Jump to content

AT DequaL

Donator
 • Content Count

  524
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

70 Impressive

About AT DequaL

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday 04/01/2002

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti.
 • Hobbies
  Dinamo Bucuresti!

Contact Methods

 • Skype
  Cosmin.Cr

Previous Fields

 • Real name
  Cosmin
 • RPG1 Nickname
  _DequaL / _DequaL[Jr.1]

Recent Profile Visitors

1242 profile views
 1. Salut! Duminica 22.12.2019, ora 19:00 avem sedinta si vreau prezenta cat mai numeroasa!
 2. AT DequaL

  Nick: _DequaL Rank: 6 Data: 5.11.2019 Am dat test cu: Hidro.sXe Rezultat regulament (x/3): 0/3 Rezultat traseu (x/6): 0/6 Rezultat final (Admis/Respins): Admis! Alte precizări: Felicitari!
 3. AT DequaL

  Vezi ca pripasii astia incearca sa faca rost de gold sau alte nevoii de pomana...
 4. In primul rand doresc sa va anunt ca redeschidem grupul de discord al clanului Atlantic Organization, dati click aici pentru a intra. *Daca nu sunteti in AT degeaba intrati* In al doilea rand vreau sa va atentionez ca de acum XP-ul pe care trebuie sa-l faceti este obligatoriu, mai multe detalii despre acesta gasiti in topicul Clan XP sau pe acest LINK. Deoarece suntem un numar mare de membrii in clan si avem foarte multi dornici de a intra in clan o sa fiu foarte drastic cu cei care nu isi indeplinesc raport-ul saptamanal pentru a face loc membriilor activi. Daca nu puteti indeplinii minimul de XP pe o anumita saptamana va loc sa lasati o invoire AICI sau o sa fiti sanctionati conform regulamentului, nu mai iert. De asemenea am marit xp-ul saptamanal si odata cu acesta am adaugat si mai multe bonusuri. Raportul incepe cu 350 XP de la rank 1 si scade cu 50 XP la fiecare rank, iar bonusurile actuale sunt: M(450+ XP): 300 Droguri sau 300,000 Materials (La alegere), Y(600+ XP): 50,000$ si -7 zile la rank up si G(950+XP): Gold (15-35). Vreau sa mai spun ca, Clan HQ-ul nostru este luat pe serverul RPG2, asa ca ne-am decis sa luam Clan HQ 6 pe acesta. Acum sa trecem la ce era important, parada! Cu ocazia fuziunii serverelor ne-am decis impreuna cu clanul The Last Generation sa facem o parada in memoria serverului RPG4. Aceasta va avea loc Luni, 19 August, ora 20:00 prezenta membriilor clanurilor fiind optionala. Masinile vor fii toate negre si orice player care nu este in unul din aceste clanuri poate asista la parada cu G, daca deranjeaza o sa fie sanctionati de catre staff-ul serverului. Traseul fiind urmatorul: La sfarsitul paradei o sa organizam un Fast-Event pe aeroport urmat de cateva evenimente mai mari din partea fiecarui clan. Membrii clanului Atlantic Organization care vor sa doneze bani pentru evenimentele de dupa parada o pot face prin [/clandeposit], nu este obligatoriu. Totusi cine o va face va primii cateva cadouri de la staff-ul AT dupa evenimente. Nu uitati sa postati AICI!
 5. Nickname: _DequaL Rank: 3 Sedinta / Activitate și data: Sedinta 25.iulie.2019 Motivul: sunt la o aniversare Alte precizări: multumesc
 6. Va salut! Nu am cersit niciodata like-uri, dar acum nu o fac pentru mine. Daca doriti sa ma ajutati apasa-ti pe like aici: https://appsfb.ro/wella/ntv2019/photos/view/35?fbclid=IwAR3TQIdiKqmv9kBdeXXTaVKuwDRoYLBXUdMT4vn9THpDYQVShBimgeaSDdQ

 7. AT DequaL

  Demise acceptata! E clar, contul asta e vandut, cu adevaratul 5stackz imi perimiteam astfel de glume 《gluma din ss》 Daca tie iti place sa iesi din calnuri dupa putin timp de ce cauti scuze de genul asta? P.S: Am cerut doar nivel minim 35. Succes mai departe!
 8. AT DequaL

  Bai, ma bucur ca am facut un grup asa unit, sper ca nu ma inseala privirea! Ma bucur ca va place, ca am muncit si avem roade.
 9. Imi spune si mie cineva cum a ajuns asta in topicul clanului meu??? 

   

 10. AT DequaL

  * Nick: _DequaL * Rank: 5 * Echipa: Ambele * Data antrenamentului pentru care vrei sa te invoiesti: 10.02.2019 * Numar invoiri(x/y): 1/2 * Motivul: Maine la prima ora plec in cantonament cu echipa de fotbal. * Alte precizari: Multumesc!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.