Jump to content
Sistemul de recuperare email a fost reparat. Acum puteți recupera parolele și PIN-urile conturilor.

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/26/21 in all areas

 1. nu stiu dc nu merge serverul baietii sunt scripter nu sunt tech support
  3 points
 2. When someone with a low level trying to rob
  2 points
 3. Nick: BlackHawk[ToV] Rank: Director Membrul sancționat și rankul său: Ramonaa (3) Sancțiunea primită: FW Motivul: DM Aiurea (Reclamatie PM) Data: 26.12.2021 Dovezi (dacă este cazul): Click
  2 points
 4. Nick: Dany_Negoi Level: 58 Vârstă (reală): 18 Sex (real): Masculin Vechime pe server: 8 ani, joc din Noiembrie 2013 pe mai multe conturi care le-am pierdut intre timp. RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Dany_Negoi Ai mai avut aceasta functie? Nu, de asta aplic. Doresc sa vad cum e, totodata sa ajut serverul cu ce pot. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Deoarece pare o functie frumoasa, din 8 ani ai mei pe B-Zone, nu am fost niciodata in factiunea asta, chiar doresc sa vad cum e. Ce intenționez să fac pentru jucători: Doresc sa fac evenimente zilnice, sa fac plimbari cu limuzina, sa ajut jucatorii cu bani la CNN LS, Primarie sau in alte locatii populare, am mai facut chestia asta acum 1 an si asta iarna. Cine stie cunoaste, eram in SF Taxi pe vremea aceea. Doresc sa ii ajut cu sfaturi, adica sa ii invat cum sa creasca pe server, sa facem anumite evenimente interesante si sa ofer taxele de cate ori se poate pe zi. Numa sa se vada implicare din partea mea. Taxa o voi seta mica.
  2 points
 5. When you rob in sf and you are gold melter
  1 point
 6. Sărbători fericite! Topic închis.
  1 point
 7. 1 point
 8. As dori sa va salut pe toti si sa va urez sarbatori fericite!
  1 point
 9. Femeile n-au ce cauta in politie. Referitor la activitatea ta pe server pot sa-ti spun un singur lucru, frustrarea ta este vizibila prin actiunile tale. Ai transformat NR-ul intr-un regim totalitar comunist, iar 80% din factiune te detesta. Reguli inutile, empatie 0 fata de membri... Eu iti sugerez sa nu te flatezi, toate aceste ''laude'' sunt datorita faptului ca esti FATA pe un joc de antisociali incapabili sa poarte o discutie cu o fata IRL. Referitor la politie, iti sugerez sa-ti vezi de treaba. Cu atitudinea ta n-ai sanse acolo, te vor devora... asta in cazul in care treci admiterea care este foarte grea. Iti sugerez sa incerci o functie la stat, functionar public la ceva ghiseu, te caracterizeaza excelent acreala in aroganta. Nota 4, stai jos.
  1 point
 10. "Mereu am dat tot ce am avut mai bun", din cauza asta factiunea nu era mai niciodata cu 30/30 membri?
  1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.