Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/26/20 in all areas

 1. Nick: PERKE Level: 49 Vârstă (reală): 18 ani. Sex (real): Masculin. Vechime pe server: Pe acest cont am 2 ani. Dar in total am 5 ani de activitate pe aceasta comunitate. Tin sa precizez ca acest cont mi l-a dat varul meu, pentru ca eu sa ma reapuc aici iar el sa se lase de samp. Eu sunt originalul PERKE, poate confirma oricine ma cunoaste. https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/PERKE Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/PERKE Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa aplic pentru aceasta functie in primul rand pentru a ajuta pe absolut toata lumea, am vechime pe server, stiu sa ma comport cu absolut toata lumea din jurul meu, stiu ce este respectul reciproc, ajut oamenii oricand este nevoie cu absolut tot ce pot, vreau sa ajut mult jucatorii incepatori cu evenimente zilnice si actiuni caritabile o data la doua zile pe tot parcursul acestui mandat daca o sa castig, sper sa fiu pe lista. Am mai detinut functia de Mayor pe RPG1 si totodata Helper de 2 ori, ceea ce da dovada ca am destul de multa experienta in ceea ce priveste comunitatea dar si comunicarea cu jucatorii, de fiecare data am incercat sa ajut pe toata lumea, mai ales playerii incepatori, pentru ca si noi am fost odata ca ei si stiu cum e sentimentul sa nu ai pe nimeni si sa nu ai bani. Desigur, nu totul consta in bani, imi doresc sa ajut orice player care are vreo nelamurire sau nu se descurca la ceva anume. Ce intenționez să fac pentru jucători: Pentru inceput, doresc sa creez topicul "Rasplata saptamanala" in care jucatorul din orice factiune cu cele mai multe puncte la final de saptamana va primii 100.000$ din partea mea! Este valabil pentru toate factiunile, adica va fi cate un castigator din fiecare factiune, inclusiv mafii! Voi organiza: -Evenimente zilnice cu premii cuprinse intre 100.000$-20.000.000$. -Taxa va fi setata la 1$ pe toata luna Mai. -Taxa va fi impartita de minim 8 ori pe zi. -Actiuni caritabile pentru absolut toti jucatorii, dar in special pentru jucatorii de nivel mic, respectiv 1-20. Unde voi impartii bani, masini si nu numai. -Activitati distractive nu neaparat cu banii deoarece doresc sa ma apropii mai mult de toti jucatori si doresc sa ne distram impreuna. Pe langa toate acestea vor urma multe altele pe care le voi impartasii cu voi daca o sa castig aceasta candidatura! VOTATI PERKE MAYOR PE LUNA MAI, DOAR FAPTE, NU VORBE.
  67 points
 2. Nick: IonutJr.. Level: 174 Vârstă (reală): 21 de ani. Sex (real): Masculin Vechime pe server:De la 30.03.2015 pana in prezent aproximativ 5 ani. Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/IonutJr.. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc să fiu primar deoarece consider că sunt pregătit pentru acest lucru. Îmi place foarte mult să ajut playerii din banii mei personali , dar dacă aş mai avea şi o resursă, în cazul nostru, banii strânşi pe taxe , aş oferi tutoror bani. Chiar doresc să vă deovedesc că pot să deţin această funcţie. Vă voi da dovadă de maxim respect şi seriozitate. Ce intenționez să fac pentru jucători: În primul rând , voi ajuta jucătorii nevoiaşi. Voi micşora taxele , cât de mult se poate. -Evenimente zilnice. Sa fac plimbari cu masina factiunii. Sa ii ajut cu sfaturi si raspunsuri la intrebari. Sa fac evenimente rapide pe /gov. Sa impart banii cat mai des, sa ajut jucatorii cu nivel mic. Seriozitate si respect fata de fiecare jucator. Program financiar pentru cei de level 2-7. Multe eventuri şi concursuri. O sa fac concursuri alaturi de mine si DJ de la Radio Legend alaturi de jucatori, ei putand sa intre in conferinta cu noi si sa isi poata spune anumite probleme sau sa le dau sfaturi in direct pe radio.
  12 points
 3. Nick: [CBN]MaxiBD Level: 90 Vârstă (reală): 22 de ani. Sex (real): Masculin. Vechime pe server: 6 ani. Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/MaxiBD Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc să ajut jucătorii noi veniți pe server, întrucât experiența mea pe B-Zone este una mare și dezvoltată, acumulată în decursul a 7 ani (pentru că am jucat și pe ROG1 o vreme), și vreau să fiu de folos celorlalți jucători. Ce intenționez să fac pentru jucători: - Doresc să ajut jucătorii noi veniți pe server cu: Bani; Sfaturi (atât despre joc, cât și despre forum, și comunitate în sine); Lucruri de care ei au nevoie, în limita posibilității; - Voi organiza: Evenimente; Întâlniri cu jucătorii (meeting-uri); Diferite festivități; - Voi seta taxa la un nivel cât se poate de scăzut; - Voi face ca seiful să fie mai mult plin decât gol; - Banii vor fi împărțiți jucătorilor zilnic; - Voi face multe alte lucruri pe care nu le-am scris aici, în funcție de contextul în care o să ne aflăm, la momentul respectiv; (!) - Mulțumesc pentru timpul acordat, respect! #MaxiMayor!
  5 points
 4. Nick: D4rk Level: 75 Vârstă (reală): 19 Sex (real): M Vechime pe server: 5 ani Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/D4rk Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Vreau sa fiu ca nu am fost niciodata. Ce intenționez să fac pentru jucători: - sa setez taxa la 5$ sa fiu primul din istorie dracu ca nu a avut niciunul curaj sa faca asta ca si asa put jucatorii de bani - pentru reducerea spamului voi scrie eu toate textele de pe /gov fara sa folosesc toate rahaturile de moduri care afiseaza 5 mesaje odata - o sa fac eforturi sa mai achizitionam niste masini pentru primarie pe langa limuzina aia care e de cand s-a deschis serverul. O sa vedem, eventual un buldoexcavator, un logan de politie fara rugina - o sa aplic o restrictie disperatilor alora din TGC la maxim 20 de clanturfs sa ne plimbam ca tot omul, fara roti sparte - taxa o voi imparti cand vreau eu - nu o sa ma omor sa fac evenimente multe ca si asa sunt destule zilnic pe server - o sa am intalniri cu jucatorii de nivel 1 si 2, ca ma gandesc ca poate au si ei ceva de obiectat dar cum nu au acces la telefon, nu o pot face - la sfartsitul lunii, jucatorul cu cele mai multe ore jucate va primi o diploma de nolifer din partea primariei - nu o sa fac campanie electorala inainte de alegeri pentru ca nu am chef sa pierd bani aiurea, doar o sa pun niste afise. Apropo, astia de prin Jefferson care stati la curte, o sa pun afisele pe gard fara acordul vostru. Va ia mama naibii daca le dati jos.
  4 points
 5. Salutareee, ce mai faceti domnilor si domnisoarelor. Haideti sa vedem cate like uri pot strange la aceasta postare
  4 points
 6. 4 points
 7. Il umplem, il umplem. Astept misiunea aia a saptamanii…
  4 points
 8. Neata. Uite m-am trezit, invat putin si intru pe joc. Oricum deja am terminat raportu. La tine cum merge?
  4 points
 9. Hai noroc! Sunt nou pe aici. Sper sa ne intelegem bine! F misto ideea cu evenimentele de dupa sedinta.
  4 points
 10. Salutare tuturor, dupa nenumarate insistente am decis sa postez harta completa a comorilor pentru a va ajuta si pe voi sa le gasiti. Spor la cautat! #ObjectFinder Daca v-a ajutat, nu ezitati sa apasati pe "+". Multumiri speciale: TiG3R ( maestru al Paint-ului ), uSp ( acuzat de fly mereu cand gasea o comoara ), Soren, Ed[w]ard. si Cata ( ajutoarele mosului ). Multumesc Scotocell pentru entertaiment-ul pe parcursul cautarii. Sa nu uitam si de TibiStanciu, care mi-a mancat toata mancarea.
  3 points
 11. 26 aprilie 1986 ora 01:23 - începe un test la centrala atomică de la Cernobîl. Sfârșitul îl știm toți. 34 de ani de la accident. https://www.digi24.ro/stiri/externe/cernobil-26-aprilie-1986-imagini-document-cea-mai-mare-catastrofa-nucleara-civila-se-petrecea-cu-34-de-ani-in-urma-1297617
  3 points
 12. Nick: .JoK3R Data: 26.04.2020 Am dat test cu (link de la cont): https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Lopez Desfăşurare: 0.5/3, 1/4. Rezultat: Admis! Nick: .JoK3R Data: 26.04.2020 Am dat test cu (link de la cont): https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/GaByY Desfăşurare: 0/3, 0/4. Rezultat: Admis! Nick: .JoK3R Data: 26.04.2020 Am dat test cu (link de la cont): https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/THE.B.I.G.Maluun Desfăşurare: 3/3, -/4. Rezultat: Respins! Nick: .JoK3R Data: 26.04.2020 Am dat test cu (link de la cont): https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Patrunjel Desfăşurare: 0/3, 2.5/4. Rezultat: Admis! Nick: .JoK3R Data: 26.04.2020 Am dat test cu (link de la cont): https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Bonel Desfăşurare: 1.5/3, 1.5/4. Rezultat: Admis! Nick: .JoK3R Data: 26.04.2020 Am dat test cu (link de la cont): https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Bogdi18. Desfăşurare: 1/3, 2/4. Rezultat: Admis! Nick: .JoK3R Data: 26.04.2020 Am dat test cu (link de la cont): https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Tominay Desfăşurare: 1.5/3, 3.5/4. Rezultat: Admis! Nick: .JoK3R Data: 26.04.2020 Am dat test cu (link de la cont): https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/KindSwain Desfăşurare: 1/3, 1/4. Rezultat: Admis! Nick: .JoK3R Data: 26.04.2020 Am dat test cu (link de la cont): https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Insert12 Desfăşurare: 2.5/3, 0/4. Rezultat: Admis! Nick: .JoK3R Data: 26.04.2020 Am dat test cu (link de la cont): https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Voro Desfăşurare: 2/3, 2/4. Rezultat: Admis!
  3 points
 13. Din cauza problemelor apărute în ultimul timp în cadrul facțiunii Verdant Family (foarte mulți membri ai acestei facțiuni banați de-a lungul timpului pentru coduri, inclusiv liderul facțiunii), noi, cei din conducerea staffului administrativ, am luat hotărârea de a da wipe facțiunii. Noul lider va fi ales în urma unui singur sondaj în care vor vota doar membrii staffului (lideri + admini). EDIT: Membrii care au fost demiși în urma wipe-ului nu mai au posibilitatea să revină de pe același cont în Verdant Family în următoarele 14 zile deoarece li se vor aplica regula legată de demiterea voluntară sau involuntară menționată în regulamentul liderilor: (click) Vă mulțumim pentru înțelegere.
  3 points
 14. Nick: DRiT Level: 120 Vârstă (reală): 18 Sex (real): Masculin. Vechime pe server: 5 ani. RPG profil LinK: Aici Ai mai avut aceasta functie?: Nu. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Principalul motiv pentru care îmi doresc să fiu primar este acela că vreau să ajut cetățenii să aibă o viață cât mai bună. Îmi doresc să îmi ajut cetățenii cu absolut tot ceea ce ei au nevoie, de la bani până la sfaturi, de la sfaturi până la anumite activităti, meeting-uri pentru întrebări și propuneri și toate cele. Doresc ca cetățenii mei să aibă un viitor cât mai bun și să fie cât mai mulțumiti și fericiți. Ce intenționez să fac pentru jucători: - Să organizez deseori activităti de care ei să se bucure și să fie mulțumiți. - Să ajut jucătorii mici în dezvoltarea lor. - Să organizez meeting-uri pentru a primii propuneri noi, o să fac în așa fel în cât să mulțumesc pe toată lumea. - La fiecare oră fixă o să organizez eventuri distractive si foarte interesante. - Să îi ajut cu sfaturi și să îi îndrum spre cea mai bună cale posibilă. - Taxa cât mai scăzută. - O să le răspund la fiecare nelămurire sau întrebare. - O să ajut pe cei care îsi doresc să intre într-o facțiune, și o să le ofer sfaturi. - Să adun cât mai mulți bănuți pentru jucătorii mici și nevoiași. Cu siguranță vor mai fi intenții pe durata mandatului, bineînțeles dacă toată lumea o să fie mulțumită.
  3 points
 15. Pff, a trecut ceva timp de atunci. M-am ramolit.
  3 points
 16. Salut! Eu sunt noul coleg. Sper sa ne intelegem bine.
  3 points
 17. Bine o sa incerc sa nu cu toate ca ceva mi spune ca asa e
  3 points
 18. Nu stiu, nu l-am lasat niciodata asa pe ultima zi. sef de pagina
  3 points
 19. Va pup toti baietii. Mi-am terminat raportu eu, noroc cu injumatatirea aia ca altfel ma lua naiba ca saptamana asta parca n-a fost nicio comanda. Hai, somn usor!
  3 points
 20. Da stiu ce zici. Va pup colegii. Cum merge cu raportu?
  3 points
 21. Hai noroc. Ce faceti? S-au facut 2 saptamani de cand stau in casa azi.
  3 points
 22. Hai salut. Tare rau de tot sedinta. Mi-a placut. Va pup, ne auzim maine ig.
  3 points
 23. Eu f bine intr-o ora incep meditatiile online.
  3 points
 24. Ou, Raresh te pup viata mea cum iti merge?
  3 points
 25. 3 points
 26. Te stiu de pe 4 parca. Mie mi se face putin dor de mafii, dar parca e prea misto-n taxi.
  3 points
 27. 3 points
 28. De fapt la barbut. Ma rog, acelasi lucru. Asta e bani multi se fac usor, banii putini se fac greu.
  3 points
 29. Nu ca saptamana asta mi-am propus sa fiu taximetristu saptamanii. Si vreau la misiune sa prind bani ca i-am pierdut pe toti la aparate… vreo 14kk.
  3 points
 30. Daca va place ce creez eu aici, puteti sa lasati un +1
  2 points
 31. 2 points
 32. Nick:MariusM Level:75 Vârstă (reală):21 Sex (real):Masculin. Vechime pe server: 5 ani aproximativ cu 1 pauză mică. Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/MariusM Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc să fiu primar pentru ca n-am fost niciodata si vreau sa incerc. Ce intenționez să fac pentru jucători: - Pai pentru inceput voi lasa taxa la 1$ -Voi acorda atentie tuturor jucatorilor indiferent de nivelul lor prin /sms sau chiar personal. -Voi face cate 2 evenimente de cel putin 100.000$ pe săptămână. Restul voi mai vedea pe parcurs. Vă mulțumesc.
  2 points
 33. 2 points
 34. Paste fericit alaturi de cei dragi va urez baietii! Ce faceti?
  2 points
 35. Cat trag astia de emisiune. De Paste acum trebuia sa fie finala.
  2 points
 36. 2 points
 37. Da ba, traim. Eu mai am putin si mi fac breton la vene in casa. Ne auzim mai tarziu in game. @TLG Koppen tu ce faci ca n am mai auzit nimic de tine
  2 points
 38. Neata sau buna ziua, cum vreti. Ce faceti? Ce ziceti de raportul marit?
  2 points
 39. Hai noroc. Acum m-am trezit si eu. Cum merge cu raportu? Ne auzim ig mai tarziu.
  2 points
 40. 1 point
 41. Taj ma ca tu ej d-ala de te-ai lasat de joc da' tot ai mai multe ore lunar decat multi, talambule
  1 point
 42. Da, sunt de pe RPG4! Ce sa faci, dorul ramane dor
  1 point
 43. Pfuu.. pai nu m-ai jucat ma la aparate...
  1 point
 44. Vrei neaparat s-o faci, vr fara raport din prima saptaman?
  1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.