Jump to content

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Recrutăm designeri grafici. Aplicați aici

 

AT DequaL

Donator
 • Content Count

  527
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

87 Impressive

About AT DequaL

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday 04/01/2002

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti.

Previous Fields

 • Real name
  Cosmin
 • RPG2 Nickname
  _DequaL

Contact Methods

 • Instagram
  cosmin.mxc

Recent Profile Visitors

1735 profile views
 1. Nume:.Cristian.

  Rank:2

  Sanctiuni admini:Nu am avut sanctiuni anterioare.

  Sanctiuni in clan si motivul:Nu am avut nicio sanctiune in clan.

  Am facut probleme in clan? Daca da, explicatia:Nu am facut probleme in clan nimanui, am incercat sa fiu pe cat s-a putut de prietenos cu toti, uneori mai faceam o caterinca cu baieti dar nu pot spune ca s-a suparat cineva. Te salut si sper sa ne vedem pe /c!

 2. Nume:Pumba.HYENA

  Rank:1

  Sanctiuni admini:Nu detin, detinut niciodata.

  Sanctiuni in clan si motivul:3/3 FW, deoarece era Eros in clan, acel Eros care de cate ori dadea de mine ma lua in ras, si eu doar ma revoltam pe el... insa lui i s-a tinut partea de catre membrii cu rank mai mare, gen Madalin, Saitama, deoarece este helper si este cunoscut, insa eu eram cu el in conflict de pe rpg4, daca vrei iti explic cap coada.

  Am facut probleme in clan? Daca da, explicatia:Da, Eros incerca sa ma traga in jos sa zic asa mereu, sa mi faca reputatia proasta.. insa sper sa ma intelgei.. el a parasit de 2-3 ori AT, si a fost rebagat, a iesit sa intre in alte clanuri... etc.. MULTUMESC MULT COSMIN.

  1. Dark Night

   Dark Night

   PM ba, nu la status :))

 3. AT DequaL

  Nick: _DequaL Rank: 6 Data: 5.11.2019 Am dat test cu: Hidro.sXe Rezultat regulament (x/3): 0/3 Rezultat traseu (x/6): 0/6 Rezultat final (Admis/Respins): Admis! Alte precizări: Felicitari!
 4. AT DequaL

  Vezi ca pripasii astia incearca sa faca rost de gold sau alte nevoii de pomana...
 5. Nickname: _DequaL Rank: 3 Sedinta / Activitate și data: Sedinta 25.iulie.2019 Motivul: sunt la o aniversare Alte precizări: multumesc
 6. Va salut! Nu am cersit niciodata like-uri, dar acum nu o fac pentru mine. Daca doriti sa ma ajutati apasa-ti pe like aici: https://appsfb.ro/wella/ntv2019/photos/view/35?fbclid=IwAR3TQIdiKqmv9kBdeXXTaVKuwDRoYLBXUdMT4vn9THpDYQVShBimgeaSDdQ

 7. Imi spune si mie cineva cum a ajuns asta in topicul clanului meu??? 

   

 8. * Nick: _DequaL * Rank: 5 * Echipa: Ambele * Data antrenamentului pentru care vrei sa te invoiesti: 10.02.2019 * Numar invoiri(x/y): 1/2 * Motivul: Maine la prima ora plec in cantonament cu echipa de fotbal. * Alte precizari: Multumesc!
 9. AT DequaL

  Nick: _DequaL Level: 87 Vârsta (reala): Fac pe 1 aprilie 17 ani. Sex (real): Masculin. Vechime pe server: 2 ani si aproximativ 4 luni. Link profil RPG: Motivul pentru care doresc sa fiu Primar: In primul rand vreau sa spun ca este o functie pe care nu am atins-o niciodata. Vreau sa devin un jucator mai activ, asa cum eram in trecut. Imi doresc aceasta sarcina deoarece eu consider ca sunt o persoana responsabila care isi poate face treaba asa cum trebuie. Pentru mine nu averea conteaza in acest joc, sunt genul de persoana care cauta distractia, nu munca in asfel de jocuri. Ce intentionez sa fac pentru jucatori: Eu de multe ori mi-am ajutat prietenii si incepatorii, de foarte multe ori cu sume mari de bani, ce-i drept nu am putut ajuta absolut tot serverul, asa ca doresc sa ii ajut cu bani, evenimente, plimbari si cel mai mult vreau sa ne distram.
 10. AT DequaL

  Nick: _DequaL Rank: 2 Data: 14.12.2018 Motivul Amenzii: 3/4 wars si -15 Screenshot cu /fdeposit: https://imgur.com/a/4nkIYcp Alte precizri: .
 11. AT DequaL

  Nick: _DequaLRank: 2Ma invoiesc de la(antrenament/sedinta/war): warMotiv: imi pica netulData: 13.12.2018Numarul de invoiri facute in aceasta saptamana(x/2): 2Alte precizari?: Multumesc!
 12. AT DequaL

  Nick: _DequaLRank:2Ma invoiesc de la(antrenament/sedinta/war):warMotiv:nu sunt acasaData: 10.12.2018Numarul de invoiri facute in aceasta saptamana(x/2):1Alte precizari?:ms
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.