Jump to content

Au început evenimentele de iarnă. Detalii aici

oC ZakeNN

VIP
 • Content Count

  1464
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

146 Extraordinary

About oC ZakeNN

 • Rank
  👑Respectă și vei fi respectat👑
 • Birthday 08/22/2003

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/ZakeNN
 • Skype
  PM.
 • Steam ID
  -

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Alba Iulia
 • Hobbies
  Sala, fotbal.

Previous Fields

 • Real name
  Darius
 • RPG2 Nickname
  ZakeNN, ZakeNN.JR

Recent Profile Visitors

10891 profile views
 1. oC ZakeNN

  Nick: ZakeNN RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari: Ceawles bawles.
 2. oC ZakeNN

  salut, eu chiar o simt ca am trecut la mate si ma simt excelenttt cand aud ca vine craciunul dupa revelionu mai ales de revelion ❤️ In rest csf oricum toate trec repede a facut parte in News Reporters in trecut dar in momentul de fata nu mai este
 3. oC ZakeNN

  am trecut bossule la mate pe mine ma intereseaza sa trec questul il facem noi saptamana faina sa aveti!
 4. pai nuuu? trebuie sa si trecem ca vin sarbatorile dupa mai vine un semestru si trebuie mai mult invatat Daca nu inveti in primul semestru de 5 sa treci apai sa mai inveti in al 2-lea sa iei 6.. cam greu O saptamana faina baieti!
 5. Ooooooo m-am scos bai baieti la matematicaaaaaa lejereala pe semestrul asta deja e vacantaaa 😎🎅
 6. Saptamana placuta! Si succes la rapoarte!
 7. oC ZakeNN

  salut, uite eu fac bine astept maine sa vad ce nota iau la matematica De iau 6 e lejerrrr pe mine semestrul asta ne bagam pe SA:MP Cel putin sa fie peste nota 5.. Voi cmf? Saptamana placuta!
 8. Nick: ZakeNN.JR Numarul interviului: 5972 Poza [/livemembers]*: apasa aici ( Yurnero a intrat pe parcurs). Poze din timpul interviului (4-5): apasa aici Alte precizari: Yurnero a intrat pe parcurs.
 9. oC ZakeNN

  @MihaiD05, cererea ta pentru interviu este acceptată, contactează un reporter cu rang 3+ pentru a sustine interviul. Numărul interviului: 5973
 10. oC ZakeNN

  @Alexandru RPG2, cererea ta pentru interviu este acceptată, contactează un reporter cu rang 3+ pentru a sustine interviul. Numărul interviului: 5972.
 11. Nick: ZakeNN.JR Numarul interviului: 5969 Poza [/livemembers]*: apasa aici. Poze din timpul interviului (4-5): apasa aici Alte precizari: Corect!
 12. oC ZakeNN

  @Madalin, cererea ta pentru interviu este acceptată, contactează un reporter cu rang 3+ pentru a sustine interviul. Numărul interviului: 5969. Nick: ZakeNN RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): - RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): - Alte precizari:
 13. In sfarsit o problema reusita in legatura cu raportul si este foarte bine! Si in legatura cu propunerea lui @General Pasaroi propunerea este buna dar depinde acum Dar ce e mai important ca raportul este micsorat si acum nu mai exista discutii in legatura cu raportul! Weekend fain fetelor!
 14. @Ichimaru, no bineeee ca e si aia adevarat esti lider vrei sa faci una alta pentru factiunea ta Dar asta este daca era regula asta cu rapoartele era altceva dar am zis si eu asa ca nu aveam ce vorbii altceva Acum csf mergem mai departe
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.