Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/02/22 in all areas

 1. Nume în joc: Tiblerone Contractul ales: https://imgur.com/a/VBAL9MN
  1 point
 2. Numele tău: Lalo Poziţia ta: Nu Argumentul 1: In opinia mea obligarea unei persoane sa faca un anumit lucru este gresit, daca parintii acelui copil nu doresc sa-l vaccineze, atunci este decizia lor. Stiu ca nu este decizia corecta sa nu-l vaccineze dar este decizia lor si nimeni nu are dreptul sa intervina in viata lor. Argumentul 2:- Alte precizări:-
  1 point
 3. Cautam noi grafici designeri pentru a ne ajuta cu viitoarele cereri care vor urma. Daca te pricepi in design, cu minim de experienta! ( Click pe text )
  1 point
 4. Statistica testeri pentru luna Mai | Statistics of testers for May Felicitari, Sorin.27! O sa primesti $100,000 si titlul de "Testerul Lunii". | Congrats, [Ovy1993]! You will recieve $100,000 and the title of "Tester of the Month"
  1 point
 5. Deagle Champion - SUMMER EDITION - 2022 Data: 30.06.2022 Ora: 20:00 (+- 10 minute) Premiu: SPECIAL Level minim: 10 Locatie: SPECIALA Interdictie: Persoanele ce au in /bans banuri pentru orice tip de COD in perioada 30.06.2021 - 30.06.2022! (castigatorul editiei anterioare nu poate participa) Alte precizari: Read the rules from the Deagle Master Rules topic / Cititi regulamentul din topicul Deagle Master Rules.
  1 point
 6. Nume: Pointless - Rang: Capitan - Candidatul testat:Filip_ - Rezultat:Admis - Rezultatul la proba de arme:7/8 - Alte precizări:gg
  1 point
 7. Contactează un coleg de rang +5 pentru proba armelor. Succes!
  1 point
 8. Salutare dragi instructori, Va anunt ca Sambata in data de 04.06.2021 la ora 22:00 se va organiza in cadrul factiunii o activitate de tip UFC in HQ. Prezenta la aceasta activitate este una OBLIGATORIE, cine nu poate veni trebuie sa posteze o invoire in topicul pentru ''Invoiri''. Cine este absent la activitate si nu are o invoire postata corect va primi Faction Warn. Premiu la aceasta activitate este Surpriza. Organizatorul acestei activitati este @ KOPPEN Sper sa fiti cat mai multi si sa ne distram cu totii impreuna, pana atunci va urez mult succes la rapoarte si o seara/zi frumoasa sa aveti!
  1 point
 9. Questul e cel mai reușit și atractiv din toate questurile, în rest premiile lasă de dorit. Se putea mult mai bine, doar așa se vor reapuca jucătorii prin update uri cat mai creative și atrăgătoare. Folositi-vă și de secțiunea de propuneri, sunt idei 🔝.
  1 point
 10. Nickname: Axel. Rank: 5 Culoarea votată (doar ID-ul culorii): 104
  1 point
 11. Se recruteaza! *Folositi modelul de mai jos pentru a aplica* ↓ Display Name : Nume anterioare pe forum : Numărul de post-uri : De ce dorești funcția de designer ( Minim 10 cuvinte) : Crezi că ai timpul necesar pentru a te ocupa de cereriile membriilor în fiecare zi? : Ce te deosebește de un alt membru care dorește funcția aceasta? : Experiența ta în photoshop : Link către portofoliul tău (obligatoriu) : Link către activitatea ta: O lucrare facuta pentru aplicatia de Designer (obligatoriu) :
  1 point
 12. Nick: BlackHawk Rank: Director Membrul sancționat și rankul său: DropZZ (5 -> 4) Sancțiunea primită: Rank Down Motivul: Neindeplinire ore lunare (a doua abatere, prima - 01.02.2022) Data: 01.06.2022 Dovezi (dacă este cazul): Click
  1 point
 13. Nickname: Koro Rank: 1 Culoarea votată (doar ID-ul culorii): 104
  1 point
 14. Nume: MOTZZU. Rank: 5 Dovada: https://imgur.com/a/cZqGHBM Alte precizari: Multumesc.
  1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.