Jump to content

MaricaStelistul2015

Member
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MaricaStelistul2015

  1. MaricaStelistul2015

    Viata Reala: - Nume: Ciprian - Varsta(minim 16 ani): 14 - Clasa: a-7-a - Profilul la care studiati(daca sunteti la liceu): ICT (nformation and Communication Technology in Belgia) - Autocaracterizare (Minim 50 de cuvinte): Saluuut, eu sunt Ciprian, un baiat de 14 ani care locuieste intr-un mic orasel din Belgia situat la cativa kilometri de Brussels. Dupa cum ati vazut mai sus sunt in clasa a7a, in Belgia incepand liceul de ICT. In acest an nu am facut multe chestii legate de ICT, o sa incepem deabia anul viitor. Hobby-urile mele sunt ca orice baiat fotbalul si tot ce are de a face cu un calculator. Viata virtuala: - IGN (In game nick):Sawubonai - Cat timp acorzi serverului B-Zone Minecraft pe zi?:2-3 ore - Cu ce crezi ca se ocupa un Helper?:Se vede din nume cu ce se ocupa, helperul este doar un jucator care ajuta alti jucatori. Un helper trebuie sa fie ca un profesor, trebuie sa fie un model pentru altii si sa ii invete daca nu stiu un anumit lucru. - De ce vrei aceasta functie?:Pentru ca am vazut multi playeri care au nevoie de ajutor, dar helperul nu era acolo. De asta ne trebuie mai multi helperi activi. - De cat timp joci Minecraft?:3-4 ani. - Sanctiuni primite de la helperi / moderatori / admin (minciunile vor fi sanctionate cu interdictia permanenta la functii pe server):Doar kick si mute - Ai mai detinut functii pe Minecraft B-Zone, chiar si in alta generatie (alti owneri, ex: Katzuno, Vennom, KaZep, Snifel, etc.)?:Da, lider. - Ai citit regulamentul serverului si poti aplica sanctiunile "ca la carte"?:Da - Timp petrecut pe server ( apare cand intrii pe server sau comanda /ontime la lifetime played): 2 zile si 17 ore, dupa wipe. - Alte precizari:Multumesc pentru timpul acordat citind aceasta aplicatie. Multumesc !
  2. MaricaStelistul2015

    - Nume: Matei Ciprian - Varsta: 14 - Clasa: a-7-a ( In Belgia) - Profilul la care studiati(daca sunteti la liceu):Sunt in primul an la un liceu bazat pe IT - Autocaracterizare (Minim 50 de cuvinte): Salut, numele meu este Ciprian si am 14 ani am 1.60 -1.65 metri si traiesc in Belgia intr-un orasel numit Ternat. Sunt un baiat de treaba imi place sa fac glume cu prietenii, sa mergem in oras la vreo pizza, shaorma etc... .Cum a spus mai sus traiesc in Ternat, un orasel situat la 20 kilometri de capitala Bruxelles. Ternat este un oras mititel, frumos, linistit si in fiecare 10 minute trec avioane pe langa casa mea care ma fac sa ma linistesc cateodata. Hobbyurile mele sunt fotbalul, minecraftul si Counter Strike Global Offensive . Daca am gresit ceva la punctuatie sau gramatica va rog sa ma iertati . - IGN (In game nick): Sawubonai - Cat timp acorzi serverului B-Zone Minecraft pe zi?: 2-3 ore. Scoala se termina la ora 4. - Cu ce crezi ca se ocupa un Helper?: Helperul, tradus in romana > E ca un fel de profesor care ajuta noii playeri cu intrebarile puse si pedepsind playerii care au incalcat regulamentul. - De ce vrei aceasta functie?: As dori aceasta functie pentru ca vreau sa incerc ceva nou, ceva mai deosebit si sa ajutam toti playerii cum putem. - De cat timp joci Minecraft?: 3-4 ani - Sanctiuni primite de la helperi / moderatori / admin (minciunile vor fi sanctionate cu interdictia permanenta la functii pe server): Nu am sanctiuni. - Ai mai detinut functii pe Minecraft B-Zone, chiar si in alta generatie (alti owneri, ex: Katzuno, Vennom, KaZep, Snifel, etc.)?: Nu - Ai citit regulamentul serverului si poti aplica sanctiunile "ca la carte"?: Da - Timp petrecut pe server ( apare cand intrii pe server sau comanda /ontime la lifetime played): 7 zile si 8 ore cu 44 de voturi. - Alte precizari: Daca am gresit ceva la punctuatie sau gramatica va rog sa ma scuzati ! Multumesc de timpul acordat citirii acestei aplicatii.
  3. MaricaStelistul2015

    De cand cu Barbutul, am vazut multi oameni cu masini scumpe si cu multi bani. Voi ce parere aveti despre Barbut? Dupa cateva zile de la adaugarea update-ului un prieten a facut profit de 800k. Prima data mi-a fost frica sa ma duc la barbut. Dar uite ca... am facut si eu un profit frumos. Parerea mea despre acest update este una foarte buna. Voi ce credeti? Eu, de barbut, am auzit dupa vreo 3 saptamani de la update . CSGO FTW.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.