Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

AIM bauache

Member
  • Posts

    1165
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by AIM bauache

  1. Nick-ul tau: bauache
    Server:1
    Descrierea bugului:

    1. Primesc upgrade la artefactul chinez (care e ultimul, nu?)

    2. Daca primesc upgrade la artefactul chinez nu primesc nimic la quest, si nu-i ce zice helperu ca nu se actualizeaza, ca la alte artefacte s-a actualizat

    3. Plata e eronata, am avut cel putin 2 artefacte chinezesti, n-am primit niciun artefact romanesc (se vede pe hud), puncte la skill mi s-au pus doar 8. Poate e din cauza ca se da upgrade la cel chinezesc
    Screenshot(s):   https://imgur.com/a/Ru5k0Kc + https://imgur.com/5osJeih

  2. Nick-ul tau: bauache
    Server: 1
    Descrierea bugului: Nu primesti punctele de skill promise in functie de raritatea artefactului. Dupa cum se vede pe hudul de quest am gasit cel putin un artefact rar (=2 puncte de skill), dar pe /skills am doar 10 puncte (ar fi trebuit sa am cel putin 11 - am pornit de la premisa ca am gasit 9 normale = 9 puncte + 2 de la cel rar = 11 puncte). Si da, aveam inventarul full, ca altfel nu ma duceam sa le vand.
    Screenshot(s): https://imgur.com/JiKiHxl

  3. 1. De când poți să îți repari singur mașina la skill 5, multi nu mai dau pe la P'n'S-uri sau benzinării. Propun adăugarea unor kit-uri de reparare (1 kit = 10 reparații / alimentări). Aceste kit-uri să poată fi obținute muncind (deci, reparând alte mașini, așa faceți și lumea să muncească la job). Desigur, să poată fi și cumpărate, deci sursă în plus de bani dacă faci acest job (pentru că, să fim serioși, câștigul este unul mizer).

     

    2. Job-urile să fie mai diversificate. Adică la skill 1-2 să faci ceva, la skill 3-5 altceva, decât doar să se schimbe mașina.

    De exemplu, la carieră ați putea modifica astfel: la skill 1-2 să dai cu lopata (mimezi că dai la o parte pietrișul), la skill 3 faci curse cu dozer, la skill 4 curse cu cement truck, la skill 5 curse cu Dumper.

    Exemple pot fi multe, pentru toate joburile, ține de creativitate.

     

    3. Skill 1-2 la jobul de fermier să fie ceva diferit. Îți e efectiv imposibil să faci skill fără o parcelă privată.

     

    4. Sistem de crafting. Muncind la job să primești anumite obiecte, iar cu acele obiecte să poți construi anumite utilizabile (cutii, skinuri, kit-uri, hidden, VIP car etc). Desigur, obiectele câștigate de la job și cele construite să poată fi vândute. Cum e la mașini să nu poată fi vândute cele cumpărate de pe shop, așa puteți să adăugați și aici.

     

    5. Să eliminați lucrurile inutile de pe shop și să adăugați chestii realiste. 1000 gold sau cât e pentru 500.000$ este un preț de 2010, cu 5 euro ăia poți lua de 10 ori mai mult prin ilegale. Cred că sunteți conștienți și voi că se fac ilegale la greu. Oare din ce cauză?

     

    6. Inventar.

     

    Vrem lucruri mici și de impact, nu sisteme complicate care provoacă conflicte cu sistemele actuale (buguri) și sunt greu de înțeles / nefolosite.

    Faceți poll-uri mai multe înainte să faceți un update, că după vă mirați de ce sistemul x care v-a luat 3 luni să-l programați nu e folosit (pubg, serele de droguri de la mafii etc). Și să fim serioși, textdraw-ul ăla de la taxi e oribil, mai bine îl lăsați pe cel vechi.

     

    Idei sunt multe, dar cam tot ce se propune aici "nu se poate implementa din x motiv" și tot ce vreți voi băgați.

    Jucați voi pe server ceva timp să vedem dacă vă plictisiți sau nu. Vă asigur eu că vă plictisiți.

    Ascultați părerile jucătorilor, că ei joacă, voi vă ocupați de tickete pe forum sau orice altceva.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.