Jump to content

AzoT

Member
  • Posts

    77
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by AzoT

  1. Nume: Fedo Rank: 3 Sarcina misiunii: Faceți o poză la casa 619 alături de un instructor. Dovezi: https://imgur.com/a/IuMnsKN Alte precizări: -
  2. Nume: Fedo Rank: 2 Sarcina misiunii:Mergeti la HQ SF Taxi cu un Tractor si cu plugul intreg amplasat pe tractor. (De la Farm Biz) Dovezi: https://postimg.cc/qNX392Cm Alte precizări: -
  3. Nick: [NC]Fedo Rank: Taxi Rookie (2) Propunere: Propun ca toti membrii companiilor de Taxi sa aiba posibilitatea folosirii unei masini personale in functie de rank la raportul de activitate(Sistemul sa ramana acelasi, sa nu poti folosi Sultan personal la rank 1 ci doar masini la care ai acces si din lista /fvs conform rank). Mi se pare mult mai realist astfel deoarece si in viata reala taximetristii isi folosesc masinile personale in acest scop. Propun de asemenea cand folosim masini personale o parte din /fare sa mearga in depozitul factiunii, spre exemplu cand mergem ziua cu /fare 30 noi sa ramanem cu 20 iar 10 sa mearga spre factiune iar noapte cand avem /fare 50 noi sa ramanem cu 30. Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Se poate strange o suma frumoasa de bani lunar pentru ca suntem 50 de taximetristi iar la inceputul fiecarei luni sa se organizeze un eveniment cu banii stransi din /fare.
  4. Nume: Fedo Rank: 1 Sarcina misiunii:Finalizați 3 zile la maraton. (Cate 1 poza dupa ce colectati premiul, total 3 poze) Dovezi: https://imgur.com/a/GOueyTo https://imgur.com/a/kWRtjhA https://imgur.com/a/Gy1DrR6 Alte precizări: Toate 3 luate odata dar ca sa respect cerintele sunt 3 poze.
  5. Salut, Mereu cand ieseam din Palomino Creek pe la podul rosu masina mea se lovea de un obiect invizibil si sarea in diferite parti sau se dadea peste cap, am luat o masina cu neoane si am descoperit acea bucata neagra in drum care interactioneaza cu suspensia masinii. https://imgur.com/a/lH9sAyb
  6. AzoT

    Nick: Playaboy Cine ti-a aprobat ziarul?: [uS]jmuscalu Cine ti-a corectat ziarul (+ dovada)?: [uS]jmuscalu https://imgur.com/a/G9VGeej Poza cu ziarul: https://imgur.com/a/KEJO6L5 Alte precizari: Nu am.
  7. AzoT

    Nick: Playaboy Cine ti-a aprobat ziarul?: [uS]jmuscalu Cine ti-a corectat ziarul (+ dovada)?: [uS]jmuscalu https://imgur.com/a/cDGzuBs Poza cu ziarul: https://imgur.com/a/LxUFVoT Alte precizari: Nu am.
  8. Nick: Playaboy Rank: 2. Ma invoiesc pentru data de: 21.02.2021. Ma invoiesc la activitatea / sedinta cu numele: Sedinta. Motiv: O sa fiu plecat din oras mai multe zile cu serviciul.
  9. AzoT

    Nick:Playaboy Cine ti-a aprobat ziarul?: [BB]Lucian_Gaming2 https://imgur.com/a/AtbywvB Cine ti-a corectat ziarul (+ dovada)?: [uS]Swide https://imgur.com/a/UnSXH4W Poza cu ziarul:https://imgur.com/a/E0bBDFz Alte precizari: Nu mai am precizari.
  10. AzoT

    Nick: Playaboy Cine ti-a aprobat ziarul?: [BB]Lucian_Gaming2 https://imgur.com/a/xI2HBVo Cine ti-a corectat ziarul (+ dovada)?: [BB]Lucian_Gaming2 https://imgur.com/a/1jbRzpo Poza cu ziarul: https://imgur.com/a/xjHWpVH Alte precizari: Succes!
  11. Nick: Playaboy RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): - RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): - Link catre ultima cerere de interviu (daca exista): - Alte precizari: Nu am.
  12. Nick: Playaboy Rank: 1 Ma invoiesc pentru data de: 24.01.2021 Ma invoiesc la activitatea / sedinta cu numele: Last Man Standing. Motiv: Din pacate sunt la lucru duminica pana la ora 21:00.
  13. * Nick: Playaboy* Rank: 2 * Motiv: As dori sa ma duc dupa robberi.* Alte precizari: -
  14. Salutare baietii, ce faceti voi? ?
  15. AzoT

    Nume Real: BogdanNumele din joc (link website): https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Playaboy Vârstă: 20 ani. O scurtă descriere a ta: N-am ce sa zic, Pufi va saluta :))) Link poză:
  16. AzoT

    » Nick: Playaboy » Rank: 5 » Data: 15.08.2019 » Am dat test cu: =.Gabi.= » Test practic:(x/3) : 0/3 » Test teoretic:(x/3) : 0/3 » Rezultat final: Admis.
  17. » Nick: Playaboy» Rank: 4 » Data: 14.08.2019» Motivul invoirii: Am planuri facute pana dupa ora 22:00 se poate observa cu usurinta pentru ca mereu intru dupa 22:00. Mersi de intelegere.
  18. AzoT

    » Nick: Playaboy » Rank: 4 » Data: 12.08.2019 » Am dat test cu: C@ly[4]Ever[ZEW]69 » Test practic:(x/3) : 2/3 » Test teoretic:(x/3) : 1/3 » Rezultat final: Admis.
  19. AzoT

    » Nick: Playaboy » Rank: 4 » Data: 09.09.2019 » Am dat test cu: zqaurus1 » Test practic:(x/3) :0/3. » Test teoretic:(x/3) :1/3. » Rezultat final: Admis.
  20. Nume (real): Fedorca Bogdan. Varsta: 20 de ani. Nume in joc si rank in factiune: Playaboy, rank 4. Cate ore poti juca pe zi?: Intre 1 si 4 depinde de zi. De ce doresti sa aplici pentru functia de tester? (minim 2 randuri): Deoarece mi se pare o functie foarte importanta pentru factiune, tu decizi pe cine inviti deci practic, depinde si de tine grupul din TTC. Mi-ar placea sa ajut cu recrutarea pentru ca ma consider un om capabil si este o noua provocare pentru mine, imi doresc sa aflu cum e sa fii tester si sa ajut cat de mult pot in a face din TTC un loc cu oameni care stiu ce au de facut, sa ma asigur ca invata regulamentul si sa fie cat mai putine demiteri pe motivul tractare ilegala. De ce te crezi potrivit pentru aceasta functie si de ce ar trebui sa te acceptam pe tine si nu pe alt candidat? (minim 2 randuri): Ma consider potrivit pentru aceasta functie deoarece, cum scrie si in cerinte, sunt un om ordonat, stiu sa gestionez, stiu sa lucrez pe forum, nu cred ca exista vreun coleg cu care sa am vreo cearta sau o discutie pana in momentul de fata. Pe de alta parte cunosc bine regulamentul si daca va fii nevoie sa zicem, dupa un test, daca un canditat reuseste sa treaca testul cu dificultati, mi-ar placea sa ii mai dau sfaturi pentru a nu face greseli pe viitor. Iar fata de ceilalti nu ma consider superior si consider ca toti avem sanse egale. Cu ce crezi ca poti ajuta Tow Truck Company odata cu primirea functiei de tester? (minim 2 randuri): Pai pot ajuta prin a ma asigura ca candidatul a invatat si ca nu o sa intre cu o mare usurinta pentru ca stim cu totii, daca nu inveti, faci greseli, iar eu ca tester vreau sa ma asigur si sa fiu convins ca membrii factiunii o sa stie foarte bine ce au de facut. Imi doresc, cum am scris si mai sus ca o sa se reduca demiterile pe motivul "tractare ilegala". Care sunt sursele pe care te vei baza atunci cand adresezi unui candidat o intrebare? (enumera minim 2 topicuri): Regulament intern si Ghidul incepatorului. Iti vei accepta pedeapsa in cazul in care vei incalca regulamentul factiunii si regulile impuse pentru functia de tester?: Da. Alte precizari: Stiu ca am doar rank 4 si nu sunt la fel de experimentat ca si colegii mei de rank 5 dar eu am voita sa ajut si sper sa consitutie un avantaj.
  21. » Nick: Playaboy» Rank: 3 » Data: 13.07.2019» Motivul invoirii: Plec la o nunta si nu pot veni.
  22. AzoT

    Nume Real: BogdanNumele din joc (link website): https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Playaboy Vârstă: 19 ani. O scurtă descriere a ta: Salut, eu sunt Bogdan, am 19 ani si sunt din Timisoara, sunt electrician, putin plinut dar sper sa rezolv cat de curand. Ma consider un baiat cu bun simt si cu simtul umorului. Am decis sa particip de dragul concursului nu neaparat pentru a castiga. Link poză:
  23. » Nick: Playaboy» Rank: 1» Data: 31.05.2019 20:00» Motivul invoirii: Sunt la lucru pana la ora 21:00.
  24. https://imgur.com/a/I7TMO32 Nu am facut ss-u asta cu scopu de a face post hunt, pur si simplu mi se pare amuzant :)))
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.