Jump to content

Happy Valentine's Day to all! Mai multe detalii aici

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/10/19 in Posts

 1. 7 points
  Dacă ți-a plăcut nu uita să dai +1.
 2. 5 points
 3. 3 points
  Castigatorul este @Shlayde , felicitari! O sa primesti $100.000 si raport injumatatit saptamana aceasta. *Nume: .Radu.G *Rang: Leader *Data inceperii misiunii: 12.04.2019 *Data terminarii misiunii: 19.04.2019 *Misiunea: Cea mai mare cantitate de droguri confiscata într un raport namecover. Actiunea se face in 2 persoane(una cu namecover si alta fara). Pozele sunt la fel ca la un raport namecover doar in plus o sa fie poza cu confiscate. | The largest quantity of drugs confiscated during namecover raport. Action will be done with 2 persons (one with namecover other without). Screenshots are the same as on namecover raport plus the screenshot with confiscate. *Alte specificatii: -
 4. 3 points
  După incidentul asta m-am gândit sa nu mai ajunga in staff toți nubii, fiți cuminți următoarele zile
 5. 3 points
  Mandat intocmit de: .Radu.G Data si ora: 12.04.2019 | 19:10-19:58 Locul unde va avea loc perchezitia: Toate HQ-urile si laboratoarele Gang-urilor. Motivul perchezitiei: Razie pentru combaterea traficului de droguri si arme Observatii: Daca ati facut parte dintr-o echipa si ati controlat tot, nu mai puteti face parte dintr-o alta echipa in acel mandat. Cat timp tine mandatul, se pot face mai multe echipe care vor controla HQ-urile, dar respectand regulamentul
 6. 3 points
  Deoarece dispunem de un număr foarte redus de locuri libere și deja sunt 3 pagini cu aplicații, închidem acum aplicațiile. Dorim ca de această dată să înțelegeți că vom recruta mai puține persoane decât de obicei pentru a nu îngreuna munca helperilor mult prea mult datorită numărului mai redus de jucători. Mulțumim de înțelegere. Because we only have a small amount of available slots and we already have 3 pages of applications, we will be closing them at this time. We want you to understand that we will recruit less people than usual so we do not make the the helper's job too difficult because of the low number of players.
 7. 2 points
  Un nou meme din seria "RPG3 Staff": După cum v-am obișnuit ca și în celelalte postări, doar satirizez ce se întâmplă pe RPG3. Mulțumesc @qNewTone pentru ideea de template, cât și pentru ideea din meme. © ProTV, Românii au Talent, respectăm articolul 13
 8. 2 points
 9. 2 points
 10. 1 point
 11. 1 point
  Esti inca cel mai neamuzant, mediocru memar si nu cred ca vei fi detronat prea curand. Totuși nu am nimic personal cu tine, doar faci glume oribile.
 12. 1 point
  ba m-a excitat o tipa grav si voiam sa ma culc la 21 si am adormit la 00, ati patit? :))
 13. 1 point
 14. 1 point
  Dinozaurii au fost animale vertebrate care au dominat ecosistemele terestre pe o perioadă de aproximativ 160 de milioane de ani, prima dată apărând pe planeta noastră cu aproximativ 250 de milioane de ani în urmă, la sfârșitul perioadei triasice. La sfârșitul perioadei cretacicului, acum circa 65 de milioane de ani, majoritatea dinozaurilor au suferit o extincție catastrofală cauzată, probabil, de schimbarea temperaturii globale.
 15. 1 point
  hai puiule, mai am putin si te cuprind in bratele mele daaaaaaa, vrei si tu?
 16. 1 point
  vreau sa te strang in brate si sa nu ti mai dau drumul
 17. 1 point
  (B) - 2 Teste. Diamond.CalcPeOase.- 0 Test. (Ai avut inactivitate) Mihuta.Camataru. - 1 Test. K3nt[7].ZEW - 7 Teste. ( Activ si serios) PaRaDox7 - 0 Teste. (Mareste-ti activitatea la functia de tester.) Allex - 3 Teste. Vodka. - 0 Teste. Cretsu. - 0 Teste.
 18. 1 point
  minunat loc, am sa te vizitez însoțit de iepurașul drăgălaș
 19. 1 point
  La skill 1 castigi in jur de $568 de baza + 50% pt ca ai premium adica $568 + $284 = $852. Daca adaugi marirea de 15% anuntata la update, primesti deci in total de baza + premium = $979. Apoi daca adaugi Job of the Day care dubleaza, o sa iti dea $979 x 2 = $1958 (care e foarte apropiat de cat ai primit tu, diferenta fiind din random-uri). Nu e bug :).
 20. 1 point
  Baietii mei, lasativa de photuri pe forum ca nui de voi
 21. 1 point
 22. 1 point
  Dacă are cineva să mi dea un leu sa raman milionar si eu
 23. 1 point
  Salut, Pentru cei care ati fost la sedinta stiti ca am discutat de acei membri mai smecheri care nu vor sa dea acord ca e orasul lor, dar ei nici nu stau la radar si am zis ca cei care influenteaza alti membrii zicand pe sms/r/c, etc altor membrii nu ii da acord lui X sau departamentului X vor fi sanctionati cu Faction Warn. De asemenea, daca membrii de rank 5 nu vor sa raspunda va raspunde urmatorul rank online (daca e 4, atunci 4, daca nu e nici 4 nici 3 de exemplu poate raspunde un rank 2). Vreau sa precizez ca daca un rank 5 ii zice "nu" lui X, un rank inferior nu ii poate da el acord, sa nu se inteleaga gresit, iar pentru cei de rank 5 de preferat sa aveti si un motiv pentru acel "nu". Acum poate va intrebati, daca nici ei nu ne dau acord de ce le-am da noi? Cam acesta este motivul pentru care multi nu dau acord, daca nu va dau acord si aveti dovada ca sunt on si se misca, nu sunt afk puteti sa faceti si voi un pm. Odata ce voi le veti da acord va vor da si ei. Daca veniti cu problema ca ei nu spawneaza masini, orasul principal este ls si normal ca multi nu stau la hq. Nu cred ca voi v-ati da respawn doar ca sa le dati lor masini.
 24. 1 point
 25. 1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.