RPG profil linK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Wolf4eveR Ai mai avut aceasta functie: Da Motivul pentru care doresc sa fiu Primar: Dupa timpul petrecut pe server, am realizat ca am adunat experienta necesara pentru a activa intr-o functie mai importanta a acestui server, si anume Mayor. Prin munca mea doresc sa adun cat mai multi jucatori dornici de distractie, pentru ca, pana la urma de asta ne jucam, pentru distractia oferita de acest joc. Consider ca pot face asta prin evenimentele si concursurile pe care vreau sa le duc la bun sfarsit. Ce intentionezi să faci pentru jucători: Programul va fi unul destul de flexibil intrucat: Intentionez sa fac in fiecare zi minim 5 evenimente de tip: LMS, LCS, SMS, Hide'n Seek si multe multe altele. Odata pe saptamana doresc sa organizez un ajutor financiar. Vreau sa particip in live-uri organizate de reporteri prin care eu sa raspund in mod oficial la intrebarile si sugestiile jucatorilor. Sa organizez concursuri cu ajutorul reporterilor, evenimentelor sau /gov-ului. Taxa sa fie mentinuta la $1. Sa organizez parade sau intalniri pentru a ne plimba si distra pe toata harta. Doresc intr-un ultim rand sa construiesc metrouri toate functionale pe toata harta, si sa asfaltez toate zonele rurale.
 2. 7 points
  Nick: .HOBBS Level:49 Vârstă (reală):24 Sex (real):Masculin Vechime pe server:5 ani RPG profil LinK: Ai mai avut aceasta functie ? Deocamdata nu. Motivul pentru care doresc să fiu Primar:Singurul motiv pentru care doresc această funcție este de a ajuta playerii care chiar au nevoie de ajutor financiar pentru a rămîne alături de B-Zone. Ce intenționez să fac pentru jucători:Orice apel către primar va fi luat în considerare și evaluat într-un termen cît mai scurt.Voi ajuta orice player ori de cate ori va avea nevoie.Pe timpul mandatului meu voi avea un plan plin de evente care va pot schimba soarta pe acest server. Premii la eventele organizate de mine: -Gold intre 200-1000G -Inoire clan o luna -Casa de lvl 999 de la bobo -Case normale -Masini -Premii in bani de minim 500k -Eventuri cu premii de 2,3,4,5kk -Event de 10kk -Voi organiza Targ Auto in fiecare Duminica . -Voi incerca sa organizez impreuna cu liderii departamentelor parade. -Sa merg sa stau de vorba cu toti membri factiunilor sa vad ce parere au despre factiunea lor si alte probleme. Este o vorba; ,,Vorba multa , saracia omului! ,, VOTATI .HOBBS MAYOR PENTRU O LUNA PLINA DE SURPRIZE SI DE FAPTE NU VORBE!
 3. 4 points
  Dacă v-a plăcut, nu uitaţi să daţi un +1
 4. 4 points
 5. 3 points
 6. 3 points
  Nick: BeTweeN. Level: 57 Vârstă (reală): Am varsta de 17 ani. Sex (real): Masculin. Vechime pe server: Pe acest cont de vreo trei ani dar in total aproximativ cinci ani. RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/BeTweeN. Ai mai avut aceasta functie? Nu, nu am mai avut aceasta functie si de aceea imi doresc acest lucru. Motivul pentru care doresc să fiu Primar:Doresc sa devin Primar deoarece imi place sa comunic cu serverul mai mult, pentru a face cat mai multe eveniment pentru jucatorii de level mai mic, cat si pentru impartirea taxei. Consider ca sunt destul de matur pentru a obtine aceasta functie, dar si vechimea este una pe masura. Functie de primar m-ar ajuta sa imi indeplinesc visul daca pot spune asa de a avea o functie pe server pentru a ajuta jucatorii. Ce intenționez să fac pentru jucători: -> Sa organizez evenimente zilnice cu premii peste 50.000$ cum ar fi: LMS, LCS, SMS, Primu' la mine, Maraton, Simon Spune etc. -> Sa organizez minim doua evenimente Speciale cu premiul minim 100.000$. -> Setarea taxei zilnice la 1$. -> Impartirea taxei zilnice. -> Fun hour. -> Targ auto odata pe saptamana. -> Ajutor funanciar jucatorilor cu nivel mic. #Fapte_Nu_Vorbe! #Voteaza_Cu_Stil!
 7. 2 points
 8. 2 points
 9. 2 points
  RO: Aplicațiile pentru luna Martie au fost deschise. EN: Applications for March are now open. Puteti sa incepeti campania tocmai de pe 23.02.2019. You can start the campaign on 23.02.2019. EDIT: Do not forget about // Nu uitati de: Cererea de bani jucatorilor pentru evenimente (/transfer) duce la Faction Warn (prima abatere) - demitere daca continua. The player's request for money for events (/ transfer) leads to Faction Warn (first offense) - dismissal if he continues.
 10. 1 point
  Taximetristul Săptămânii este un concurs săptămânal marca LV Taxi. În fiecare săptămâna membrul care acumulează cele mai multe puncte la raport, va fi desemnat Taximetristul Săptămânii și va câștiga suma de 150.000$. MODEL: Nick: Nick câștigătorului: Rank-ul câștigătorului: Numărul punctelor: Săptămâna: Dovezi:
 11. 1 point
   LV Police Department - Antrenamente si invoiri / Trainings and absence Evidența antrenamentului organizat în data de 17/02/2019. Antrenamentul a fost organizat de către Night & Cassa. __________________________________________________________________________________________________________ Chief (Leader) [uS]Hyperion. Assistant Chief (6) theoneuer[x] [uS]Zeom Captain (5) [uS]Ed[w]ard. - Prezent [uV]Octavian - Prezent [uS]Monologue - Prezent [TLG]KeNNz00r - Prezent Virusica[DeV] - Prezent Deagle[ZEW] - Invoit PinDer[VODA] - Invoit [uS]Eduard.. - Prezent [uS]Madalin12 - Invoit Decent[DeV] - Prezent [uS]Cooper - Invoit [TLG]Cassa. - Antrenor [uV]Dabro. - Prezent TheVirus[VODA] - Prezent Lieutenant (4) [uS][Y]ON[K] - Invoit [uN]Night - Antrenor Razvan_Jackson[ToV] - Prezent [uN]QueenAle - Prezenta Snowye[VODA] - Invoita [uS]byZeliscU - Prezent Schnecker - Invoit zNoss[ZEW] - Invoit Velcoro - Prezent Sergeant (3) [uN]RobertRN - Prezent [rTn]Jocker - Invoit/Inactivitate Justin[ZEW] - Invoit [uV]Winsock - Prezent [uV].Steve - Prezent Detective (2) darkkness[VODA] - Prezent runk[ZEW] - Invoit Gingo08[DeV] - Prezent Atentie: Daca exista vreo nelamurire, astept sa ma contactati, in 24h.
 12. 1 point
  Eu l am terminat de luni, sunt baiat harnic, mai tin si 2 conturi in factiune... deci gandeste te
 13. 1 point
  Am luat pe toate 8.. ma simt bine, nasol de tine vere, de ce nu dai si tu buylevel ?
 14. 1 point
  Nick: RoLanL Level: 54 Vârstă (reală): 16 Sex (real): Masculin Vechime pe server: In data de 22.05.2016 m-am inceput de aceasta comunitate, adica de aproape de 3 ani. RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/RoLanL Ai mai avut aceasta functie?: Nu. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Vreau sa devin primar sa ajut jucatorii care joaca pe acesta comunitate cu bani, prin evenimente, taxa setata la $1 toata luna si prin a oferi jucatorilor intre nivel 2-7 banii primiti de la jucatorii mai bogati sau chiar si de la mine. Stiu sa comunic respectuos cu oamenii si sa ii explic orice lucru care nu inteleg sau inteleg dar au nevoie de ajutor. Cand jucatorii comunitatii imi cer parerea inainte sa faca o afacere, prefer sa ii refuz deoarece nu prea sunt cu preturile la zi pentru ca s-au adaugat stocuri, si decat sa iasa pe minus din cauza mea, prefer sa ii refuz mai bine si sa ii explic la fiecare jucator care ma intreaba acest lucru ce am preciazat si mai sus, ca nu sunt la zi cu preturile. In rest cu tot ce pot ii ajut, mai multe detalii mai jos. Ce intenționez să fac pentru jucători: 1. Doresc sa impart banii jucatorilor intre nivel 2-7 2. Doresc sa fac evenimente cu premii mari pentru jucatorii acestei comunitati. 3.Doresc sa ajut jucatorii nu numai financiar ci si prin modul de ai ajuta cu raspunsuri daca aceastia au nevoie de ele. 4. Vrea ca cat mai multi jucatori sa intre si sa joace pe acest server fiindca o sa stabilesc un interval de ora cand o sa fac evenimente. 5. M-am gandit sa fac minim 3 evenimente cu premii mari pe zi. 6. Eu am socotit ca din evenimente intr-o zi as da $5.000.000 7. As dori ca in fiecare zi sa fac minim 3 evenimente a caror premii sa fie $5.000.000 per total minimum. 8. Vreau ca jucatorilor sa ii urce in banca zerourile dupa numere. 9. Stiu ca multi zic ca o sa faca evenimente, etc.. si dupa numai fac nimica si voi doar sa se imbogateasca ei prin aceasta functie, dar daca va uitati la averea mea de pe acest cont, eu cred ca pot zice ca am de unde sa ii ajut pe jucatorii acestei comunitati. 10. Oricand cand imi cere un jucator sub nivel 20 o masina ca nu are cu ce sa mearga ii dau givekey la masina aleasa de el/ea. 11. As vrea sa ajut oamenii care imi dau sms si au sub nivel 20 cu o suma intre $10.000-$25.000. ( O persoana poate fi ajutata doar o data pe saptamana, in rest, pe zi doar primele 20 de persone sub nivel 20 o sa primeasca acest ajutor mic de la primar. 12. (Era sa uit) Normal ca taxa o sa fie $1 cat timp o sa fiu eu primar. Intr-un singur enunt spun, vreau sa ii ajut cu tot ce pot, detalii mai sus.
 15. 1 point
 16. 1 point
  Partea proasta nu e ca's copii care rup codu pe comunitatea asta, e ca rup codu si nici macar nu au demnitatea sa recunoasca
 17. 1 point
  Salut, Problemele semnalate în acest topic sunt considerate buguri și vor fi rezolvate la următorul update sau au fost deja rezolvate. Mulțumim pentru că raportezi problemele care au loc ca să oferim un joc mai plăcut tuturor. O zi bună.
 18. 1 point
  Nick-ul tau: RomanN.BadRomance Server: RPG2 Descrierea bugului: Mi se pare normal ca tu nu poti omori un jucator la poker, dar daca nu o poti face, de ce poti primi contract pe el cand dai gethit? Asa nu mai ai la dispozitie cereri de leavehit destule, si e super greu sa faci raportul. Cel putin, pe RPG2, jumatate din contracte sunt pe cei de la poker. Propunerea mea ar fi sa nu primim pe contract pe cei care sunt in biz, nu neaparat in joc, ca asa pot intra imediat la o masa si rip raport. Screenshot(s): Nu e nevoie.
 19. 1 point
  Salutare colegi, ce mai faceti? Inactiv acest topic, inactiv inactiv.
 20. 1 point
  Nickname: BiancaftwRank: 5 Nick'ul celui testat: Robi_VavuraPunctaj (x/3): 1,5/3 Rezultat: [Acceptat/Respins]Alte precizări: Felicitări!
 21. 1 point
  Nickname: Nicusor21Rank: 5 Nick'ul celui testat: AlextratPunctaj (x/3): 2/3 Rezultat: [Acceptat/Respins]Alte precizări: Felicitări!
 22. 1 point
  TOPIC CLOSED Nu ai numărul minim de postări.
 23. 1 point
  Euro cumpărați de către @WG Lavinia. Se poate închide topicul.
 24. 1 point
 25. 1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.