Jump to content

Au început evenimentele de iarnă. Detalii aici

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/22/19 in all areas

 1. 2 points
 2. 1 point

  Version 4.0

  442 downloads

  Desi se numeste PD Helper, modul este mai mult un Departament Helper. Modul este pentru jucatorii romani, dar si pentru cei care vorbesc limba engleza. *Momentan modul este doar pentru RPG1, dar probabil il voi face in viitor compatibil si cu RPG2. Sa o iau cu inceputul, odata ce instalati modul va trebui sa scrieti /start si o sa aveti un mic tutorial care o sa va ajute sa setati niste lucruri importante pentru mod. Daca setati un PD va trebui sa setati si echipa din care faceti parte. Daca faceti parte din echipa roads puteti seta una din zonele default sau sa va puneti voi o noua zona: Odata ce ati setat factiune si echipa puteti folosi comanda /cmd care o sa va arate comenzi in functie de setarile facute: Exemplu FBI si LVPD ROADS Indiferent de setarile facute veti avea si un meniu care contine comenzi prescurtate care va vor ajuta foarte mult: La echipa ROADS: - Sistemul de setat orice zona vrei - Sistemul care da startradar si scrie reiau pe /d in functie de zona setata - Sistemul de auto-stopradar - Sistemul de sanctionat jucatorul fara a mai scrie id-ul in functie de viteza, level si zona setata ... si multe altele pe care va las pe voi sa le descoperiti La FBI, NG si Echipa SWAT: - auto-arrest - sistempul care numara 30s si 3min pentru jucatorii afk - specific FBI sistemul de namecover - sistemul de frisk & confiscate drugs (daca are) ... si multe altele pe care va las pe voi sa le descoperiti Alte sisteme: - Sistemul de GOV: va puteti seta voi un text cu ajutorul notepad-ului(nu trebuie sa iesi din joc sa se actualizeze), iar apoi puteti intra in joc si sa anuntati ce doriti - Sistemul de FVR: anunta ca dati FVR la factiune X in 10s, puteti opri FVR-ul cu ajutorul comenzii /StopFVR - Sistemul de Somare: Pentru a il activa va trebui sa scrieti /MSon, odata activat mereu cand apasati pe X va soma jucatorul pe care aveti find - Sistemul C-open: x Cu ajutorul acestui sistem cand sunteti in fata gratiilor de la intrarea in jail si apasati pe C aceste se vor deschide x Cu ajutorul acestui sistem nu mai este nevoie cand sunteti la NG in masina sa scrieti /exist sau /enter, trebuie sa apasati doar pe C ... si multe altele pe care va las pe voi sa le descoperiti Instructiuni de instalare (aveti in arhiva tot ce aveti nevoie) : - Se instaleaza cleo - Se pune sampfuncs in folderul principal al jocului (acolo unde este si gta.exe) - Se pun fisierele "PD Helper V4.0.cs" si "PDHelper.ini" in cleo Mai multe detalii despre update/instalare aici: *Click (Link YouTube)
 3. 1 point
  Daca v-a placut acest meme nu uitati de +1, va pup ❤️ cc Kbear
 4. 1 point
  2ez4me is much better than MISTER https://imgur.com/a/54N71YS
 5. 1 point
  MA< VR AFECTIUNE
 6. 1 point
  In RPG3 Very Few People Abused The Use Of Fast or Excessive C-Bug and They would always be warned even with 2-3 Admins, Now With 16-18 Admins Online everyday and massive number of /reports by me and other people still they are not even warned, I've seen loads of Montages in which a player uses Fast C-Bug And Exploits it and nothing happens
 7. 1 point
 8. 1 point
  sunt cel mai tare
 9. 1 point
  te iubesc mult :x
 10. 1 point
  Nume: Patriarhul.Daniel- Rank: 2- Ma invoiesc de la: sedinta- Motivul: Sambata sunt plecat de la 1 la o nunta, nu am cum sa fiu prezent, daca nu ma credeti va trimit poze pe whats up si merg cu tot familionul- Alte precizari: Succes și multumesc!
 11. 1 point
  Ar trebui sa ne intelegem toti si sa ne jucam frumos ca niste copii cuminti!
 12. 1 point
 13. 1 point
  Nu iau apararea nici celor de pe RPG 1 nici celor dupa RPG3 dar de cand s-a facut fuziunea numai certuri vad pe /r si nu e normal nici din partea celor de pe RPG 1 care se cred ( superiori) nici din partea celor de pe RPG 3. Ei au spus si au fost de acord sa ne respecte regulamentul si sa ne intelegem bine. Vad ca unii de pe RPG1 nu dau nume ca se stiu ei, nu agreeaza acest lucru si fac tot posibilul ca cei de pe RPG 3 sa isi dea demisia. Cum a spus si T.I.B.I si Kelton este un joc pentru a ne distra, nu pentru certuri si amenintari. Atat am avut de spus, nu ma intereseaza ce cred unii despre mine ca sunt ''pupincurist, ca tin partea lui X si Y'' vreau ca factiunea sa fie unita si sa ne intelegem impreuna.
 14. 1 point
  Buna, aplaudati tare! Pentru inceput trebuie sa spalati geamurile de la HQ.
 15. 1 point
  Pentru cei dupa RPG3 Nu va merge daca plângeți prin cererile de demisie ca v-a injurat x si y, daca intr-adevăr va înjura cineva, nu ati fi procedat asa. sunteti 30 de oameni, in loc sa va puneți pe ala de v a injurat, ieșea cu 3/3 lejer, si sunteți 30, nu 3. Mi se pare cea mai absurda idee sa iti dai demisia din cauza ca “Fara Elena moare paramedics” pai bai băiatule, tu vii dupa Rpg3 unde ai intrat in para cu 30 ore jucate si ai rank 5 la level 20 si comentezi nu stiu ce? Voi aveti de pierdut, sunteți destuli de slabi daca v a influențat o fata pe toti, sa va dați demisia crezând ca o sa ne faca rau =)))) stati dupa ea ca iepurii sa dați 10 numere la secunda ca sunteți sătui de bătăile din podul palmei. incetati cu amenitarile la adresa mea pe privat ca nu ma afectați, sunteți tari intr un joc, ce sa zic, am o durere despre asta fix undeva. Cei ce si au pus demisia sunt in acelasi clan majoritatea si pe toti ii are Elena la prieteni. daca nu s p pile aici cum sunt atunci? daca nu, sunteți pupincuristi, v ati facut o cu mana voastra. Succesuri daca v ar fi durut undeva de para ca se destramă din cauza noastra nu mai plângeati prin demisii, ati pus toti intr un interval de o ora. aveti leavefaction
 16. 1 point
 17. 1 point
 18. 1 point
  3. Cine Dumnezeu e DanielSan?
 19. 1 point
  Nume: Deagle[ZEW] Level: 52 Facțiune: Las Venturas Police Departament Mesajul tău: Felicitari Tuturor
 20. 1 point
  Nume real: Claudia Numele din joc(link website): Cleo. https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Cleo. Vârstă: 21 O scurtă descriere a ta: Salutic, șerpii mei. Sunt o fată de treabă...după cum se știe. Am zis să mă înscriu și eu aici ca să vedeți că n-am murit. Poate a 3-a oară îmi dați și voi mai multe aprecieri...Love ya. Pwp. 😘 Link poză:
 21. 1 point
  Nume Real: StefaniaNumele din joc (link website):https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Sarah. https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Sarah.. Vârstă: 14 ani O scurtă descriere a ta: Sunt o persoana careia ii place sa ajute si sa socializeze. Follow la _sa_ra_h24(dau back) Link poză:
 22. 1 point
  Nume Real: Andrei Numele din joc (link website): https://www.rpg4.b-zone.ro/players/general/ST.Franck Vârstă: 18 O scurtă descriere a ta: snt cel mai dulce om smr vtm https://www.instagram.com/iamandreeii/ follow vietile mele Link poză:
 23. 1 point
  Nume Real : RalucaNumele din joc (link website): https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Ralucy Vârstă: aproape 19 ani. O scurtă descriere a ta: Sunt o persoana minunata si draguta cu cine trebuie! Va pupicescLink poză:
 24. 1 point
 25. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.