Jump to content

C r i s t i n n a

Member
  • Posts

    489
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Skype
    PM

Previous Fields

  • Real name
    Cristina

Recent Profile Visitors

13068 profile views

C r i s t i n n a's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

91

Reputation

  1. C r i s t i n n a

    Hahahah, ce glumet esti tuuu
  2. C r i s t i n n a

    Cam greu vorbiti
  3. C r i s t i n n a

    Eu nu am:)))ca te ajutaaam
  4. C r i s t i n n a

    Este destul de buna:))))
  5. C r i s t i n n a

    Bunaaaaaaa, nu stiu daca am postat vreodata aici:))))
  6. Nick: CristinnaRank: 5Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti: 09/02/2019Motiv: Nu stiu sigur daca pot intra, daca o sa pot, o sa intru.Alte precizari?: Multumesc frumos! Distractie placuta la activitate!
  7. Bunaaa, bunaaa. Bineee, tu ce faci?
  8. E bine ca nu lasati topicu' sa moara
  9. Sambata, 19.01.2019 la ora 20:00, vom avea o activitate in cadrul factiunii.Va fi o activitate de tip ''Ruleta Ruseasca'' si se va desfasura in ''Training Room'' cu premiul in valoare de $150.000! Activitatea va fi organizata de catre mine si cu ajutorul unui rank 6 ( in caz ca n-o sa poata nimeni sa intre, o sa incerc sa ma descurc singura, v-as ruga sa intelegeti si voi anumite chestii si sa nu va mai bateti joc aiurea). Cine nu poate ajunge la activitate este rugat sa posteze in topicul ''Paramedics-Invoiri sedinte si activitati''! Invoirile se le faceti cu cateva ore inainte sa inceapa activitatea! V-as ruga daca se poate sa puneti invoiri cu un motiv bun, as vrea sa fim cati mai multi ca sa putem sa ne distram impreuna.Va multumesc frumos pentru timpul acordat si pentru intelegere! Numai bine!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.