Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/25/21 in all areas

 1. Nick: CortezZ Level: 132 Vârstă (reală): Am 18 ani. Sex (real): Masculin Vechime pe server: Activez pe acest server din septembrie 2018. RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/CortezZ Ai mai avut aceasta functie?: Da, ultimele 3 luni. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Vreau să continui munca depusă din ultimele 3 luni și să mă distrez alături de jucători. Ce intenționez să fac pentru jucători: Intenționez să fac aceleași lucruri pe care le-am făcut și în mandatele anterioare: să păstrez taxa la 1$; să ajut jucătorii care au nevoie de o informație sau un sfat; să împart taxe des, pentru ca jucătorii de nivel 2-7 să se bucure de ea; să organizez o mulțime de evenimente cât mai diverse și bogate în premii, dar de asemenea și fast-eventuri pe /gov.
  5 points
 2. Nick: Craym Level:101 Vârstă (reală): 18 ani Sex (real): Masculin Vechime pe server: 3 ani. RPG profil LinK: Click Ai mai avut aceasta functie?: Da, am mai avut functia pe RPG 3 Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Vreau sa ma distrez cat mai mult, sa ajut jucatorii cu sfaturi, doresc sa fac evenimente nu cu premii mari, dar foarte distractive, ceea ce ar captiva jucatorii si ce i-ar mentine pe comunitate, jos PSD Doresc sa ma mai distrez si eu in postura de Primar, ca totusi, pentru asta jucam. Ce intenționez să fac pentru jucători: Nu vreau sa fac valuri prin "lighean" ca o sa fac event de 200kk + 5 masini la alegere. Simplu o sa ma stradui sa fac un joc cat mai placut. Vrem fapte, nu vorbe
  5 points
 3. Nick: LorenaRx Rank: Taxi Company Manager (6) Data sancționării: 24.06.2021 Membrul sancționat: Doo Sanctionat cu: Amenda. Motivul: SPAM pe [/tx] Dovada: PM pentru dovada Alte precizări: kiss Nick: LorenaRx Rank: Taxi Company Manager (6) Data sancționării: 24.06.2021 Membrul sancționat: BeebitaRx Sanctionat cu: Amenda. Motivul: Caps-Lock pe /f. Dovada: PM pentru dovada Alte precizări: kiss
  3 points
 4. sunteti si voi baieti in felul vostru' cumva
  2 points
 5. Titlul serialului: Kakegurui Anii producţiei: 2017- Genul serialului: Anime (mister, jocuri de noroc) Număr sezoane şi episoade: 2 sezoane & 24 episoade Durata episoadelor: ~24 minute Scurtă descriere: O minune a jocurilor de noroc ajunge la o școală de elită condusă de jocuri și răstoarnă ordinea. Recenzie personală: Mi-a plăcut mult, e foarte catchy seria. Am văzut o altă latură a jocurilor de noroc, una ingenioasă. Recomand!
  1 point
 6. Titlul filmului: Fatherhood Anul lansării: 2021 Genul filmului: Dramă Durata: 1 h 49 min Scurtă descriere: Un tată rămas văduv încearcă să-și crească fiica singur și luptă cu îndoiala, frica, tristețea... dar și cu scutecele murdare. Inspirat de un caz real. Trailer: Recenzie personală: M-am așteptat la ceva mai bun, dar mi-a plăcut cât de cât. Per total e ok.
  1 point
 7. (Dacă ţi-a plăcut mema, dă o reacţie)
  1 point
 8. (Dacă eşti chad cu integritate morală dă upvote, dacă eşti simp curcubeist dă downvote)
  1 point
 9. - Nume: [uS]_DeNiS_45 - Rank: 5 - Candidatul testat: [uV]ElectroBoy - Rezultat proba teoretică: 1 / 3 - Rezultat proba practică: 0 / 3 - Rezultat final: ADMIS - Alte precizări: Felicitari. - Nume: [uS]_DeNiS_45 - Rank: 5 - Candidatul testat: [VSC]iza__ - Rezultat proba teoretică: 2 / 3 - Rezultat proba practică: 1 / 3 - Rezultat final: ADMIS - Alte precizări: Felicitari. - Nume: [uS]_DeNiS_45 - Rank: 5 - Candidatul testat: [GP]Caesar - Rezultat proba teoretică: 1 / 3 - Rezultat proba practică: 0 / 3 - Rezultat final: ADMIS - Alte precizări: Felicitari. - Nume: [uS]_DeNiS_45 - Rank: 5 - Candidatul testat: [uV]Bushido - Rezultat proba teoretică: 3 / 3 - Rezultat proba practică: - / 3 - Rezultat final: RESPINS - Alte precizări: Good luck next time - Nume: [uS]_DeNiS_45 - Rank: 5 - Candidatul testat: [uS]Rock.S[Gucci_Gang] - Rezultat proba teoretică: 0,5 / 3 - Rezultat proba practică: 0 / 3 - Rezultat final: ADMIS - Alte precizări: Felicitari. - Nume: [uS]_DeNiS_45 - Rank: 5 - Candidatul testat: [EkT]FelixV. - Rezultat proba teoretică: 3 / 3 - Rezultat proba practică: - / 3 - Rezultat final: RESPINS - Alte precizări: Succes data viitoare.
  1 point
 10. 1 point
 11. 1 point
 12. Ionuț Radu (24 de ani), portarul lui Inter Milano, ar putea schimba campionatul din sezonul următor, conform ultimelor informații venite din Spania. Real Sociedad insistă pentru transferul lui Ionuț Radu! Mundo Deportivo a anunțat în această săptămână că Real Sociedad a început negocierile cu Inter pentru transferul lui Ionuț Radu, însă impresarul portarului român a declarat că "nu s-a pus problema să plece". Publicația spaniolă insistă asupra acestei informații și scrie astăzi că Real Sociedad crede în continuare în această mutare. Formația din La Liga s-ar baza pe dorința portarului de a juca mai mult, având în vedere că în stagiunea trecută a fost rezerva veteranului Samir Handanovic și a bifat doar două partide, ambele pe finalul sezonului. Formația de pe Anoeta și-ar dori fie să-l transfere definitiv pe Radu, fie să-l împrumute și să aibă ulterior dreptul de a-l cumpăra, însă un impediment ar fi "cele 12 milioane de euro plătite de Inter pentru el în urmă cu doi ani". Real Sociedad își dorește să găsească un concurent pentru Alex Remiro, portarul titular din sezonul trecut, iar asta până la data de 8 iulie, când echipa începe cantonamentul. Un argument în plus pentru plecarea lui Ionuț Radu ar putea fi transferul realizat azi de Inter. Campioana Italiei l-a readus la echipă pe portarul Alex Cordaz, de la Crotone. În ultimul sezon din La Liga, Real Sociedad a terminat pe locul cinci, de Europa League. Ionuț Radu, doar două meciuri jucate în ultimul an și jumătate Din ianuarie 2020, când a plecat de la Genoa, unde își pierduse locul de titular după venirea lui Mattia Perin, la Parma, încoace, Ionuț Radu a jucat doar două meciuri oficiale. În a doua jumătate a stagiunii 2019 - 2020, petrecută la Parma, Ionuț Radu nu a bifat nicio apariție, în timp ce stagiunea precedentă a evoluat în două partide, 45 de minute în 5-1 cu Sampdoria și integralist în victoria, 3-0 cu AS Roma, până la acel moment fiind în permanență, indiferent că a fost vorba despre meciuri de campionat sau din Cupa Italiei, rezerva lui Samir Handanovic. Sursa: digisport.ro
  1 point
 13. Atât titlul, cât și afișul sunt pozitive, intriga este luminoasă și există momente amuzante. A fost interesant pentru mine să privesc, să observ o astfel de poveste, să mă bucur pentru Tatăl, care a făcut totul cu sârguință și cu dragoste. Arată ce duritate există în viață între rude, dar totul poate fi rezolvat dacă suntem de acord. Deznodământul a lăsat emoții pozitive. Recomand, merită atenție.
  1 point
 14. Pentru cei care au mai văzut animeuri de gambling, trebuie să îl vadă și pe acesta, exat cum ai spus și tu, este o latură foarte îngenioasă a jocurilor de noroc. Mie unul mi-a plăcut destul de mult și am zis să îmi cumpăr și manga box-ul de la el, chiar dacă animeul l-am văzut acum destul de mult timp.
  1 point
 15. Am luat rank 3, mulţumesc @Ailime, eşti o dulce ❤️
  1 point
 16. @TLG Welp , felicitări pentru locul 1, primești 200.000$ și raport opțional pe săptămâna curentă. @oC EnEsDDB , felicitări pentru locul 2, primești 150.000$ și raport înjumătățit pe săptămâna curentă.
  1 point
 17. Salutare dragii mei colegi din LV Taxi, doresc sa va spun ca am pregatit un giveaway pentru jucatorii de pe RPG1 daca doriti va astept cu o inscriere!
  1 point
 18. Dormim, kendrick bossu bossu kendrick
  1 point
 19. ANUNT IMPORTANT! Se vor organiza 2 activitati OPTIONALE in urmatoarele zile: 1. 27.06.2021, orele 21:00 - TRIVIA, premiu: 300.000$, regulamentul concursului va va fi prezenat la fata locului. 2. 30.06.2021, orele 21:00 - 2 runde la PaintBall, premiu: 200.000$, regulamentul activitatii va va fi prezentat la fata locului. Fiind activitati OPTIONALE, acestea nu necesita cerere de invoire. Daca nu voi putea fi prezent, de evenimente se va ocupa subliderul meu, AdiTzza! Succes la raport si multa sanatate!
  1 point
 20. Creșterea numărului de participanți în cazul evenimentelor private, precum nunți, botezuri sau mese festive, prelungirea programului barurilor, cluburilor sau discotecilor și eliminarea limitei privind numărul de persoane ce pot circula în grupuri sunt doar câteva dintre măsurile de relaxare ce se vor aplica de săptămâna viitoare. Măsurile apar într-o hotărâre adoptată azi de Executiv. Mai exact, așa cum a declarat, cu puțin timp în urmă, Raed Arafat, secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la finalul ședinței de Guvern de astăzi, de la 1 iulie se vor aplica, printre altele, următoarele măsuri de relaxare (relaxare față de regulile aplicabile de la 1 iunie): -> va crește numărul celor care pot participa la evenimente private (nunți, botezuri, mese festive) la 150 în exterior și 100 în interior (limita este acum de 50 în interior și 70 în exterior); -> în plus, la evenimentele private de la interior vor putea participa până la 300 de persoane, cu condiția ca acestea să fie vaccinate, testate sau trecute prin boală; -> activitatea comercianților se va putea desfășura între 5:00 și 2:00 (acum se închid la ora 24:00); -> activitatea din baruri, cluburi, discoteci va fi permisă fără a depăși 70% din capacitatea maximă a spațiului, în intervalul 5:00 - 2:00, cu condiția ca participanții să fie vaccinați (acum se închid la ora 24:00); -> va fi permisă desfășurarea activității la capacitatea maximă a spațiilor închise pentru restaurante, cafenele și terase, în intervalul 5:00 - 2:00. se va elimina limita de persoane care nu aparțin aceleiași familii ce pot circula în grupuri pietonale (acum este de opt persoane); -> organizarea și desfășurarea competițiilor sportive în spații închise sau deschise va fi permisă cu participarea spectatorilor (vaccinați, testați sau trecuți prin boală) până la 50% din capacitatea maximă a spațiului (acum e 25%); -> competițiile sportive se vor putea organiza și cu participarea spectatorilor peste 50% din capacitatea maximă a spațiului, cu condiția ca toți participanții să fie vaccinați; -> activitățile culturale, artistice și de divertisment vor putea fi organizate și desfășurate în spații deschise cu participarea a cel mult 2.500 de persoane, cu obligativitatea purtării măștii de protecție (limita este acum de 1.000 de persoane); -> se va putea depăși valoarea de 2.500 de participanți la activități culturale, artistice și de divertisment dacă sunt toți vaccinați; -> activitatea sălilor de sport sau fitness va fi permisă cu participarea publicului până la capacitatea maximă a spațiului, cu condiția asigurării unei suprafețe de șapte metri pătrați de persoană; -> se vor redeschide târgurile, bâlciurile și talciocurile; -> se vor putea organiza cursuri de instruire și workshop-uri pentru adulți cu participarea unui număr de maximum 150 de persoane în interior și 200 în exterior (limita este acum de 70 de persoane în interior și 200 în exterior); -> va fi permisă desfășurarea conferinţelor cu cel mult 150 de persoane (limita este acum de 100 de persoane); -> se va elimina limitarea privind gradul de ocupare a structurilor de cazare turistică de pe litoral. Practic, hotărârea adoptată azi de Guvern va modifica, după ce apare în Monitorul Oficial, prevederile HG nr. 636/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 12 iunie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Atenție! Hotărârea adoptată de Executiv azi nu se aplică acum. Aceasta trebuie să fie publicată în Monitorul Oficial pentru a intra în vigoare. Măsurile cuprinse se vor aplica de la 1 iulie 2021. Sursa: avocatnet.ro
  1 point
 21. Comisia Europeană a aprobat o schemă românească de 610 mii de euro (aproximativ 3 milioane RON) menită să sprijine companiile active în sectorul cultural independent din Bucureşti, în contextul pandemiei de coronavirus. Schema a fost aprobată în temeiul Cadrului temporar privind ajutoarele de stat. În cadrul acestui sistem, sprijinul public va lua forma unor granturi directe. Sursa: lexcafe.ro
  1 point
 22. Ordinul nr. 388/2021 prevede punerea în aplicare a Instrucţiunilor pentru completarea Instrucţiunilor privind individualizarea sancţiunilor pentru contravenţiile prevăzute la art. 55 din Legea concurenţei nr. 21/1996, puse în aplicare prin Ordinul preşedintelui Consiliului Concurenţei nr. 1.037/2019. Noua prevedere are în vedere că în situaţia în care, în anul sancţionării, contextul economic din sectorul în care a avut loc încălcarea a fost unul defavorabil şi acest aspect se reflectă obiectiv şi substanţial în situaţia financiară a întreprinderii, amenda rezultată după individualizarea conform cap. I – IV se poate diminua cu până la 10%, la solicitarea acesteia. Sursa: lexcafe.ro
  1 point
 23. putin mai buna decat cealalta, +1
  1 point
 24. Important announcement On the 27th of June. we will hold an activity with the assistance of Paramedics. The collaboration will take place on RPG 1 this Sunday at 8:00 PM. The activity consists of a tour using faction vehicles(also known as a parade for Romanian speakers) which will take approximately 25 Minutes as well as a Russian Roulette activity which will take approximately 10 minutes up to 15 minutes. The prize is a total of 1.000.000$.(500.000$ each faction). ⚠️⚠️Details:⚠️⚠️ - At 8:00 PM, 27th of June, SF School Instructors, and Paramedics will gather on SFSI HQ and we will start the tour from there. We will be going to some important locations which will be announced on [/f]. - Your comportment matters, please follow the orders of the member who will be hosting this activity when the time comes. If the organizer says we take 5 minutes break in a specific location, please follow his orders and don't run on your own. -The activity will be supervised by admins. Therefore any attempt of comportment NON-RP from civilians/randoms will be punished. - After the tour, we will certainly end up at the Paramedics HQ. Therefore the Russian Roulette will be held in their training room. -Same rules apply for the Russian Roulette please follow the organizer's orders. I want complete professionalism so we can do these collaborations again in the future with ways stronger and more influential factions such as Hitmen Agency and much more prizes. ⚠️⚠️Notes:⚠️⚠️ - This collaboration is a new experience for the SF School Instructors members. Please, try to attend it in numbers if possible. We want to show that SF School Instructors is capable of holding such activities without any problems. I recommend all members join the SF School Instructors Discord voice channel on the 27th of June, 19:55 for better communication and further testing(can be implemented on casual activities if it's a success). -Only Rank 6 and Rank 5 can use Maverick to supervise from above. - Absence without an absence request will lead you to a Faction Warn according to Forums, click >>here<< for more details about the Special Activities rules.. The route which we will be taking:
  1 point
 25. 1 point
 26. Nick: RiCHIE Rank: Section Chief Am dat test cu: qRares.Comunistul Data: 24.06.2021 Rezultat proba teoretica: 3/3 Rezultat proba armelor: - Rezultat proba practica: - Rezultat total (Admis/Respins) Respins Observator test: Fr4nk Alte menţiuni: -
  1 point
 27. Nick: iTani Rank: Section Chief Am dat test cu: AloneKing Data: 24.06.2021 Rezultat proba teoretica: 3/3 Rezultat proba armelor: - Rezultat proba practica: - Rezultat total (Admis/Respins) Respins Observator test: Sonny Alte menţiuni: -
  1 point
 28. -Aplicații funcție Mayor- Aplicațiile pentru luna Iulie au fost deschise. Puteți începe campania din acest moment. Applications for July are now open. You can start the campaign from now. Votul va incepe in data de 29.06.2021 la ora 18:00!
  1 point
 29. Nickname: zL Iaroslav Rank: Leader Dovada (/fdeposit): https://imgur.com/a/JEaZs3j Alte precizări: Haideți să vedem dacă întrece cineva recordul.
  1 point
 30. Nume: Fr4nK. Rank: Assistant Director (6) Am dat test cu: VISA Data: 23.06.2021 Rezultat proba teoretica: 0.5/3 Rezultat proba armelor: 4/6 Rezultat proba practica: 0/3 Rezultat total (Admis/Respins): 12 - 0.5 - 2 - 0 = 9.5 Observator test: Ribe Alte menţiuni: Felicitari!
  1 point
 31. Activity raport / Raport de activitate 14.06.2021 - 20.06.2021 Player Rank Points Daret. 1 196 [GF]hassen 4 109 Howler[S4F] 2 92 [FBI]OneSh0T 3 89 [FBI]TibiK 4 82 musiQQ[ZEW] 1 65 [GF]ribe 6 62 [uS]Hawkeye 4 57 Ripper[ToV] 5 49 MoSSaN[KING] 2 49 [FBI]Trooper 1 46 []Ducky 1 44 [FBI]Faek 2 43 [FBI]Sonny 6 39 FROG[ZEW] 1 36 RiCHIE.[ZEW] 5 35 [AIM]Sebi 3 35 iTani[ZEW] 5 34 [GF]RuskyMeister 4 33 InfernalGuess[ZEW] 5 31 [GF]Mecha 4 31 [FBI]MBJRagnar 4 28 [FBI]Euphoric 3 27 xPikaPoarta 1 25 Radu.H9[ToV] 5 22 [FBI].Sm0k3. 5 22 [AIM]Julice 5 21 Fr4nK.[ToV] 6 15 [FBI]Trebor. 3 13 [FBI]Terrasre 5 6 [FBI]Teylo 6 5 LaaBiDi[ZEW] 4 4 [OG]AleKs.FoReVaRiAnG 2 3 Tiblerone[ToV] 5 0 Felicitari @Daret05 you will receive 200k! Daret, Musiqq, Trooper top 50% pentru rank 1. Felicitari! Howler, Mossan, top 50% pentru rank 2. Felicitari! Oneshot, Sebi top 50% pentru rank 3. Felicitari! * Pentru modificari & greseli > pm va rog * For mistakes & modifications > pm please
  1 point
 32. Nick: Fr4nK. Rank: Assistant Director (6) Am dat test cu: hvy1 Data: 22.06.2021 Rezultat proba teoretica: 3/3 Rezultat proba armelor: - Rezultat proba practica: - Rezultat total (Admis/Respins) Respins Observator test: iTani[ZEW] Alte menţiuni: -
  1 point
 33. 1 point
 34. Nick:Ripper[ToV] Rank:5 Am dat test cu:.SnoWdeN. Data:21.06.2021 Rezultat proba teoretica:3/3 Rezultat proba armelor:- Rezultat proba practica:- Rezultat total (Admis/Respins?Respins Observator test:Fr4nK.[ToV] Alte menţiuni:Succes data viitoare!
  1 point
 35. Nume: InfernalGuess Rank: 5 Am dat test cu: Paul_ Data: 21.05.2021 Rezultat proba teoretica: 1/3 Rezultat proba armelor: 5/6 Rezultat proba practica: 0/3 Rezultat total (Admis/Respins): 12 - 1 - 1 - 0 = 10 Observator test: Radu.H9 Alte menţiuni: Felicitari!
  1 point
 36. Nick: Fr4nK. Rank: Assistant Director (6) Am dat test cu: Forsaken Data: 21.06.2021 Rezultat proba teoretica: 3/3 Rezultat proba armelor: - Rezultat proba practica: - Rezultat total (Admis/Respins) Respins Observator test: - Alte menţiuni: - Nick: Fr4nK. Rank: Assistant Director (6) Am dat test cu: hooligan1948[DDB] Data: 21.06.2021 Rezultat proba teoretica: 3/3 Rezultat proba armelor: - Rezultat proba practica: - Rezultat total (Admis/Respins) Respins Observator test: InfernalGuess[ZEW], [FBI]Sonny Alte menţiuni: - Nick: Fr4nK. Rank: Assistant Director (6) Am dat test cu: KaMoRa Data: 21.06.2021 Rezultat proba teoretica: 3/3 Rezultat proba armelor: - Rezultat proba practica: - Rezultat total (Admis/Respins) Respins Observator test: InfernalGuess[ZEW], [FBI]Sonny Alte menţiuni: - Nick: Fr4nK. Rank: Assistant Director (6) Am dat test cu: Nicu.RTV Data: 21.06.2021 Rezultat proba teoretica: 3/3 Rezultat proba armelor: - Rezultat proba practica: - Rezultat total (Admis/Respins) Respins Observator test: InfernalGuess[ZEW], Raud.H9[ToV] Alte menţiuni: -
  1 point
 37. Ziar aprobat! _________________________________________ Ziare scrise în săptămâna 14.06.2021 - 20.06.2021: Syko - ziar cu titlul Ratonul, aprobat de către Alucard
  1 point
 38. Creații noi! 09.05.2021 Asta e o temă la Design Grafic și de Interfețe, un joculeț pentru telefon. Primele 5 imagini sunt cadre din diferite momente ale jocului (Welcome Screen; Login; Character Creation; Game Creation (What a peaceful day...); Prezentarea unor situații - Iulius fiind în prim plan dacă l-am alege pe el protagonist, mai jos sunt alți protagoniști) Protagoniștii și diferite outfits Programe folosite: Photoshop și Xd Infografic
  1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.