Jump to content

Sezonul 3 de Maraton a început. Detalii aici
Fuziunea serverelor de SA-MP. Detalii aici

Playaboy

Member
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Good

About Playaboy

 • Rank
  Advanced member
 • Birthday 07/21/1999

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Timisoara

Previous Fields

 • Real name
  Bogdan
 • RPG2 Nickname
  Playaboy

Recent Profile Visitors

174 profile views
 1. » Nick: Playaboy» Rank: 3 » Data: 13.07.2019» Motivul invoirii: Plec la o nunta si nu pot veni.
 2. Playaboy

  Nume Real: BogdanNumele din joc (link website): https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Playaboy Vârstă: 19 ani. O scurtă descriere a ta: Salut, eu sunt Bogdan, am 19 ani si sunt din Timisoara, sunt electrician, putin plinut dar sper sa rezolv cat de curand. Ma consider un baiat cu bun simt si cu simtul umorului. Am decis sa particip de dragul concursului nu neaparat pentru a castiga. Link poză:
 3. Clanul are 15 locuri, deci pe viitor intrucat clanul este in dezvoltare va fii greu sa prindeti un loc la masa. Asadar in acest clan vreau jucatori activi, seriosi, care stiu de gluma (unele poate putin exagerate). Imi doresc ca acest clan sa devina ca un fel de familie, sa ne ajutam reciproc, sa putem socializa deschis unii fata de ceilalti, etc. Daca iesiti din clan, din orice motiv, nu va veti putea intoarce pentru ca o sa ajungeti in Blacklist la parasirea clanului.
 4. Intrucat clanul are 15 locuri, nu avem nevoie de oameni inactivi. Asadar as dori sa stiu daca inactivitatea voastra este una pe timp scurt. Vom aplica aceleasi reguli ca si in factiuni, daca stiti ca trec 3 zile fara sa va conectati, puteti face o cerere de inactivitate daca doriti sa aveti locul asigurat in clan si dupa revenire. Nume: Perioada de inactivitate: Alte observatii:
 5. Aici o sa postati sugestiile voastre. Se pot adauga sugestii despre ce jucatori va doriti sa intre in clan sub formatul : Nume: Numele celui/celei pe care-l vreau in clan: Cateva cuvinte despre el/ea: Alte observatii: Puteti face o sugestie de beneficiile clanului (ex :legata de xp-ul clanului, ca de exemplu, tu vrei sa facem xp ca si clan pentru HQ, masinii, etc). Poti scrie aici iar daca membrii clanului te sustin, ideea poate fii folosita. In momentul de fata clanul nu are nicio pretentie. Nume: Sugestia: De ce crezi ca ne-ar ajuta: Alte observatii:
 6. Aici este o lista cu jucatorii care din diferite motive nu o sa poata intra in Out Of Order. Cand adaugati un om pe black list va rog sa specificati exact care este motivul pentru care a fost adaugat, daca exista dovezi (imagini) ar fii si mai bine. Nume: Numele celui pe care vreti sa il adaugati: De ce vreti sa il adaugati: Alte observatii: Lista cu jucatorii de pe Blacklist: Cata.Versace - Si-a folosit deja sansa de a face parte din clan. []Allex[] - Si-a folosit deja sansa de a face parte din clan.
 7. » Nick: Playaboy» Rank: 1» Data: 31.05.2019 20:00» Motivul invoirii: Sunt la lucru pana la ora 21:00.
 8. https://imgur.com/a/I7TMO32 Nu am facut ss-u asta cu scopu de a face post hunt, pur si simplu mi se pare amuzant :)))
 9. Playaboy

  Nick: Playaboy RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): - RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): - Alte precizari: Vreau sa sustin interviul cu Ejaka33.
 10. Playaboy

  Nick: Playaboy Cine ti-a aprobat ziarul?: Playaboy Cine ti-a corectat ziarul?: Playaboy Poza cu ziarul: https://imgur.com/a/q0C0SMh Alte precizari: Playaboy
 11. Nick: Playaboy Numarul interviului: Fara cerere! Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/yLz05VL Alte precizari: xxx Nick: Playaboy Numarul interviului: Fara cerere! Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/YcjKuGU Alte precizari: yyy
 12. Nick: Playaboy Numarul interviului: Fara cerere! Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/M5cuaYH Alte precizari: xD
 13. Nick: Playaboy Numarul interviului: 4480 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/hrUkhjd Alte precizari: x_X
 14. Playaboy

  @G A B I, cerere de interviu acceptata. Pentru a sustine interviul contacteaza un rank 3+. Numar interviu: 4480.
 15. Nick: Playaboy Numarul interviului: Fara cerere! Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/1A2PaQw Alte precizari: Aolo gucci.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.