Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/03/21 in all areas

 1. 7 points
 2. * Nume:Duzi.* Rank:4.* Link Website către cont:https://www.rpg2.b-zone.ro/account/general * De ce dorești această funcție?:Salut Alex, Flavia si Darius. Cum sa incep...doresc aceasta functie de tester in factiunea Paramedic in primul si in primul rand deoarece cred ca pot ajuta aceasta factiunea cu experienta mea cumulata in decurs de 8 ani de SA:MP. Totodata, consider ca pentru a fi tester, responsabilitatea creste considerabil deoarece ai pe mana noi candidati iar tu trebuie sa ii ,,calauzesti '' spre bine, desigur daca trec testul, dar si daca nu, trebuie sa le explici ce au gresit si sa ii poti face sa inteleaga ca nu au invatat destul de mult pentru acel test, si prin tine sa poata sa mai aplice inca o data in aceasta factiune minunata. Un ultim argument este acela ca vreau sa raman cat mai mult in aceasta factiune si sa devin o ,, legenda'', si sper sa ne putem intelege macar la fel de bine ca acum, multumesc pentru citirea acestei aplicatii. * Ai cunoștințe de limba engleză?: Sure.* Crezi că ne poți ajuta cu candidații?: Sunt singur ca o sa va pot ajuta deoarece, consider ca un prim argument in favoarea mea poate sa fie experienta pe care o am dobandita pe acest server, din anul 2014 pe RPG 2, unde am mai avut aceasta functie in The Tsar Bratva, Southern Pimps si LV Taxi si nu in ultimul rand News Reporters. Un al doilea argument care pot spune ca este in favoarea mea este acela ca sunt foarte activ, din toate punctele de vedere, si nu vreau ca nimeni sa-si bata joc de aceasta factiune. Atat Alex, cat si Flavia sau Darius ma stiti din News Reporters, deoarece am avut ocazia sa fiu coleg cu voi si sa interactionez cu voi, si stiti ca, atunci cand a fost sa fie treaba serioasa acolo, am fost cu tot sufletul, si eu consider ca impreuna cu stafful de pe atunci de acolo, am dus factiunea News Reporters foarte sus, chiar cu mine ca tester. Promit ca daca imi vei da tester o sa se intample fix ca in NR acolo unde am fost cam in fiecare luna ,, testerul lunii'', dand cele mai multe teste de acolo, chiar si ca sublider. Un ultim argument in favoarea mea ar putea fi acela ca merg pe premisa ,,Munca e bratara de aur'', iar daca o sa depun o munca buna, in cazul in care voi fi acceptat, rasplata o sa fie pe masura, iar prin rasplata, puteti intelege ca ma enumar in randul testerilor.* Alte precizări: Multumesc frumos pentru timpul acordat, si daca o sa mi acordati o sansa, promit ca nu o sa regretati.
  6 points
 3. mi-am votat meme urile, am plecat
  5 points
 4. Sincer nu-mi place. Este vorba de un colectiv, nu de o persoana care comanda asupra altora. La mafii mai inteleg, liderul isi aduce oamenii sa faca treaba, dar aici..? De ce aceasta diferenta? Ma rog, in viziunea mea colectivul nu se refera la 1 persoana, deci daca voi sunteti de acord, fine.
  3 points
 5. Foarte bine, am stat naibii 4 ore să fac postarea asta
  3 points
 6. "Ești conștient de faptul că membrii facțiunii au obligația de a lucra împreună și de a se ajuta reciproc?" Asta era o veche întrebare din seria aplicațiilor. Dar acum înțeleg motivul pentru care a fost schimbată, pentru că nu știi să apreciezi egalitatea tuturor, nu te face o funcție pe un joc domnișoară, află de la mine.
  2 points
 7. Daca tot spui ca suntem diferiți în ranguri, de ce rang 5 ( unul dintre cele mai importante din facțiune) nu a fost inclus în vot? Nu este deloc corect sa spui ca noi l-am ales din moment ce nu am votat toți. Unde este corectitudinea aia de care tot spui? Daca tot vrei sa faci ceva corect, atunci fa-l cum trebuie.
  2 points
 8. Vezi, asta e deja orgoliu, azi o sa iti public alte idei de logo uri daca tot ne atacam asa. De ce nu lasi ideea asta cu cel mai lung mandat deoparte? Nu trebuie sa pui un Ailime Generation ca sa surprinzi ideea ca factiunea e condusa de tine. Ne intereseaza pe toti in egala masura sa ne implicam, nu sa ne supunem. Eu zic sa nu-mi zici mie ca daca puneai skin de baiat era ok, fiindca n-am pomenit nimic de asta, e lipsa de intelegere a textului. Zi faina! N-am nimic cu tine, dar vreau sa intelegi ca toti suntem egali. Din moment ce ne-ai spus sa ne sustinem opinia, nu stiu de ce te ataci asa, e normal sa avem pareri diferite, nu stau sa fiu de acord cu orice vad, cum nici tu nu esti de acord cu unele chestii asta am avut de zis, daca vrei sa asculti; bine; daca nu, poti sa faci ce te taie capul, doar esti "cel mai longeviv lider", nu?
  2 points
 9. Aici sunt trecuți membrii care au trecut prin San Fierro Taxi şi au ajutat la dezvoltarea facţiunii. Aceştia vor însemna mereu ceva pentru Companie. Pentru a fi trecut in topicul de legende trebuie să fii petrecut cel puţin 365 de zile (un an) în facţiune fără să o părăseşti. La lideri se cumulează timpul ca membru + lider. ! Liderii trebuie să ceară acordul unui admin 4+ înainte să modifice topicul. ! Lideri legende SF Taxi: Florynn_fly Stefane Roberte Heisenberg62 NeneaTROLL [HaVaNa] [paul] Legende SF Taxi: RelaXx AnDr3y. Madutzu99 Baoke. adi.17 Melutzu.essex .SendreL. bro.bobo .Ceausescu. goku_san agenturs Fox. WRC C.Cosmin. Cei care au realizat cele mai multe comenzi într-o săptămână (RECORD): Roberte - 1000 Comenzi (RECORD). Dacă cineva face peste 1000 comenzi atunci va bate acest record. La depășirea acestui record, bonusul pentru cel mai mare raport se dublează. Dacă ai un mesaj de transmis celor de mai sus, respectă modelul acesta de postare: Nume: Level: RPG Server: RPG1, RPG2, RPG3, sau RPG4 Facţiune: Mesaj: Exemplu: deschide spoiler - Cine nu respectă modelul de postare va primi report.
  1 point
 10. Școlile nu se vor redeschide pe 11 ianuarie, data programată în calendarul anului școlar, spune Ministrul Educației. Sorin Cîmpeanu susține că este prea devreme, 11 ianuarie fiind termenul stabilit cu multe luni în urmă. Acesta a mai precizat că își dorește ca elevii să revină în bănci cât mai repede posibil, în măsura în care situația epidemiologică o va permite. Într-o declarație făcută pentru Știrile ProTV, Sorin Câmpeanu spune că data reînceperii cursurilor după vacanța de iarnă, 11 ianuarie 2021, este un termen mult prea scurt. Însă, Ministerul Educației “își dorește deschiderea cât mai grabnică a școlilor”, a mai precizat acesta, potrivit sursei citate. Întrebat dacă există posibilitatea să se deschidă acum pe 11 ianuarie, Sorin Cîmpeanu a răspuns în mod indirect: ”Pe 11 ianuarie mi se pare mult prea scurt. Pe 11 ianuarie e termenul dintr-un calendar care a fost construit cu multe luni de zile în urmă. (...) Revenirea la şcoală se va face ţinând seamă şi de ceea ce vor face alte state care se confruntă cu aceeaşi problemă″. Potrivit sursei citate, este vehiculată data de 8 februarie, ca un “plan” pe care ministrul Sorin Cîmpeanu l-ar avea pentru redeschiderea școlilor. Dacă școala s-ar redeschide fizic abia în februarie, pe 11 ianuarie elevii ar începe școala tot în format online. “Conform unui scenariu pe baza căruia reprezentanţii din educaţie discută acum cu reprezentanții din sănătate, grădiniţele şi clasele primare s-ar putea redeschide, spune ministrul educaţiei, la începutul semestrului al doilea, adică luni pe 8 februarie”, potrivit Știrile ProTV. Sursa: digi24 Data: 2 februarie, anul 2020 Ora: 18:20
  1 point
 11. Israelul a vaccinat deja anti-Covid peste un milion de oameni, având cea mai mare rată din lume. În același timp, eforturile globale de imunizare se intensifică. România, locul 15 în lume la rata de vaccinare Israelul are o rată de 11,55 vaccinuri la 100 de persoane, fiind urmat de Bahrain, cu o rată de 3,49 și Marea Britanie, cu 1,47, potrivit site-ului care centralizează datele globale, afiliat Universității Oxford. Prin comparație, Franța a vaccinat doar 138 de persoane până la data de 30 decembrie, potrivit BBC News. România se afla, pe 1 ianuarie, pe locul 15 privind rata de vaccinare. Peste 1,8 milioane de oameni din toată lumea au murit de Covid-19. Cifrele comparative privind vaccinarea sunt centralizate de Our World in Data, care contabilizează numărul de persoane care au primit o primă doză de vaccin. Cele mai multe vaccinurilor aprobate până acum necesită două doze, administrate la intervale mai mari de o săptămână. SUA este departe de obiectivul de a vaccina 20 de milioane de oameni până la sfârșitul anului 2020, doar 2,78 milioane primind o primă doză până la 30 decembrie. Între timp, India face simulări pentru campania de vaccinare care va începe, cel mai probabil săptămâna viitoare. De ce este Israelul cu atât de mult înaintea altor națiuni Israelul a început vaccinările pe 19 decembrie și administrează câte 150.000 de doze pe zi, prioritate având persoanele de peste 60 de ani, cele vulnerabile din cauza sănătății precare și, bineînțeles, personalul medical. Și-a asigurat aprovizionarea cu vaccinul Pfizer-BioNTech în urma negocierilor pe care le-a avut chiar la începutul pandemiei. Acum, contactează persoanele cu acces prioritar la vaccin prin intermediul sistemului asistență. Prin lege, toți israelienii sunt obligați să se înregistreze la un furnizor se servicii medicale recunoscut de stat. Israelul a subdivizat transporturile de vaccin Pfizer, care trebuie păstrat la -70 de grade Celsius, a declarat ministrul Sănătății, Yuli Edelstein. Asta înseamnă că loturi mai mici de vaccin pot fi trimise către comunități îndepărtate. Primul ministru Benjamin Netanyahu spune că Israelul ar putea ieși din pandemie încă din februarie. În prezent, țara se află la al treilea interval de lockdown. De ce a rămas Franța în urmă În primele trei zile ale campaniei sale de vaccinare, care a fost lansată pe 27 decembrie, Franța a vaccinat mai puțin de 100 de persoane. Prin comparație, Germania a administrat peste 130.000 de vaccinuri până la sfârșitul lunii decembrie. UE a fost mai lentă decât Marea Britanie sau SUA în ceea ce privește aprobarea vaccinurilor. Agenția Europeană pentru Medicamente, autoritatea de reglementare pentru cele 27 de state membre ale UE, și-a dat acordul pentru vaccinul Pfizer pe 21 decembrie, în timp ce Marea Britanie l-a aprobat pe 2 decembrie, iar SUA, pe 11. Blocajul din Franța este generat și de scepticismul larg răspândit cu privire la vaccinare. Un sondaj arată că doar 40% dintre francezi ar fi dispuși să primească vaccinul. În China, 80% din populație vrea să fie vaccinată, 77% în Marea Britanie și 69% în SUA. La începutul acestei săptămâni, ministrul francez al Sănătății a justificat ritmul lent al vaccinărilor spunând că autoritățile au decis să îl administreze în azile și să nu-i pună pe bătrâni să meargă la centrele de vaccinare. Președintele francez Emmanuel Macron vrea ca procesul să fie urgentat: „Nu voi permite lentoarea fără motive întemeiate”. Ce se întâmplă în India India organizează un exercițiu național pentru programul său de vaccinare și spune că vrea să vaccineze 300 de milioane de oameni până la jumătatea anului. Campania Indiei se bazează pe produsul Oxford-AstraZeneca, care a fost recomandat de un grup guvernamental. Acest vaccin nu necesită aceeași depozitare la temperaturi extrem de scăzute ca vaccinul Pfizer, iar acest lucru îi convine mai mult Indiei. Vaccinul Oxford-AstraZeneca este cunoscut sub numele de Covishield în India. Un alt vaccin, dezvoltat de Bharat Biotech, așteaptă aprobarea autorităților medicale indiene. Covid-19 a ucis aproape 150.000 de oameni în India, țară care înregistrează aproximativ 10 milioane de infectări. Sursa: digi24 Data: 2 ianuarie, anul 2020 Ora: 18:13
  1 point
 12. Un spaniol a distrus 50 de mașini Mercedes Clasa V noi dintr-un motiv cât se poate de latin. Paguba produsă a fost una imensă și nu va rămâne fără urmări pentru bărbatul din nordul Spaniei. Incidentul s-a petrecut în ultima zi a anului 2020. Potrivit presei spaniole, bărbatul lucra la fabrica Daimler din Vitoria-Gasteis, unde sunt produse modelele Clasei V. Supărat pentru că fusese concediat de curând, spaniolul cu sânge fierbinte a decis să se răzbune și a făcut-o într-un fel care l-a făcut celebru în toată lumea. Este adevărat, nu este ușor să produci o pagubă estimată la circa 5 milioane de euro. Informația a ajuns pe canalele de știri și pe rețelele de socializare imediat ce oamenii s-au trezit din euforia Revelionului. În special galeria foto încărcată pe Twitter de Dani Álvarez a reușită să capteze imaginația publicului. Un spaniol a distrus 50 de mașini Mercedes. Cum s-au petrecut lucrurile Bărbatul în vârstă de 38 de ani a furat un excavator de la o companie de construcții aflată la 21 de kilometri distanță de fabrica Mercedes. Cei 21 de kilometri au fost parcurși după numeroase de alte incidente pe parcurs, în care spaniolul a dărâmat indicatoare de pa marginea drumului. Odată ajuns la poarta fabricii din Vitoria-Gasteis, bărbatul a dărâmat-o și apoi a lovit cu excavatorul toate mașinile care i-au ieșit în cale. Bărbatul intenționa să distrugă și linia de producție a uzinei din Vitoria-Gasteis, ceea ce ar fi însemnat o pagubă uriașă produsă uzinei Mercedes. Din fericire, a fost oprit cu focuri de armă de către personalul de pază al fabricii. Nu înainte însă de a distruge 69 de mașini Mercedes Clasa V, fiecare având o valoare cuprinsă între 80.000 și 90.000 de euro. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în incident, dar bărbatul răzbunător a fost arestat și va avea de plătit întreaga pagubă. Sursa
  1 point
 13. Românul Mani Gyenes ia startul duminică în Raliul Dakar, având ca obiectiv o clasare pe podium la clasa Malle Moto, al cărei campion en titre este, și o poziție între primii 30 în clasamentul general. Cea de-a 43-a ediţie a Raliului Dakar se desfăşoară, pentru a doua oară consecutiv, în Arabia Saudită. România este reprezentată anul acesta la start de Emanuel Gyenes la moto şi de echipajul Claudiu Barbu și Marius Lupu la auto, clasa SSV. Competiția se desfășoară în perioada 3-15 ianuarie, cu un prolog desfășurat sâmbătă, 2 ianuarie, în care, după prezentarea oficială, s-a parcurs un traseu de 11 kilometri, având ca scop stabilirea ordinii de start din prima zi de concurs. În ciuda accidentului avut în vară şi soldat cu o fractură de picior, sătmăreanul Mani Gyenes a reuşit în cele din urmă să se înscrie şi la startul cursei din acest an, alături de echipa Autonet Motorcycle Team. El s-a înscris din nou la clasa „Malle Moto” şi va concura cu numărul 29. Mani Gyenes este un veteran la Raliului Dakar, aflându-se astăzi la a unsprezecea participare. Având mai mult de zece participări, a beneficiat din partea organizatorilor de un statut privilegiat, fiind inclus în categoria Dakar Rally Legends. Ce spune Mani Gyenes despre participarea din acest an la Raliul Dakar Înainte de îmbarcarea motocicletei sale pentru transportul din Marsilia în Jeddah, Mani a declarat pentru site-ul Federaţiei Române de Motociclism: „Anul acesta totul s-a desfăşurat altfel din cauza pandemiei, dar şi din cauza accidentului suferit în vară. Am fost convins că nu voi mai putea lua startul nici la Romaniacs şi nici la Dakar. Tot răul a fost spre bine în final, pandemia a forţat mutarea Red Bull Romaniacs în toamnă şi amânarea termenului limită de înscriere pentru Dakar 2021. Pentru că m-am simţit din ce în ce mai bine am decis cu cinci zile înainte de startul Romaniacs să concurez, chiar dacă la o clasă mai slabă. Ulterior am primit acceptul doctorilor de a mă înscrie la Dakar şi am decis să nu renunţ la acest vis, chiar dacă fractura suferită a fost destul de urâtă şi nu sunt încă refăcut în totalitate”. Eforturi deosebite pentru ediția 2021 Din cauza pandemiei, organizatorii sunt nevoiţi să fie mult mai stricţi anul acesta. Piloţii au efectuat teste PCR de depistare a Covid-19 cu 72 ore înainte de plecarea în Arabia Saudită. Odată ajunşi acolo, sportivii au stat 48 de ore în carantină, după care au refăcut testele. În plus, lucrurile au fost complicate din cauză că Arabia Saudită și-a închis granițele din cauza noii tulpine de coronovirus din Marea Britanie. Dakar Rally 2021 porneşte pe 3 ianuarie de la ţărmul Mării Roşii, din Jeddah, sportivii urmând să parcurgă un traseu în buclă cu sosire tot la Jeddah, însumând peste 7.600 de kilometri, dintre care peste 4.700 vor fi probe speciale. Conform organizatorilor, traseul este complet diferit faţă de sezonul trecut, cele mai rapide sectoare, în care diferenţa se reduce la puterea brută, fiind reduse ca lungime. Traseul va fi parcurs în 12 etape, cu o pauză de odihnă sâmbătă, 9 ianuarie. Aventura se va încheia vineri, 15 ianuarie. Mani Gyenes şi-a stabilit ca obiectiv, la fel ca şi în ediţia trecută, clasarea pe podium la clasa Malle Moto şi în primii 30 la general. Sătmăreanul concurează în cadrul echipei Autonet Motorcycle Team pe o motocicletă KTM, model 450 Rally Replica. În prima zi a prologului, Gyenes a parcurs distanţa de 11 kilometri în 7 minute şi 4 secunde şi va porni de pe poziţia 33. La categoria „Malle Moto” s-a clasat pe prima poziţie, cu un timp mai bun cu 16 secunde faţă de al doilea clasat. Sursa
  1 point
 14. Ajunge România la 1000 de kilometri de autostrăzi în 2021? Aceasta este întrebarea de 100 de puncte pe care cei mai mulți și-o pun după ce au aflat planurile Guvernului în domeniul infrastructurii rutiere. La finalul anului trecut, România a ajuns să aibă o rețea de autostrăzi cu o lungime totală de 904 kilometri. Doar 96 km ne mai despart de cifra magică 1000, dar este incert că o vom atinge în 2021. Cu toate acestea, există raze de speranță în ceea ce privește construcția de autostrăzi. Printre acestea, posibilitatea de a circula pe autostradă fără întreruperi de la Sibiu la Cluj Napoca. Cei 24 de kilometri de autostradă dintre nodul Alba Iulia Nord și Aiud, lucrat de grecii de la Aktor, au șanse mari să fie gata în vară. Constructorul a realizat deja 78% din lucrările necesare, iar cu o mobilizare bună în iunie, am putea avea prima tăiere de panglică din acest an. Tot până în vară trebuie să fie gata și restul lucrărilor rămase de executat la primii 17 kilometri din aceeași autostradă. „În acest moment este cel mai lung lot pe care se lucrează. Trag nădejde că va fi adus la un grad de finalizare astfel încât să putem circula pe el. Și o să avem autostradă completă, fie și semiprofil pe anumite bucățele, dar o să mergem doar pe autostradă de la Cluj la Sibiu”, a declarat pentru Digi24.ro Ionuț Ciurea, președintele Asociației Pro Infrastructura. 1000 de kilometri de autostrăzi: Cât de ușor sunt de atins? Șefii CNAIR ar vrea ca anul acesta să fie gata și cei circa 16 kilometri dintre Chețani și Câmpia Turzii, parte din Autostrada Transilvania. Datele CNAIR arată însă un stadiu al lucrărilor de până în 40%, ceea ce face deschiderea acestui lot până la finalul lunii decembrie aproape imposibilă. Antreprenorul român care execută acest tronson are mari probleme financiare, ceea ce pune în pericol finalizarea lucrărilor. „Din păcate, lotul Chețani-Câmpia Turzii este mai aproape de reziliere decât de finalizare. Îmi vine greu să cred că acest antreprenor mai vrea și mai poate să ducă la bun sfârșit contractul ăsta și se vede asta din felul în care lucrează și din felul în care își tratează subcontractorii, atât pe structuri, cât și subcontractorii pe terasamente, care sunt neplătiți”, arată Ionuț Ciurea. Cu șanse reale să fie gata anul acesta este tronsonul Târgu Mureș-Ungheni din Autostrada Transilvania. Are circa 9 kilometri din care doar jumătate sunt la profil de autostradă. La fel de aproape de finalizare se află și tronsonul 2 din drumul expres Craiova-Pitești. Firmele lui Dorinel Umbrărescu au realizat deja mai bine de jumătate din lucrările la sectorul dintre Robănești și Valea Mare, care are o lungime de 40 de kilometri. Greu de îndeplinit: nimeni nu își asumă vreun obiectiv Astfel, în cel mai bun caz, rețeaua de drumuri rapide a României ar putea crește anul viitor cu încă 86 de kilometri. Insuficienți însă pentru a atinge obiectivul de 1000 de kilometri de drumuri rapide în 2021. În lipsa unui buget adoptat, nimeni nu poate estima în acest moment cum vor sta lucrurile la finalul anului. Noul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, spunea, la preluarea mandatului, că s-a „săturat până peste cap” de „acest sport al kilometrilor de autostradă”. Acesta a declarat recent că cei peste 1.000 de kilometri de autostrăzi şi drumuri expres prevăzuţi în programul de guvernare pentru perioada 2021-2024 includ și proiectele aflate în derulare şi că nu vor fi finalizaţi toţi în cei patru ani. Sursa
  1 point
 15. @LORD BigThorash mi-a ieșit cerul fain, ce să zic
  1 point
 16. Aparent ai si o lipsa foarte mare de respect fata de cei mai inaintati in varsta decat tine. Invata sa te comporti daca vrei la MAI.. daca stii ce inseamna.
  1 point
 17. ai zis ca nu e despre tine :)))
  1 point
 18. În data de 08.01.2021 ( Vineri ) în jurul orei 20:00 se vor scoate următoarele bunuri la licitaţie de către membrii STAFF. PUBG - 159 - SF Detalii privind licitaţia biz-ului: Nivel minim: 10 Suma de la care se va începe licitaţia: 1.000.000$
  1 point
 19. Pe viitor, cine stie , dar pana acum nu, nu am zburat cu elicopterul, decat pe SA:MP ?
  1 point
 20. Voiam să postez fix asta
  1 point
 21. Vorbim despre corectitudine cand va fi cunoscut termenul de catre toate persoanele care iau parte la conversatie.
  1 point
 22. Locul 1: Cristi.TALiBAN (rank 5) - Premiu raport optional pe saptamana aceasta. Locul 2: N/A Locul 3: N/A
  1 point
 23. Nume: LawsoN Rank: Assistant Chief (6) Numele câștigătorului: Cristi.TALiBAN Rank-ul câștigătorului: Captain (5) Număr de puncte valide: 94 Dovezi: click Alte precizări: Nu mai poți câștiga următoarele 2 ediții.
  1 point
 24. RPG Bar lider echipa: Nume echipa: Bombardierii RPG Bar membru echipa #2: RPG Bar membru echipa #3: RPG Bar membru rezerva (optioanl): Parere eveniment: Un eveniment frumos, ii mulțumim lui Vesca pe această cale.
  1 point
 25. Fie, aparent faci referire la vorbele lui Lapusneanu pentru niste "ranguri" intr-un joc. Se pare ca n-ai inteles nimic, las-o asa.
  1 point
 26. Daca puteam face ce ma taie capul deja puneam acel logo fara sa va mai intreb dar astea sunt regulile. E amuzant faptul ca daca imi sustin opinia si nu zic “da, sa traiti” inseamna ca ma atac, halal ? La partea ca sunteti toti egali... ma indoiesc, aveti ranguri diferite, unul mai jos decat altul, incepand de la 1 tot urci pana la 5, un fel de piramida a lui Lapusneanu care a pus capetele boierilor si terminand cu cel mai inalt grad. Am spus mai sus sa ma scutiti de comentariile aiurea si sa spuneti doar daca va place sau nu, si tot colegii tau au ales acest logo, nu eu, si niciunul n-a avut de comentat. Acel logo de pe website nu trebuie sa defineasca colectivul, ar fi si culmea sa faca asta, e doar News Reporters si un skin de fata, asa tare de deranjeaza? Incerc sa te inteleg, am incheiat.
  1 point
 27. A fost adaugata o regula noua: A fost adaugata o noua regula, aruncati un ochi peste topicul "Activitatea Membrilor Lunara / Monthly Members' Activity" De acum fiecare invoire postata pe forum ( War / Sedinta / Antrenament ) o sa va intarzie Rank UP-ul cu o zi. Exemplu: Ai 4 invoiri de la ultimul Rank UP, in loc sa primesti Rank la timp, vei primi peste 4 zile. Dumitru are Rank 1 si 14 zile in factiune, acesta o sa primeasca Rank UP la 18 zile in factiune. A new rule has been added: A new rule has been added, take a look at the topic "Activitatea Membrilor Lunara / Monthly Members' Activity" From now on, every invitation posted on the forum (War / Session / Training) will delay your Rank UP by one day. Example: You have 4 bids since the last Rank UP, instead of receiving Rank on time, you will receive in 4 days. Dumitru has Rank 1 and 14 days in faction, he will receive Rank UP at 18 days in faction.
  1 point
 28. Traumele din copilărie sunt cauza multor emoții negative pe care le avem ca adulți, cum ar fi nervozitatea, frustrarea sau sentimentul de umilință. Există cinci răni ale copilăriei: trădare, abandon, umilire, respingere și nedreptate. Acestea se reactivează de fiecare dacă când trecem prin situații similare. Ce provoacă traumele în copilărie? Orice situație neplăcută sau pe care copilul o percepe ca fiind neplăcută ne poate provoca o traumă în copilărie. Orice experiență neplăcută poate fi traumatizantă, în funcție de sensibilitatea și emotivitatea subiectului (copilului), dar și în funcție de intensitatea episodului traumatic, spune Sorin Lucaci, psiholog și lector la Fundația Calea Victoriei. Chiar dacă uităm experiențele care ne-au traumatizat, atunci „când sunt apăsate anumite butoane, rana emoțională iese la suprafață din subconștient”, spune psihologul. În plus, dacă emoțiile pe care le ai la maturitate îți afectează negativ viața sau dacă nu reușești să ai relații bune și sănătoase cu cei din jur, ar putea fi de vină traumele din copilărie. În acest caz, ar trebui să ceri sfatul specialistului. Primul pas pentru rezolvarea efectelor acestor traume este conștientizarea emoției, pentru că a gestiona emoțiile negative înseamnă a le recunoaște, a le numi, accepta și transforma. De asemenea, anxietatea, frica exagerată, care poate să devină o problemă în viața personală și în cea profesională poate avea ca rădăcini tot traumele din copilărie. Una dintre principalele afecțiuni ale omului modern, anxietatea, poate fi gestionată însă cu ajutorul tehnicilor pe care le poți învăța în terapie. Așadar, dacă traumele din copilărie și-au lăsat amprenta asupra vieții tale ca adult, solicită ajutorul unui terapeut, care te poate ajuta să depășești acest obstacol. Sursa: csid.ro Data: 30 decembrie, anul 2020 Ora: 23:48
  1 point
 29. Pai sincer sa fiu daca tot schimbam acel logo specific, de ce nu facem referire la subiectul logoului, adica factiunea in sine, se puteau face multe alte logouri pe diverse teme, daca chiar va doriti idei astept, microfonul si camera asezate in contrast cu textul, nu e greu sa faci ceva dragut cu elemente simple in ps, antena news reporters este alt lucru specific doar acestei factiuni. Din cate idei de logouri exista, la asta s au cramponat? O sa par nesimtit, insa e purul adevar, nu vad sensul in a aduce o virtute unui singur membru, sunt multi care au trecut si au format factiunea asta si au fost implicati fara sa fie lideri si nu au avut nevoie de un logo care sa sugereze asta Just sayin'.
  1 point
 30. Display Name: MARYO18Doresc (Avatar/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Cover profilImagine (obligatoriu pentru semnătură): -Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): feteText(opțional): MaryoDimensiuni (opțional): stiti voi Alte precizări (opțional): mersi
  1 point
 31. Las' că d-acuma trebuie 30 de reacţii pentru HOT, nu mai ajunge orice rahat de memă în listă
  1 point
 32. RPG Bar lider echipa: Nume echipa:Sportivii. RPG Bar membru echipa #2: RPG Bar membru echipa #3: RPG Bar membru rezerva (optioanl): Parere eveniment:Frumos, speram sa fim si cei castigatori.
  1 point
 33. * Name: AmiGoTRIST * R ank: 5 * Website link to the account: https://www.rpg2.b-zone.ro/account/general * Why do you want this function ?: at first it was a amazing think when you are a tester you feel that you are grown up and you can make the postive think for the faction, this function is not easy you must be active and experinced to be succs on it, i'm in love with paramdeics and the way to help it is with this function cause i'm making my best to do the better think and handle this postion, also in the future i hope i suggastion many ideas with test logs and pratic test i will work to make a unique think and the best for this faction and help all the members * Do you have knowledge of English ?: Yes, I have knowledge of English and I am able to talk to a players, and i know same roman language and i can albe to test romanian players and i can hundle them too, and it's a chance for me to get more skilled on romanian english * Do you think you can help us with the candidates ?: sure Of course, I will try to bring the best candidates for the Paramedics faction,and to be strict on test,i will be more responsible and try to test good players cause good members must a pass a good test to be succs in our faction,more than that i will make my best to test all the accepted players and be the best tester * Other details: Thank you for your time! and have a nice day
  1 point
 34. * Nume: =MAX= * Rank: 5 * Link Website către cont: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/=max=* De ce dorești această funcție?: Doresc aceasta functie deoarece nu vreau sa fiu un tester "corupt" sa-i pot spune asa, nu vreau sa abuzez de ea si sa nu bag pe cine imi este prieten sau din alte motive, doresc sa bag doar cine trece testul corect si cine merita. Doresc si sa ajut Liderul si Co-liderii cand acestia nu vor avea in viitor timp pentru a intra pe server, as putea spune ca functia de Tester ma va ajuta sa capat experienta pe care ocautam in alte factiuni mai ales ca voi avea ce face si voi recapata o activitate buna pe server. Daca un candidat se va supara ca nu a trecut testele sau din alte motive, ii voi spune frumos si civilizat ca a gresit la intrebarea "x" si ca nu a scris corect la "y", cand mai vrea sa aplice in Factiunea Paramedics, sa stie ce sa faca si unde sa-i corecteze greselile pe care le-a facut in trecut cand a avut sansa de a intra in factiune. Ador sa ajut oamenii, as vrea sa le ofer candidatilor si respectul meu fata de ei, o sa ma asigur ca vor intra doar cei care merita sa intre.* Ai cunoștințe de limba engleză?: Yes.* Crezi că ne poți ajuta cu candidații?: Desigur, fac orice este posibil pentru a va ajuta cu candidatii, voi oferi tot ce este mai bun pentru ei. (Si noi am fost acolo pe urma usor, usor ne-am ridicat, asa vor face si ei).* Alte precizări: Multumesc pentru timpul acordat, Pace si Iubire!
  1 point
 35. Nume:Bogdan.Veterinar* Rank:Paramedic Field Chief (5)* Link Website către cont:https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Bogdan.Veterinar* De ce dorești această funcție?: Imi doresc nespus de mult sa obtin din nou functia de teser, deoarece consider ca nu am aratat deloc de ce sunt in stare pana acum in aceasta factiune.Stiu ca prima mea perioada ca tester nu a fost una dintre cele mai bune perioade , ba din contra, datorita problemelor pe care le-am avut in acea perioada, dar vreau sa repar asta.Vreau sa imi dedic mai mult timp spre aceasta factiune si sunt de parere ca functia de tester o sa ma ajute pe aceasta cale.Vreau sa le arat candidatilor ca nu sunt un tester rau, ba din contra , vreau doar sa ii indrum, sa le arat si sa le explic frumos unde au gresit, ce este de facut in aceasta privinta, nu vreau sa fiu doar un examinator, vreau mai mult de atat, ca sa nu existe neintelegeri cu candidatii.* Ai cunoștințe de limba engleză?: Da.* Crezi că ne poți ajuta cu candidații?: Desigur! De fiecare data cand mi s-a cerut un sfat in aceasta privinta am indrumat majoritatea jucatorilor catre aceasta factiune.* Alte precizări:Multumesc!La multi ani!
  1 point
 36. * Nume: Ciprian.TRIST* Rank: 5* Link Website către cont: https://www.rpg2.b-zone.ro/account/general* De ce dorești această funcție?: Imi doresc sa aceasta functie,deoarece imi doresc sa ajut cu ceva acesta factiune ,si vreau sa ma dedic pentru aceasta.Recunosc ca nu am mai detinut aceasta functie ,dar prind foarte repede, sunt sigur ca ma voi descurca cu aceasta functie si nu o sa dezamagesc.Din punctul meu de vedere sunt detin toate calitatile pe care trebuie sa le aiba un tester,si ma simt pregatit pentru a o detine.* Ai cunoștințe de limba engleză?:Da!Am cunostinte in limba engleza si sunt capabil sa discut cu un candidat in aceasta limba.* Crezi că ne poți ajuta cu candidații?:Desigur,o sa incerc sa aduc cei mai buni candidati pentru factiunea Paramedics,si sa construim o comunitate unita. * Alte precizări:Va multumesc pentru timpul acordat!
  1 point
 37. * Nume: SteveN. * Rank: Paramedic Field Chief (5) * Link Website către cont: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Steven.* De ce dorești această funcție?: Mi-aș dori sa ocup această funcție deoarece îmi place să ajut facțiunea cum pot și sa interacționez și mai mult cu playeri. Sunt o persoana serioasă care respecta regulamentul si face ce i se spune, neavand nicio sanctiune. Sunt potrivit pentru aceasta funcție fiindcă am mai fost tester și în trecut, pe contul principal, atât in Paramedics cât și in LSSI si pot spune ca dobandesc experienta necesara. Totodata, imi doresc sa raman in continuare tester si dupa acest wipe deoarece consider ca am facut o treaba buna pana acum.* Ai cunoștințe de limba engleză?: Yes.* Crezi că ne poți ajuta cu candidații?: Sigur.* Alte precizări: Mulțumesc!
  1 point
 38. Aplicațiile pentru funcția de tester sunt deschise. Aveți grijă când redactați aplicația, o să acceptăm doar cateva persoane. Succes!
  1 point
 39. 1 point
 40. Happy New Year SF School Instructors and B-Zone players, May god will be with us this year, Mojo loves you all ?
  1 point
 41. Salut. Am zis totusi sa las un mesaj aici de ramas bun. Mi-a placut mult sa fiu lider in aceasta factiune minunata. De cand joc pe server, din decembrie 2013, Paramedics a fost cea mai frumoasa factiune. Nu conteaza cine facea parte din ea, nu stiu cum se facea, dar mereu exista un colectiv care se intelegeau intre ei. Din pacate am renuntat la aceasta functie din pricina faptului ca nu mai gasesc nimic distractiv si nici nu ma mai atrage nimic pe acest joc. Nu mai am 17 ani, la liceu, fara grija si fara sa ma gandesc ce voi face pe viitor. Pe vremuri erau alti oameni, alta atmosfera, dar aceasta factiune a ramas neschimbata. Ma bucur. Aveti grija de voi. Ca tot este revelionul in aceasta seara, eu va urez la multi ani, un an nou cu bucurii si desigur, fara covid. Doamne ajuta. Pup.
  1 point
 42. Hello , advance happy new year my bros sisters!!!
  1 point
 43. 1 point
 44. Activity Reports In this topic you will find all the relevant information about the activity reports, and the amount of points member's have in total for licenses sold. Note: In case someone report you for fraud Activity Reports or the leader asks you to check your proofs you must make sure that you have the following screenshot's : • Screenshot of the /requestlicenses command where the licenses box pops up • Screenshot of when you announce on /f that you are going to give a license • Screenshot/s of the test. • Screenshot of when you announce on /f if that person passed / failed Effectively you need 4 screenshots per client. Make MORE!! If I ask for more and you fail to provide it you could risk being Kicked with 3/3 FW from the faction. People who have accepted inactivity requests will be exempt from the report for that week. The minimum amount of activity reports are as follows : Rank 1 : 10 Points - 10 Licenses (level 1-49) Rank 2 : 20 Points - Mixed Rank 3 : 25 Points - Mixed Rank 4 : 15 Points - Mixed Rank 5 : 10 Points - Mixed Rank 6 : Optional Activity Report. Admins and helpers have halved activity report.
  1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.