Jump to content

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Playaboy

Member
 • Content Count

  65
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

50 Impressive

About Playaboy

 • Rank
  Supreme member
 • Birthday 07/21/1999

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Timisoara

Previous Fields

 • Real name
  Bogdan
 • RPG2 Nickname
  Playaboy

Recent Profile Visitors

348 profile views
 1. * Nick: Playaboy* Rank: 2 * Motiv: As dori sa ma duc dupa robberi.* Alte precizari: -
 2. Salutare baietii, ce faceti voi?
 3. Playaboy

  Nume Real: BogdanNumele din joc (link website): https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Playaboy Vârstă: 20 ani. O scurtă descriere a ta: N-am ce sa zic, Pufi va saluta :))) Link poză:
 4. activeaza si tu alea de follow sa dau back ;)) 

  lmaoooooo

 5. Playaboy

  » Nick: Playaboy » Rank: 5 » Data: 15.08.2019 » Am dat test cu: =.Gabi.= » Test practic:(x/3) : 0/3 » Test teoretic:(x/3) : 0/3 » Rezultat final: Admis.
 6. » Nick: Playaboy» Rank: 4 » Data: 14.08.2019» Motivul invoirii: Am planuri facute pana dupa ora 22:00 se poate observa cu usurinta pentru ca mereu intru dupa 22:00. Mersi de intelegere.
 7. Playaboy

  » Nick: Playaboy » Rank: 4 » Data: 12.08.2019 » Am dat test cu: C@ly[4]Ever[ZEW]69 » Test practic:(x/3) : 2/3 » Test teoretic:(x/3) : 1/3 » Rezultat final: Admis.
 8. Playaboy

  » Nick: Playaboy » Rank: 4 » Data: 09.09.2019 » Am dat test cu: zqaurus1 » Test practic:(x/3) :0/3. » Test teoretic:(x/3) :1/3. » Rezultat final: Admis.
 9. Nume (real): Fedorca Bogdan. Varsta: 20 de ani. Nume in joc si rank in factiune: Playaboy, rank 4. Cate ore poti juca pe zi?: Intre 1 si 4 depinde de zi. De ce doresti sa aplici pentru functia de tester? (minim 2 randuri): Deoarece mi se pare o functie foarte importanta pentru factiune, tu decizi pe cine inviti deci practic, depinde si de tine grupul din TTC. Mi-ar placea sa ajut cu recrutarea pentru ca ma consider un om capabil si este o noua provocare pentru mine, imi doresc sa aflu cum e sa fii tester si sa ajut cat de mult pot in a face din TTC un loc cu oameni care stiu ce au de facut, sa ma asigur ca invata regulamentul si sa fie cat mai putine demiteri pe motivul tractare ilegala. De ce te crezi potrivit pentru aceasta functie si de ce ar trebui sa te acceptam pe tine si nu pe alt candidat? (minim 2 randuri): Ma consider potrivit pentru aceasta functie deoarece, cum scrie si in cerinte, sunt un om ordonat, stiu sa gestionez, stiu sa lucrez pe forum, nu cred ca exista vreun coleg cu care sa am vreo cearta sau o discutie pana in momentul de fata. Pe de alta parte cunosc bine regulamentul si daca va fii nevoie sa zicem, dupa un test, daca un canditat reuseste sa treaca testul cu dificultati, mi-ar placea sa ii mai dau sfaturi pentru a nu face greseli pe viitor. Iar fata de ceilalti nu ma consider superior si consider ca toti avem sanse egale. Cu ce crezi ca poti ajuta Tow Truck Company odata cu primirea functiei de tester? (minim 2 randuri): Pai pot ajuta prin a ma asigura ca candidatul a invatat si ca nu o sa intre cu o mare usurinta pentru ca stim cu totii, daca nu inveti, faci greseli, iar eu ca tester vreau sa ma asigur si sa fiu convins ca membrii factiunii o sa stie foarte bine ce au de facut. Imi doresc, cum am scris si mai sus ca o sa se reduca demiterile pe motivul "tractare ilegala". Care sunt sursele pe care te vei baza atunci cand adresezi unui candidat o intrebare? (enumera minim 2 topicuri): Regulament intern si Ghidul incepatorului. Iti vei accepta pedeapsa in cazul in care vei incalca regulamentul factiunii si regulile impuse pentru functia de tester?: Da. Alte precizari: Stiu ca am doar rank 4 si nu sunt la fel de experimentat ca si colegii mei de rank 5 dar eu am voita sa ajut si sper sa consitutie un avantaj.
 10. » Nick: Playaboy» Rank: 3 » Data: 13.07.2019» Motivul invoirii: Plec la o nunta si nu pot veni.
 11. Playaboy

  Nume Real: BogdanNumele din joc (link website): https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Playaboy Vârstă: 19 ani. O scurtă descriere a ta: Salut, eu sunt Bogdan, am 19 ani si sunt din Timisoara, sunt electrician, putin plinut dar sper sa rezolv cat de curand. Ma consider un baiat cu bun simt si cu simtul umorului. Am decis sa particip de dragul concursului nu neaparat pentru a castiga. Link poză:
 12. » Nick: Playaboy» Rank: 1» Data: 31.05.2019 20:00» Motivul invoirii: Sunt la lucru pana la ora 21:00.
 13. https://imgur.com/a/I7TMO32 Nu am facut ss-u asta cu scopu de a face post hunt, pur si simplu mi se pare amuzant :)))
 14. Playaboy

  Nick: Playaboy RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): - RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): - Alte precizari: Vreau sa sustin interviul cu Ejaka33.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.