Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/26/19 in all areas

 1. 15 points
  Sper sa va placa! Orice fel de comentariu e bine venit.
 2. 6 points
  Nick: Wolf4eveR Level: 81 Vârstă (reală): 19 Sex (real): Masculin Vechime pe server: 3 ani si cateva luni RPG profil linK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Wolf4eveR Ai mai avut aceasta functie: Da Motivul pentru care doresc sa fiu Primar: Dupa timpul petrecut pe server, am realizat ca am adunat experienta necesara pentru a activa intr-o functie mai importanta a acestui server, si anume Mayor. Prin munca mea doresc sa adun cat mai multi jucatori dornici de distractie, pentru ca, pana la urma de asta ne jucam, pentru distractia oferita de acest joc. Consider ca pot face asta prin evenimentele si concursurile pe care vreau sa le duc la bun sfarsit. Ce intentionezi să faci pentru jucători: Programul va fi unul destul de flexibil intrucat: Intentionez sa fac in fiecare zi minim 5 evenimente de tip: LMS, LCS, SMS, Hide'n Seek si multe multe altele. Odata pe saptamana doresc sa organizez un ajutor financiar. Vreau sa particip in live-uri organizate de reporteri prin care eu sa raspund in mod oficial la intrebarile si sugestiile jucatorilor. Sa organizez concursuri cu ajutorul reporterilor, evenimentelor sau /gov-ului. Taxa sa fie mentinuta la $1. Sa organizez parade sau intalniri pentru a ne plimba si distra pe toata harta. Doresc intr-un ultim rand sa construiesc metrouri toate functionale pe toata harta, si sa asfaltez toate zonele rurale.
 3. 4 points
  Nick: .HOBBS Level:49 Vârstă (reală):24 Sex (real):Masculin Vechime pe server:5 ani RPG profil LinK: Ai mai avut aceasta functie ? Deocamdata nu. Motivul pentru care doresc să fiu Primar:Singurul motiv pentru care doresc această funcție este de a ajuta playerii care chiar au nevoie de ajutor financiar pentru a rămîne alături de B-Zone. Ce intenționez să fac pentru jucători:Orice apel către primar va fi luat în considerare și evaluat într-un termen cît mai scurt.Voi ajuta orice player ori de cate ori va avea nevoie.Pe timpul mandatului meu voi avea un plan plin de evente care va pot schimba soarta pe acest server. Premii la eventele organizate de mine: -Gold intre 200-1000G -Inoire clan o luna -Casa de lvl 999 de la bobo -Case normale -Masini -Premii in bani de minim 500k -Eventuri cu premii de 2,3,4,5kk -Event de 10kk -Voi organiza Targ Auto in fiecare Duminica . -Voi incerca sa organizez impreuna cu liderii departamentelor parade. -Sa merg sa stau de vorba cu toti membri factiunilor sa vad ce parere au despre factiunea lor si alte probleme. Este o vorba; ,,Vorba multa , saracia omului! ,, VOTATI .HOBBS MAYOR PENTRU O LUNA PLINA DE SURPRIZE SI DE FAPTE NU VORBE!
 4. 2 points
 5. 2 points
 6. 2 points
 7. 2 points
  Raport de activitate Namecover | Namecover activity report ~Saptamana | week 18.02.2019-24.02.2019~ [d0x] - Raport namecover efectuat corect MBJRagnar - Raport namecover efectuat corect Dudu18 - Raport namecover efectuat corect UnnlVErSall - Raport namecover efectuat corect Edwin_Constantin - Raport namecover efectuat corect Keilz.DROGALAUL - Raport namecover efectuat corect Macelaru - Raport namecover efectuat corect dLs_TeQuila - Raport namecover efectuat corect m0taN. - Raport namecover efectuat corect Milagros - Raport namecover efectuat corect Dr.ThraX. - Raport namecover efectuat corect Anotimp - Raport namecover efectuat corect EllaFox17 - Raport namecover efectuat corect Anody - Raport namecover efectuat corect beKer - Raport namecover efectuat corect Jame - Raport namecover efectuat corect Vio - Raport namecover efectuat corect RafaaBK - Inactivitate Mentiuni: - - - Observatii: Cereti namecover doar intr-un interior | Folositi [/undercover off] doar intr-un interior sau intr-o zona sigura. Drogurile nu se confisca avand identitatea de civil. Asigurati-va ca aveti toate pozele puse inainte sa postati raportul. Incercati sa postati noul raport din saptamana in curs dupa ce postez eu statistica, pentru a nu aparea probleme.
 8. 2 points
  Nick: Skipper Level: 120 Vârstă (reală): 21 Sex (real): Masculin Vechime pe server: 5 ani si 4 luni RPG profil Link: Click Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc să obţin această funcţie pentru ajutorarea playerilor de level mic cu banii proprii. Pentru a organiza evenimente speciale cu premii pe măsură ce vor consta în bani, gold şi multe altele, activităţi pentru absolut toate facţiunile paşnice, gangurile, departamentele şi nu în ultimul rând pentru clanuri. Să organizez olimpiade între facţiuni, între clanuri şi multe altele, mereu pe primul loc trebuie să fie activitatea, distracţia, seriozitatea şi nu în ultimul rând ca playerii să aibă un ambient cât mai plăcut. Desigur că şi premiile de la evenimente, activităţi contează şi vor fii unele pe măsură, dar totul este ca playerii serverului să se bucure de ele şi să participe la ele. Cine mă cunoaşte ştie ce fel de persoană sunt şi are încredere în mine, funcţia de Mayor este foarte importantă dedicată serverului şi nu cred că a fii Mayor trebuie să împarţi taxe şi să faci câteva evenimente pe zii, a fii Mayor înseamnă a merita această funcţie, a face un ambient plăcut tuturor playerilor, vreau ca toate facţiunile să fie un colectiv cât mai apropiat una de cealaltă şi a bucura playerii cu taxele împărţite, cu evenimentele şi activităţile create, cu olimpiadele între facţiunile paşnice, ganguri, departamente şi clanuri, a le oferii tuturor playerilor dornici de un loc de muncă în a se angaja la primărie şi a le oferii un job cu un salariu pe măsură, ca toată lumea să fie şi să se simtă perfect şi că joacă cu cel mai mare drag. Ce intenţionez să fac pentru jucători?: Cum am menţionat şi mai sus, scopul pentru care doresc să devin Primar este să organizez multe evenimente, activităţi, împărţirea taxelor, olimpiade între facţiuni, ganguri, departamente şi clanuri, premiile vor fii pe măsură şi nu în ultimul rând ca playerii să fie fericiţi şi a le creea un ambient cât mai plăcut, angajarea playerilor dornici la primărie în a le oferii un job şi un salariu pe măsură şi multe altele, ştiu cum este să ai level mic, să nu ai fonduri necesare, să munceşti mult pentru a câştiga o sumă de bani, de asta doresc să ajut şi să mă implic. Am mai avut mandate precedente ale functiei de Mayor, am organizat atunci B-Clan's Olympics, evenimente şi multe altele. Voi organiza plimbări cu playerii de level 2-7, le voi arăta toate locaţiile importante de pe acest server, de la hq-urile facţiunilor până la unele business-uri renumite şi multe altele. Vă mulţumesc tuturor celor care aţi citit această aplicaţie!
 9. 1 point
 10. 1 point
 11. 1 point
 12. 1 point
  Nick: Don.Leviathan Nick câștigătorului: OVERLOOS Rank-ul câștigătorului: 3 Numărul punctelor: 214 Săptămâna: 18.02.2019 - 24.02.2019 Dovezi:
 13. 1 point
  *Nume: [uN]MBJRagnar *Rang: ** (3) Supervisory Special Agent *Dovezi: https://imgur.com/a/UWfs3nW *Alte specificatii: Sallz
 14. 1 point
  18.02.2019 - 24.02.2019 Director .Radu.G - 30 puncte Rank 6 - Assistant Director Nephilym - 93 puncte MaxymusSs - 7 puncte Rank 5 - Section Chief (Minim 20 de puncte) ChevChelios[420] - 29 puncte alex9alex - 10 puncte (10 puncte de recuperat) RuukkY - 82 puncte IoNicaa_WalkeR - 22 puncte Unguru.Julice - 45 puncte Ghost - 20 puncte xBadboy - 0 puncte (20 puncte de recuperat) Rank 4 - Special Agent in Charge (Minim 30 de puncte) b0p - 31 puncte Terrasre - 32 puncte Module - 33 puncte IoNuTzKiNG - 379 puncte (BEST) Shlayde - 51 puncte Rank 3 - Supervisory Special Agent (Minim 50 de puncte) Edwin_Constantin - 52 puncte MBJRagnar - 83 puncte Unniversall - 0 puncte (Retrogradare la rank 2) [D0x] - 57 puncte Milagros - 62 puncte [HD]Macelaru - 69 puncte dLs_Tequila - 149 puncte Keilz.DROGALAUL - 3 puncte (47 puncte de recuperat) Dudu18 - 88 puncte RafaaBK - Invoit (Inactivitate) Rank 2 - Special Agent (Minim 40 de puncte) m0tan - 43 puncte Dr.Thrax - 41 puncte EllaFox18 - 39 puncte (1 punct de recuperat) Anotimp - 208 puncte Beker- 57 puncte Jame - 40 puncte Anody - 44 puncte Vio - 61 puncte Rank 1 - Professional Staff (Minim 30 de puncte) Zipp. - 44 puncte Mihaitaa. - 95 puncte Colors.Exe - 93 puncte Cataa - 92 puncte Karim_ - 1 punct (29 puncte de recuperat) Flavi - 64 puncte Sanctiuni: Best: Dupa cum bine stiti se acorda un bonus pentru best, iar acesta este in valoare de 200.000$ Total: 2349 puncte ## - Raport complet ## - Membru invoit de la raport ## - Raport incomplet
 15. 1 point
  Nick: Keks.AdvLevel: 30Vârstă (reală): 19 anisori, imediat 20.Sex (real): MasculinVechime pe server: Pe acest sever de aproximativ 6 ani, dar cu pauze pe comunitate neestimate.Link profil RPG: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Keks.Adv Motivul pentru care doresc sa fiu Primar: Consider ca am ajuns la pragul in care este nevoie sa fac un pas mai mare, sa incerc sa imi indeplinesc dorinta de a avea un mandat de mayor. Prin aceasta functie vreau sa demonstrez tuturor cum ar trebui sa se ocupe un mayor de functia sa. Multi dintre acestia au avut chef la inceput insa spre final nu au mai avut chef de factiune, majoritatea mayorilor ne-au promis diferite evenimente si diferite chestii insa nu au facut nimic. Doresc sa incerc ca toti sa inteleaga ce inseamna sa fii mayor si cum e sa iti faci treaba asa cum trebuie, pentru ca eu stiu ca am rabdare, pun pasiune in orice tot ceea ce fac. Doresc sa detin functia de mayor pentru a ne distra cu toti si pentru a demonstra cum ar trebui sa fie un primar. Am pus piciorul in prag si uite-ma acum, cantidez pentru a fi primar pentru un minunat server RPG, numit B-Zone, deci, pot zice ca mi sa indeplinit un vis virtual, chiar daca sunt constient ca e destul de greu, imi asum aceasta responsabilitate de a fi Mayor timp de aproximativ 1 luna, sunt sigur ca o sa fie o experienta extraordinara. Ce intenționez să fac pentru jucători: (♦) Diverse evenimente cu premiu de peste $250.000 sponsorizat de catre jucatorii cu nivel mai mare daca este cazul sau de catre mine (pentru asta am pregatit undeva la $5.000.000 cel putin). Intentionez sa fac cel putin un eveniment pe zi. (♦) O data pe saptamana sa ajut cu bani jucatorii de nivel 3-10 (o suma modesta de $10.000 - $15.000 - $20.000 - $25.000). (♦) Setarea taxei la suma de $1. (♦) Evenimente pe [/gov] de diverse tipuri. Exemplu: Primul la mine, Primul cu [/w], Primul cu G, SMS, Trivia, etc. cu premii in functie de eveniment. (♦) Cat mai multe plimbari cu jucatorii de pe server. (♦) Anuntarea donatiilor pe [/gov]. (♦) Acordarea taxei catre jucatorii de nivel mai mic cel putin de 3 ori pe zi. (♦) Diverse activitati alaturi de jucatori. (♦) Evenimente de tip Ultimul vehicul ramas, Ultimul jucator ramas, Duele, Curse, O/X cu premiu de peste $500.000 aproximativ in fiecare zi.
 16. 1 point
  ANUNȚ / ANNOUNCEMENT RO: Dupa mai multe discutii dintre noi (liderii) si personalul administrativ al serverului, s-a ajuns la concluzia ca fiecarui lider i se va da oarecum dreptul de a alege numarul de activitati impuse membrilor. Exista, totusi, un minim si un maxim de activitati obligatorii pe care putem sa le impunem. Asadar, putem face: Minim 2 activități obligatorii (de tip ședință, antrenament, war intre departamente etc) - 1 învoire maxim; Maxim 4 activități obligatorii - 2 învoiri maxim. //La 3 activități, tot o învoire va fi maxim. De acum incolo, o sa ramanem, deci, la 2 activitati obligatorii (antrenament/sedinta/etc) si 1 invoire. Este, zic eu, foarte echitabil, comparativ cu cele 4 de dinainte cu 2 invoiri care erau cat pe ce sa se implementeze complet. *Poate pe viitor lasam deschisa optiunea voastra de a face activitati optionale, deoarece pentru optionale n-avem neaparat limite, doar pentru obligatorii. Pe moment, ramane cum am stabilit. ----------- De asemenea, regula 3.1. a fost divizată și am precizat în ea sancțiunea acordată antrenorilor (anunțați la început de saptamana in topicul de Echipe si atributii) care nu anunta antrenamentele în timp util. De asemenea, avem pus numarul de antrenamente actual in ea. Arată așa: 3.1: Antrenamentul se desfasoara de 2 ori pe luna, intervalul dintre cele doua fiind variabil. Se organizeaza duminica, la ora 18:00. 3.1.1: Orice antrenament se va anunta in topicul de Antrenamente si Invoiri cu cel putin 48 de ore inainte de inceperea lui, de catre unul dintre cei 2 antrenori responsabili. Antrenorii responsabili care nu anunță in timp util antrenamentul (se ajunge sa fie mai puțin de 48 de ore până la antrenament și nu l-au anunțat) vor primi Faction Warn, iar antrenamentul va fi anulat. ENG: After some leader-to-admins discussions, we've together decided that we can make a minimum of 2 mandatory activities with a maximum of one pass request, and a maximum of 4 mandatory activities with 2 a maximum of pass requests. So, for the moment, we'll have 2 mandatory activities (training/meeting/etc) with 1 pass request. It's pretty ok, as I would say, comparatively to the 4 from the past. Also, the rule number 3.1. got updated and divided, as it now mentions the sanction for trainers not announcing the trainings in time.
 17. 1 point
  Иар н-ай фэкут бине.
 18. 1 point
 19. 1 point
 20. 1 point
  vă salut, maniacilor, care i treaba?
 21. 1 point
  Degeaba, ai intrat si tu putin pe lol sa te car..
 22. 1 point
 23. 1 point
  Da nu s asa faine... inca mai astept poate se trezeste unu cu o bomba.
 24. 1 point
  Zinnyo imi pare rau ca ai luat ban pe principal, da` nu`i problema, ai revenit in forta, p.s: nu trebuia sa ti mai dau averea inapoi...
 25. 1 point
  ba avem amandoi e30-uri pe profil ce-i fa asta
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.