Jump to content

Ediția Iulie a concursului WOTM a început. Detalii aici

Ediția 8 de Miss & Mister B-Zone a început. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/22/19 in all areas

 1. 2 points
 2. 1 point

  Version 6.0

  1836 downloads

  *Ultima versiune pentru RPG2 este V5.5.1. *We also have an english version, V5.5.1. *Odata cu V6 avem o versiune speciala pentru fete, pink edition. Desi se numeste PD Helper, modul este mai mult un Departament Helper. Sa o iau cu inceputul, odata ce instalati modul va trebui sa scrieti /start si veti avea un mic tutoiral, unde veti afla cum se utilizeaza modul. Odata ce ati terminat tutorial puteti folosi comanda /cmd care o sa va arate comenzi in functie de setarile facute. Exemplu PD roads si FBI De altfel, daca scrieti /pdc veti punea configura si vedea sistemele modului: De altfel aveti si un mic HUD care, in special la roads, va va spune tot ce trebuie sa faceti si ce taste aveti setate: La echipa ROADS: - Sistemul de setat orice zona vrei - Sistemul care da startradar si scrie reiau pe /d in functie de zona setata - Sistemul de auto-stopradar - Sistemul de sanctionat jucatorul fara a mai scrie id-ul in functie de viteza, level si zona setata ... si multe altele pe care va las pe voi sa le descoperiti La FBI, NG si Echipa SWAT: - auto-arrest - sistem de auto-cuff - wanted & nearwanted pe tasta, fara a mai scrie nimic - comenzi specifice pentru a face munca mult mai usoara ... si multe altele pe care va las pe voi sa le descoperiti Alte sisteme: - Sistemul de GOV: Puteti seta un text scriind /pdc, iar dupa aceea folosind comanda /confirmGOV, modul va face anuntul pe /gov - Sistemul de FVR: Puteti seta textul pentru FVR si in cate secunde sa se execute din /pdc, iar dupa aceea mereu cand veti scrie /afvr modul va da automat fvr. - Sistemul de Somare: Cand apesi pe tasta setata de tine modul va soma jucatorul pe care ai find. ... si multe altele pe care va las pe voi sa le descoperiti Instructiuni de instalare: - Se instaleaza cleo - Se pune ultima versiune de sampfuncs in folderul principal al jocului (acolo unde este si gta_sa.exe) - Alegeti culoarea dorita. - Puneti fisierele "PDHelperV6.cs" si "PDHelperV6.ini" in cleo Install instructions: - Install cleo - Put last sampfuncs version in principal game folder (where is gta_sa.exe) - Chose english version [EN] - Put "PDHelperV6.cs" and "PDHelperV6.ini" in cleo
 3. 1 point
  Daca v-a placut acest meme nu uitati de +1, va pup cc Kbear
 4. 1 point
  2ez4me is much better than MISTER https://imgur.com/a/54N71YS
 5. 1 point
 6. 1 point
  In RPG3 Very Few People Abused The Use Of Fast or Excessive C-Bug and They would always be warned even with 2-3 Admins, Now With 16-18 Admins Online everyday and massive number of /reports by me and other people still they are not even warned, I've seen loads of Montages in which a player uses Fast C-Bug And Exploits it and nothing happens
 7. 1 point
 8. 1 point
 9. 1 point
 10. 1 point
  Credeam ca o sa fie misto si o sa fie o placere, dar vad ca s-a transformat totul intr-un cosmar. ma atac ca sa vada lumea ca-mi si pasa
 11. 1 point
  Nume: Patriarhul.Daniel- Rank: 2- Ma invoiesc de la: sedinta- Motivul: Sambata sunt plecat de la 1 la o nunta, nu am cum sa fiu prezent, daca nu ma credeti va trimit poze pe whats up si merg cu tot familionul- Alte precizari: Succes și multumesc!
 12. 1 point
  Ar trebui sa ne intelegem toti si sa ne jucam frumos ca niste copii cuminti!
 13. 1 point
 14. 1 point
  Nu iau apararea nici celor de pe RPG 1 nici celor dupa RPG3 dar de cand s-a facut fuziunea numai certuri vad pe /r si nu e normal nici din partea celor de pe RPG 1 care se cred ( superiori) nici din partea celor de pe RPG 3. Ei au spus si au fost de acord sa ne respecte regulamentul si sa ne intelegem bine. Vad ca unii de pe RPG1 nu dau nume ca se stiu ei, nu agreeaza acest lucru si fac tot posibilul ca cei de pe RPG 3 sa isi dea demisia. Cum a spus si T.I.B.I si Kelton este un joc pentru a ne distra, nu pentru certuri si amenintari. Atat am avut de spus, nu ma intereseaza ce cred unii despre mine ca sunt ''pupincurist, ca tin partea lui X si Y'' vreau ca factiunea sa fie unita si sa ne intelegem impreuna.
 15. 1 point
  Buna, aplaudati tare! Pentru inceput trebuie sa spalati geamurile de la HQ.
 16. 1 point
  Pentru cei dupa RPG3 Nu va merge daca plângeți prin cererile de demisie ca v-a injurat x si y, daca intr-adevăr va înjura cineva, nu ati fi procedat asa. sunteti 30 de oameni, in loc sa va puneți pe ala de v a injurat, ieșea cu 3/3 lejer, si sunteți 30, nu 3. Mi se pare cea mai absurda idee sa iti dai demisia din cauza ca “Fara Elena moare paramedics” pai bai băiatule, tu vii dupa Rpg3 unde ai intrat in para cu 30 ore jucate si ai rank 5 la level 20 si comentezi nu stiu ce? Voi aveti de pierdut, sunteți destuli de slabi daca v a influențat o fata pe toti, sa va dați demisia crezând ca o sa ne faca rau =)))) stati dupa ea ca iepurii sa dați 10 numere la secunda ca sunteți sătui de bătăile din podul palmei. incetati cu amenitarile la adresa mea pe privat ca nu ma afectați, sunteți tari intr un joc, ce sa zic, am o durere despre asta fix undeva. Cei ce si au pus demisia sunt in acelasi clan majoritatea si pe toti ii are Elena la prieteni. daca nu s p pile aici cum sunt atunci? daca nu, sunteți pupincuristi, v ati facut o cu mana voastra. Succesuri daca v ar fi durut undeva de para ca se destramă din cauza noastra nu mai plângeati prin demisii, ati pus toti intr un interval de o ora. aveti leavefaction
 17. 1 point
 18. 1 point
 19. 1 point
  3. Cine Dumnezeu e DanielSan?
 20. 1 point
  Nume: Deagle[ZEW] Level: 52 Facțiune: Las Venturas Police Departament Mesajul tău: Felicitari Tuturor
 21. 1 point
  Nume real: Claudia Numele din joc(link website): Cleo. https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Cleo. Vârstă: 21 O scurtă descriere a ta: Salutic, șerpii mei. Sunt o fată de treabă...după cum se știe. Am zis să mă înscriu și eu aici ca să vedeți că n-am murit. Poate a 3-a oară îmi dați și voi mai multe aprecieri...Love ya. Pwp. Link poză:
 22. 1 point
  Nume Real: StefaniaNumele din joc (link website):https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Sarah. https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Sarah.. Vârstă: 14 ani O scurtă descriere a ta: Sunt o persoana careia ii place sa ajute si sa socializeze. Follow la _sa_ra_h24(dau back) Link poză:
 23. 1 point
  Nume Real: Andrei Numele din joc (link website): https://www.rpg4.b-zone.ro/players/general/ST.Franck Vârstă: 18 O scurtă descriere a ta: snt cel mai dulce om smr vtm https://www.instagram.com/iamandreeii/ follow vietile mele Link poză:
 24. 1 point
  Nume Real : RalucaNumele din joc (link website): https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Ralucy Vârstă: aproape 19 ani. O scurtă descriere a ta: Sunt o persoana minunata si draguta cu cine trebuie! Va pupicescLink poză:
 25. 1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.