Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

CriSTiaN ZEW

Member
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

About CriSTiaN ZEW

  • Birthday 03/03/2001

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.rpg2.b-zone.ro/account/general
  • Skype
    live:cristi_mc_1 / Cri$TiaN RPG2 #TTC
  • Steam ID
    https://steamcommunity.com/profiles/76561198217870121/

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Prahova -Meneciu Ungureni

Previous Fields

  • Real name
    Cristian
  • RPG Nickname
    Cri$TiaN

Recent Profile Visitors

308 profile views

CriSTiaN ZEW's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

4

Reputation

  1. Salutare tuturor, numele meu este Cristian Iordache! Sunt noul vostru coleg de factiune si as vrea sa ne intelegm cat se poate de bine. Eu mai am fost in taxi de pe contul meu secundar, acesta fiind ]Cristian[ actual Cri$TiaN.PORNOHACI. nu stiu daca mai ma stiu unii.. dar nu prea intram pe acel cont..adica doar raport si cam atat.! Pe acest cont am fost in TTC rank 5, o factiune foarte,foarte unita..zic eu! Si prin acest fapt vreau sa va spun ca TTC va saluta pe toti, si sa speram sa avem activitati cu ei, ca sa imi revad fostii colegi, cu care am legat prietenii si in viata reala! Cam atat am de spus, sper sa ne intelegem bine si sa fiu invitat cu rank 1, daca nu, o sa STERG! V-am pwpat!
  2. Nick: CrI$TiaN» Rank: 5» Data: 01.10.2017» Motivul invoirii: Sunt plecat in oras seara cu clasa si nu pot intra.
  3. Pfaa, de cand nu am mai scris pe aici .. Ce mai faceti mechanicilor?? Cum o mai duceti? Cum mai este viata de samp'ist dupa inceperea scolii??
  4. De ce nu sunt radare separate intre quest-uri si trasure? @Bobo
  5. Salut, ce mai faceti mecanicilor?? Sper sa imi rezolv problema cu samp-ul, pana atunci or sa intre niste prieteni și eu pe la ei..Sper sa ne auzim cat mai curand in joc
  6. » Nick: Cri$TiaN » Rank: 4 » Data: 27.8.2017 » Motivul invoirii: Încă nu mi-am rezolvat problema cu samp-ul(Mai exact cu calculatorul, dupa cum prea bine am zis si in inactivitate), si o sa incer sa intru pentru log de pe la prieteni, la fel si la raport, sper sa ma intelegi, chiar nu vreau sa imi pun demisia.
  7. @SoLLowN Suparat, trebuie sa fac windows-ul, ca nu mai imi mere nici pc-ul nici nimic.. Sper sa revin si sa rezolv pana pe 24, ca daca nu, ne luam la revedere..
  8. @CBN AndreW Sper sa facem o sedinta, sa ne povestesti si noua ce ai facut tu pe aici, prin Romania. Si sa ne spui planurile care ti-au veniti pentru acesta Factiune mirobolanta.. Distreaza-te fain in astea 10 zile care au mai ramas!! @DjFrEE 24
  9. Nick: Cri$TiaN» Rank: 3» Nick-ul celui reclamat: bennys» Level-ul celui reclamat: 30» Bara RPG a celui reclamat (cea mica): » Motiv: Nu ma lasa sa-mi desfasor activitatea.» Dovezi (ScreenShot/Video): » Alte precizări: Sper sa fie bagat pe Black-List! SalPa
  10. Salutare, numele meu este Cristian, dupa cum prea bine vedeti si din numele din joc xD. In primul rand vreau sa va salut pe toti! Vreau sa stiti ca acesta nu este contul meu principal, nu o sa fiu prea activ pe chatul factiuni, dar o sa incerc. Contul meu principal este Cri$TiaN din TTC. Vreau sa va spun ca membrii TTC va saluta! si va ofera un ajutor de mana intai! Multumesc @zL VodKaJr pentru accept si sper sa nu te dazamagesc, pwp, te astept si refill/repair! Sper sa ne intelgem bine, my friends!
  11. @George BMB Pai ce pot sa zic mecanicule, azi a fost o zi faina pentru mine, deoarece am fost acceptat si invitat in Los Santos Taxi Company, pe contul meu secundar, acela find ]CriSTiaN[, putine emotii dar am intrat cu 0/4 | 0/6 spre surprinderea mea. Tu ce ai mai facut boss?
  12. AMC Grand Theft Auto...

     

     

     

  13. Nick: Cri$TiaN RPG Bar: Emisiunea dorita: Server History Alte precizari: Am auzit ca-i fain prin News Reporters
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.