Jump to content

Xored

Member
  • Posts

    123
  • Joined

  • Last visited

About Xored

  • Birthday 12/24/2002

Contact Methods

  • Website URL
    http://Loading...
  • Skype
    Loading...

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Location
    Loading...
  • Hobbies
    Loading...

Previous Fields

  • Real name
    Xored
  • RPG1 Nickname
    Xored

Recent Profile Visitors

1271 profile views

Xored's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

37

Reputation

  1. De la jocul No Man's Sky lansat în 2016 - până la No Man's Sky Beyond este o diferență de la cer până la pământ, jocul lansat inițial fiind un adevărat dezastru, ajungând acum unul dintre titlurile de top. Noua actualizare cuprinde o listă uriașă de îmbunătățiri. Update-ul este disponibil gratis din 15 August 2019 pentru toți utilizatorii ce dețin o copie a jocului. Un mare update vine întotdeauna cu multe bug-uri. Jucătorii deja au pornit vânătoarea acestora, sau mai bine zis, ei au fost vânați. Toate bug-urile pot fi raportate aici. Cu ocazia lansării noii versiuni, Hello Games a redus prețul jocului cu 50% pe Xbox One, PC și PlayStation 4. Promoția va dura până la 21 August 2019. Iată actualizările majore implementate în No Man's Sky Beyond 1. Capacitatea inventarului a fost mărită. Unitățile per slot au fost ridicate de la 250 - la 10.000. 2. Jocum acum are suport pentru VR. 3. Multiplayer-ul a fost extins de la 4 la 8 jucători pe consolă și de la 4 la 32 pe PC. Au fost adăugate de asemenea și misiuni în acest mod. 4. Lumea creată de jucători nu va fi distrusă. Nu va exista nici un wipe în noua versiune. 5. Noi structuri, cum ar fi bazele industriale au fost adăugate. 6. Vei putea îmblânzi și călări creaturi. 7. Extratereștrii au fost modificați. Aceștia vorbesc de acum limbi diferite. 8. A fost adăugată opțiunea de a te așeza pe scaune. De mult doreau fanii să fie implementată. 9. Acum nu putem schimba grafica, deoarece au fost adăugate opțiuni pentru aceasta. Dacă v-aș împărtăși toate lucrurile noi adăugate, am putea scrie mii de cuvinte. Dacă sunteți cu adevărat interesați și de cele mai mici detalii, vă invităm să le citiți chiar voi apăsând aici, dar să fiți siguri că vă rezervați un întreg week-end. No Man's Sky Beyond a adus un zâmbet pe fețele fanilor. Cu toate acestea, mulți încă îl urăsc, deoarece Hello Games ar trebui să aiba grijă cand lanseaza un update atât de mare, deoarece nu putem spune decât "bug-uri peste bug-uri". Sperăm ca aceste probleme să fie rezolvate cât de curând. Dacă este să nu ne uităm în direcția erorilor, am putea spune că Beyond este un pas înainte pentru titlu. Mie sigur mi-a atras atenția. Informatiile au fost luate de pe FoundIT.
  2. Odată ce Telltale Games (compania care a dezvoltat jocul The Walking Dead) a fost desființată la sfârșitul anului 2018, Skybound Entertainment a trebuit sa preieie toate drepturile seriei și s-o continue. Jocul a ajuns la final odată cu terminarea ultimului sezon, care a avut un enorm succes. Deoarece The Walking Dead este deja un joc terminat, Skybound vrea să ofere un pachet complet care conține tot conținutul creat de-a lungul anilor care cuprinde această serie. Pachetul The Walking Dead: The Telltale Definitive Series conține toate cele 4 sezoane, 400 Days și The Walking Dead: Michonne. Asta înseamnă 23 de episoade unice sau peste 50 de ore de joc. La pachet vine și o grafica îmbunătățită, scene din spatele cortinei, care include comentariul dezvoltatorilor timp de 10 ore + un mic videoclip documentar. De asemenea, Gameplay-ul va fi ajustat și interfața va fi actualizată. Alte bonusuri constau în soundtrack-ul jocului, cu peste 40 de melodii, imagini și modele 3D cu voce. Toți utilizatorii de Windows, PlayStation 4 și Xbox One se vor putea bucura de acest pachet la data de 11 Septembrie 2019. Pe Epic Store poate fi pre-cumpărat cu un preț de $25.99. Considerăm că lansarea The Walking Dead: The Telltale Definitive Series este binevenită, deoarece conține toată seria la un loc. Este o muncă de 7 ani... Este o capodoperă... Informatiile au fost luate de pe FoundIT.
  3. De la ultimul NFS din 2017 parcă aveam nevoie de ceva viteza, polițiști și curse la limitele prăpastiei. Desigur, am mai avut parte de jocuri ca Forza Horizon 4, însă bătrâna franciza creată de EA are un farmec aparte. Need For Speed Heat a fost confirmat, data de lansare fiind programată la 8 Noiembrie, cu posibilitatea de a pre-comanda o copie chiar acum. Ne-am bucurat sa auzim ca noul sistem de tunning va fi diferit de cel din NFS Paypack, deoarece era urât de toată lumea. Rozul din trailer nu ne poate duce decât cu gândul la titlul Underground din serie, cu vibe-uri de Miami Vice. Jocul se va concentra pe cursele ilegale în timpul nopții pentru a câștiga respect și faimă, iar ziua, pe competițiile legale - pentru a câștiga bani. Polițiștii vor fi personajele negative sau mai bine spus "sunt acolo ca sa te încurce", care mereu iți vor pune bețe în roate cat ți-e lumea mai dragă. EA a declarat ca nu are nici un motiv sa amâne data de lansare, deci vom primi jocul pe tava cât de curând, desigur, la Full-Price. Un nou Gameplay Trailer va fi prezentat la conferința Gamescom, care ne va dezvălui mai multe secvente cu privire la mecanicile jocului. O numărătoare inversă a fost publicata pentru a ne face și mai grea așteptarea. Doar lucruri bune avem până acum, dar sperăm ca EA sa nu fie flămând după banii fanilor seriei și sa nu bage tot felul de loot-box-uri și micro-tranzacții în acest joc, lucru pentru care a devenit deja popular. Informatiile au fost luate de pe FoundIT.
  4. După conferința de presă Build 2019 organizată de Microsoft, compania a anunțat official lansarea Minecraft Earth, un nou joc AR asemănător cu Pokemon GO pentru IOS și Android. Anunțul a fost făcut astăzi cu ocazia aniversării de 10 ani a Minecraft-ului. Jocul pe telefon va intra inițial în Beta întreaga vară și vă puteți înscrie aici pentru program. Cu ajutorul camerei telefonului poți să te folosești de toate oportunitățile oferite de Minecraft Earth. Jocul este concentrat în jurul colectării resurselor în timpul mersului, construirii structurilor și plasării acestora în realitate și explorării. Jucătorii vor putea construi tot ce doresc împreună cu prietenii și le pot împărtăși proiectele. Earth va aduce diferite task-uri cu ar fi rezolvarea unui puzzle, o misiune sau înfrângerea unor monștrii. Vei putea să interacționezi cu animalele și păsările din joc. Are un sistem de progres cu niveluri și puncte de experiență. Întreaga acțiune se va desfășura folosind camera telefonului în lumea reală. Cât va costa Minecraft Earth? Minecraft Earth va fi gratis (free-to-play) pe IOS și Android. Jocul nu va avea loot box-uri, dar ne așteptăm să fie un sistem de microtranzacții. Informatiile au fost luate de pe FoundIT.
  5. A Plague Tale: Innocence este un joc de acțiune-aventură stealth dezvoltat de Asobo Studio și publicat de Focus Home Interactive. A fost lansat pe data de 14 Mai 2019 pe PC, PlayStation 4 și Xbox One. Jocul urmărește povestea lui Amicia și fratelui său Hugo, care luptă pentru supraviețuire contra inchiziției, dar și ciumei cauzată de miliardele de șobolani. Povestea este punctul forte al acestui joc. Vei trece prin diferite stări, peisajele sunt schimbătoare, iar personajele sunt foarte interesante. Aceasta începe odată ce inchiziția a venit să-l ia pe fratele mai mic Hugo, din motive necunoscute la început. Mereu ești confuz. Totul devine și mai emoționant pe parcurs ce avansezi în joc. Pe lângă oamenii în armuri grele care vor să te ucidă la fiecare pas, problema cea mai mare este ciuma. Miliardele de șoareci pot distruge orice. Odată cu venirea nopții, jocul devine mult mai horror. Gameplay-ul este mai greu decât pare. Nu dispui de foarte multe mecanici, însă cele existente trebuie folosite cu grijă.Ai nevoie de concentrare maximă pentru a trece de unele nivele, însă mereu vei fi satisfăcut de rezultat. Trebuie să te folosești de orice ai la îndemână pentru a te strecura pe lângă armurieri, să te menții la lumină în fața milioanelor de șobolani însetați de sânge. Mecanica de stealth este ușoară, asemănătoare jocului Assassin's Creed. Tufișurile vor deveni cel mai bun loc pentru a te ascunde și a da lovituri din umbră. Combatul nu este punctul forte al acestui joc. Cu câteva pietre poți curăța un întreg teritoriu de inamici. Desigur, ai câteva obiecte speciale care pot fi confecționate și folosite în combat, însă acestea nu inspiră realism. Grafica este minunată în A Plague Tale: Innocence. Stilul ales este o operă. Jocul deține mai multe detalii. Și chiar și așa, am compara grafica cu un joc din 2016, ceea ce nu este chiar atât de rău pentru un studio nu chiar atât de mare. Design-ul este plăcut și te introduce în atmosfera medievală. A Plague Tale: Innocence merită jucat. Este cel mai bun joc al lunii Mai sau poate cel mai bun joc al verii, nu știm sigur. Dacă te interesează o poveste bună și originală, acest joc este pentru tine. De ce ar trebui să încerci A Plague Tale: Innocence? Gameplay bun Poveste captivantă și emoțională Grafică minunată Caracterele sunt interesante Misiunile nu sunt repetitive (aproape) Sistem de upgrade-uri care te ajută pe parcursul jocului Șobolanii în acest sunt o mecanică foarte bine gândită Ce dezavantaje are A Plague Tale: Innocence? Unele mecanici sunt nerealiste Dușmanii nu sunt chiar atât de inteligenți Duce lipsă de unele mecanici folositoare A Plague Tale: Innocence a obținut recenzii pozitive de la critici IGN - 7/10 Gamespot - 8/10 Gamesradar - 3.5/5 Metacritic - 82/100 Game Revolution - 3.5/5 Îi ofer lui A Plague Tale: Innocence nota 8.5 - Poveste minunată - Gameplay ce mai trebuie șlefuit Informatiile au fost luate de pe acest post.
  6. Vine o nouă consolă! PlayStation 5 aduce un nou standard,o noua generație în ceea ce privește dezvoltarea jocurilor video.Sony a publicat detalii concrete despre performanța și caracteristicile noii console. Într-o conferință de presa,Sony a declarat ca PS4 (Pro și Slim) au ajuns la sfârșitul vieții. Aceste console nu mai puteau atinge standardele actuale. Deci este inevitabilă crearea următoarei console - PlayStation 5.Noua consolă vine cu un șir de îmbunătățiri considerabile. Caracteristicile PlayStation 5 Procesor AMD de ultima generație cu 8 nuclee special conceput pentru consolă Placă video AMD Radeon Navi, care va aduce Ray Tracing-ul pe console Stocare pe SSD-uri puternice Audio 3D Rezoluție de până la 8K PSVR Viteză de loading de 19x mai rapidă Compatibilitate cu jocurile de pe PS4 Ce preț va avea PlayStation 5? După multitudinea de caracteristici și componente PUTERNICE,ne așteptăm ca următoarea consola sa aibă un preț piperat.Sony încă nu a făcut vreo declarație în acest sens, însă se estimează ca PlayStation 5 va costa în jurul a 500$. Când va fi lansat PlayStation 5? PlayStation 5 nu va vi lansat în 2019.Se estimează ca acesta va fi lansat undeva după 31 Martie 2020. De moment ce Sony nu va arata nimic la E3 2019, nu ne așteptăm sa primim alte detalii prea curând. Ce face Xbox între timp? Microsoft va anunța noua consola Xbox la e3 2019 Informatiile au fost luate din acest articol.
  7. Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint este un joc tactical shooter de acțiune și aventură open-world dezvoltat și publicat de Ubisoft pentru Windows, PS4 și Xbox One. Este al unsprezecelea joc din franciza Tom Clancy's Ghost Recon. Data de lansare a fost anunțată, este vorba de 4 Octombrie 2019. Acțiunea se desfășoară pe o insulă misterioasă, cu o grămadă de locații speciale ca vulcanul și pădurile tropicale. Jucătorul dispune de tot felul dispozitive futuristice cum ar fi dronele militare. Mașinile de război nu lipsesc nici din acest joc, la fel și elicopterele și tancurile. Vom dispune de arme de toate tipurile , de la rocket launcher - la pistol sau arc. Gameplay-ul este creat din colaborarea a 4 jucători co-op. Există mai multe clase din care jucătorul poate alege și pot schimba chiar în timpul jocului. Breakpoint va avea și alemente survival, iar loot-ul poate fi găsit pe întreaga hartă. Jocul aduce și un alt sistem prin care te poți camufla folosind noroiul sau obiectele din mediul ambiant. Rănile din fiecare parte a corpului acum chiar afectează gameplay-ul jucătorului, având cosencințe la alergat, tras cu arma și așa mai departe. Titlul va deține și un mod PVP. Rolul cheie din joc este jucat de Jon Bernthal, celebrul actor din The Punisher și The Walking Dead și caracterul care a fost adăugat cu puțin timp în urma în Ghost Recon Wildlands. Acesta joacă rolul lui D. Walker. Informatiile au fost luate din acest articol.
  8. Stadia este un serviciu de Cloud Gaming creat de Google care poate face streaming la jocuri video în calitate înaltă și pe un sistem cu componente ieftine. Cu ocazia aceasta, Google lansează propriul controller, special optimizat pentru platformă. În prezent există mai multe platforme de Cloud Gaming, însă Stadia promite mai multe beneficii. În cursul acestui an, Google Stadia va fi disponibil pentru întreaga lume. Pentru mai multe informații generale despre Cloud Gaming click aici Pentru acest proiect, Google va asigura propriile servere 24/7 cu o latență foarte bună pentru rezoluții și performanțe mari. Stadia va fi disponibil pe Desktop, laptop, teblete și telefoane fără a avea neapărat specificații de top, deoarece jocurile vor rula pe serverele Google. Fiecare titlu va putea fi jucat pe aplicația Google Stadia sau chiar direct din Browser. Ce beneficii va avea Google Stadia? Gaming la 4K 60FPS, dar și 8K pe viitor Posibilitatea de a juca titlurile pe setări maxime Gaming direct din Browser Nu va fi nevoie să instalați jocul, acesta va fi preinstalat Cross-platform. Veți putea juca de pe mai multe dispozitive Putere de până la 10.7 GPU terraflops Posibilitatea de a ajuca și pe dispozitive cu componente vechi Servere rapide De ce aveți nevoie pentru a vă bucura de Google Stadia? Internet puternică de peste 15Mbps Un dispozitiv de pe care puteți folosi platforma Bani cu care să plătiți abonamentul (nu se cunoaște care va fi costul momentan) Jocuri cumpărate pe care să le jucați Ce jocuri sunt optimizate pentru platformă? Mai multe jocuri vor fi disponibile pe platformă, însă doar câteva vor fi optimizate pentru performanțe mari Assassin's Creed Odyssey Doom Eternal Cât va costa utilizarea serviciului? Momentan nu se știe nici un detaliu despre costurile serviciului. Ar putea fi un abonament lunar sau unul ce se calculează per ore jucate. Majoritatea platformelor de streaming a jocurilor video impun prețul de aproximativ 30$, deci ne așteptăm ca și acest serviciu să fie asemănător. Se merită să folosesc Google Stadia? Da. Am avut parte de mai multe recenzii de la specialiști și se parte că calitatea acestui serviciu este de necontestat. Mai ales cu noua conexiune 5G, despre care am vorbit în acest articol, vom putea să avem latențe foarte mici. Aceasta înseamnă că vom putea folosi platforma și la jocurile eSport, unde conexiunea este foarte importantă. Singura problemă ar fi librăria, care ar putea să nu fie atât de mare. Dezvoltatorii își vor începe să-și lanseze jocurile pe platformă, însă până atunci, cel puțin pentru o vreme, nu vom putea accesa toate titlurile noastre preferate. Jocul va fi lansat în 2019. Acum este în faza Beta pentru dezvoltatori și presă. Informatiile au fost luate de pe FoundIT.
  9. John Wick Hex este un joc de strategie și acțiune dezvoltat de Lionsgate și Bithell Games și publicat de Good Shepherd Entertainment. Jocul urmarește povestea hitman-ului din celebra serie John Wick. Va fi lansat exclusiv pe Epic Store pe PC și Mac. Mai târziu, acesta va fi publicat și console. Gameplay-ul este unul cu care deja ne-am obișnuit să fie într-un joc de acest tip. Pe parcurs ce avansați in poveste (cea din filme), veți putea debloca noi arme și noi tactici. Fiecare acțiune a jucătorului va avea consecințe. Muniția nu este infinită, deci va trebui sa faceți sacrificii pentru a reuși să treceți și peste nivelul următor. Jocul vă va purta prin mai multe locații, iar jucătorul va avea parte de o gamă larga de costume pentru caracter. Grafica în John Wick Hex este una unică. Are un stil de parcă ''ar fi desenat cu pensula". Vocile din joc vor fi interpretate de Ian McShane și Lance Reddick, caractere ce fac parte și din filmele John Wick. Acest joc are ca scop să extindă universul John Wick in mai multe domenii. Când va fi lansat John Wick Hex? Jocul tocmai a fost anunțat, deci încă nu are o dată de lansare, însă filmul John Wick Chapter 3: Parabellum va debuta in cinematografi începând cu 17 Mai 2019. Jocul va avea o legătură strânsă cu acesta, deoarece conceptul este creat în colaborare cu producătorii filmului. Informatiile au fost luate de pe acest post.
  10. Mortal Kombat 11 este un joc de lupta dezvoltat de NetherRealm Studios si publicat de Warner Bros. Interactive Entertainment ce ruleaza pe Unreal Engine 3.A fost lansat pe 23 aprilie 2019 Microsoft Windows, Nintendo Switch, PlayStation 4 si Xbox One.Fiind cel de-al unsprezecelea joc din serie,Mortal Kombat 11 continua povestea jocului precedent - Mortal Kombat X. Ca jucator,preiei controlul mai multor personaje, parcurgand povestea de la un act la altul.Ca de fiecare data, povestea din Mortal Kombat este una ok,insa la jocurile de genul,nu povestea este cea mai importanta,ci gameplay-ul. Componenta multiplayer este aceeasi,ca din jocurile precedente, insa poti parcurge intreg jocul de unul singur distrandu-te de minune. Ce a adus nou Mortal Kombat 11? O poveste ce continua jocurile precedente. Noi fatalitati (lovituri rapide,cat si puternice) Noi cadre cinematice la executarea fatalitatilor Sistem de customizare a caracterelor bazat pe microtranzactii sau grind 3 caractere noi (Cetrion,Geras,Kollector) Mijloace de tranport atat in aer,cat si pe uscat care pot fi folosite in combat Microtranzactii pentru cosmetice De ce trebuie sa incerci Mortal Kombat 11? +O poveste noua captivanta +Combat rafinat si imbunatatit cu mai multe fatalitati +Povestea continua jocurile precedente +Jocul aduce noi cinematice satisfacatoare +Customizarea caracterelor +Un nou sistem de loot bazat pe cosmetice ce nu influenteaza experienta in joc Ce dezavandaje are Mortal Kombat 11? -Microtranzactii pentru loot box-uri -Ramanerea la Unreal Engine 3,pe cand majoritatea jocurilor folosesc cea de-a patra versiune. -Jump-scare-urile enervante in zona loot box-urilor -Gameplay mai lent ca in jocurile precedente -Sistemul "TOWERS OF TIME" este frustrant si prost gandit Mortal Kombat 11 a obtinut recenzii pozitive de la critici IGN - 9/10 Gamespot - 8/10 Gamesradar - 4/5 Metacritic - 83/100 PC Gamer - 85/100 Ii ofer lui Mortal Kombat 11 nota 8/10 - o experienta fantastica pentru jucatorii casual. Informatiile au fost luate de pe FoundIT.
  11. Doom + Fallout + Roz = Rage 2 - Unul dintre cele mai anticipate jocuri ale lui 2019 este un joc Open World Post-Apocalitpic first-person shooter dezvoltat de Avalanche Studios si id Software si publicat de Bethesda Softworks.Jocul continua actiunea de Rage si va fi lansa pe Microsoft Windows, PlayStation 4 si Xbox One pe 14 Mai 2019. , Ca jucator,preiei controlul ultimului ranger,Walker,care trebuie sa supravietuiasca intr-o lume plina de mutanti dupa caderea unui asteroid. Intr-o lume in care majoritatea populatiei a murit,nu ramane mai nimic decat pustietatea,monstrii si un grup care se declara Authority - Noua putere militara.Pentru a-si consolida dictatura,este prezenta o lupta permanenta pentru nanotehnologie. Rage 2 va avea loc la 30 de ani dupa jocul original si va fi legat de povestea acestuia. Caracteristicile pe care le va avea Rage 2 Lume Open World in permanenta schimbare O mare atentie povestii Sistem de combat complex Tehnologie avansata Componenta multiplayer Mijloace de tranport atat in aer,cat si pe uscat care pot fi folosite in combat Microtranzactii Ce pret va avea Rage 2 Standard Edition - 60$ (Jocul intreg) Deluxe Edition - 80$ (Super Weapon si acces la "Rise Of The Ghost" expansion,care va fi lansat in vara anului 2019) Collector's Edition - 120$ (Deluxe Editon,Special Edition Poster si un Steelbook,"featuring the Goon Squad's finest artwork") Informatiile au fost luate de pe FoundIT
  12. Titlul clipului:The Last Stand - Episode 1 [Who We Are]Gen:ActiuneData:07.03.2019Scurta prezentare:Un nou Gang a venit în oraș! Au jefuit un avion și au luat patru persoane ca ostateci. Odată ce poliția a sosit la aeroport, i-au înconjurat,închizând astfel orice rută de evacuare. Ei au negociat eliberarea ostaticilor în schimbul a 2 mașini pentru a scapa. Un ostatic a fost luat și ceilalți au fost eliberați. Gang-ul a luat mașinile și au fugit. După ei au fost trimise elicoptere de poliție și o Hydra. VA URMA...Link:
  13. Xored

    Mi s-a intamplat
  14. Cand se face update si la celelalte servere?

    1. Lordd

      Lordd

      Intai trebuie bugurile sa fie reparate, daca totul merge ok, baga si pe celelalte.

  15. Xored

    A furat masina de la mafiotii aia.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.