Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

RaresT

Member
  • Posts

    1908
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

RaresT last won the day on March 21 2022

RaresT had the most liked content!

About RaresT

  • Birthday 02/17/2001

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.rpg2.b-zone.ro

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Husi
  • Hobbies
    Design / Fashion / Basketball / Fitness

Previous Fields

  • Real name
    Tartian Rares Teodor
  • RPG Nickname
    -

Recent Profile Visitors

4516 profile views

RaresT's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • 20 Reviews Rare
  • 15 Reviews Rare
  • 10 Reviews Rare
  • 5 Reviews Rare
  • 1 Review Rare

Recent Badges

785

Reputation

  1. Nume: [NC]RaresT Rank: SFPD Sergeant (3) Dovada: https://imgur.com/a/XuhSBnd Alte informații: -
  2. Salutare tuturor! Sarbatori fericite si week-end placut!
  3. Nick: tartianuu Rank: Network Editor (5) Ma invoiesc pentru data de: 19/04/2022 Ma invoiesc la activitatea / sedinta cu numele: Activitatea de tip "Risky Squares" Motiv: Sunt plecat, imi pare rau. Mult succes!
  4. Nume: [NC]RaresT Rank: SFPD Detective (2) Dovada: https://imgur.com/a/AuIGMI9 Alte informații: O saptamana usoara tuturor!
  5. Nickname: tartianuu Rank: Network Anchor (4) Dovada: https://imgur.com/a/gDVH6cm Alte precizari: O saptamana usoara tuturor!
  6. Nick-ul tau: [NC]RaresT Server: RPG2 Descrierea bugului: Dupa ce apas butonul de creare a unei reclamatii sunt redirectionat catre urmatorul link, cel in care ar fi trebuit sa apara reclamatia insa imi apare textul: You cannot report players. Tin sa precizez ca nu am primit Web Suspend. Circumstantele in care s-a produs bugul: Am creat o reclamatie azi dimineata si cand sa o fac si pe a doua mi-a aparut aceasta problema. Screenshot(s): https://imgur.com/a/b0YjZDc Poza este facuta de pe telefon insa problema persista si pe calculator. https://imgur.com/a/tUqH0nY
  7. Nume: tartianuu Concursul acordat: Tari&Capitale Poză [/livemembers]: https://imgur.com/a/wcuyOUT Premiul acordat: $32.000 Alte precizări: - Nume: tartianuu Concursul acordat: Continua versul - Editia Ian Poză [/livemembers]: https://imgur.com/a/wcuyOUT Premiul acordat: $32.000 Alte precizări: - Nume: tartianuu Concursul acordat: Continua versul - Editia manele Poză [/livemembers]: https://imgur.com/a/cCH9Y4p Premiul acordat: $48.000 Alte precizări: -
  8. RaresT

    [BUG] - Freeze

    Salutare, @ Alin47 . S-a rezolvat atat problema cu [/q] cat si cu tasta M. Am facut intocmai si a mers, puteti inchide topic-ul.
  9. RaresT

    [BUG] - Freeze

    Salutare @ Tupi . Am mapa pe M de tipul .asi, direct in folder-ul jocului. O sa scot modul cand ajung acasa si voi reveni cu un edit. Later edit: Mi-am pus alt SAMPFUNCS si a mers.
  10. RaresT

    [BUG] - Freeze

    Salutare, comunitatea B-Zone. Am doua probleme cu SA:MP-ul si as vrea sa le rezolv. In primul rand de fiecare data cand dau [/quit], [/q] sau ies din joc prin metoda clasica iau freeze si trebuie sa inchid procesul din Task Manager sau sa astept 2-3 minute ca sa se inchida singur. Intampin aceeasi problema si dupa ce folosesc tasta M pentru a folosi modul "Mapa pe M" in mod de 30-40 apasari. Pur si simplu iau freeze cu ultimul frame, acela cand se deschide harta. Sunt constient ca ar fi de la modpack-ul pe care l-am facut dar nu stiu de la ce ar proveni aceasta problema. Tin sa precizez ca nu folosesc modloader. Am sters gta_set si am rulat si in compatibilitate pe XP sau 7, folosesc Windows 10. Screenshot-uri nu va mai atasez pentru ca am explicat destul de bine problema, eu sper s-o rezolvam impreuna! Multumesc pentru timpul acordat citirii si o zi frumoasa in continuare!
  11. Nickname: [LCN]tartianuu Rank: Network Anchor (4) Dovada: https://imgur.com/a/PPTZIvC Alte precizari: O saptamana usoara tuturor! Later edit: As dori sa adaug faptul ca @ eB Mihnea atat saptamana trecuta cat si aceasta a atasat pozele in doua link-uri ceea ce contrazice ce a spus @ TLG Valentinos . Oricum ar fi, felicitari!
  12. Nume: [NC]RaresT Rank: SFPD Detective (2) Dovada: https://imgur.com/a/0Rc72Oe Alte informații: O saptamana usoara tuturor!
  13. Salutare iarasi colegi. In saptamana ce urmeaza vom afla raspunsurile la aplicatiile helper si pe aceasta cale, deoarece se numara in departament multe persoane care au aplicat as dori sa le urez multa bafta si succes pentru a dobandi functia. Maine iau clear la ambele FW-uri si mai am 17 zile pentru rank 3, rank care ma va face sa-mi iau adio de la HPV1000 si sa pot sa rezolv raportul cu si mai mare dexteritate si rapiditate. In rest pot sa va spun ca sunt onorat ca fac parte dintr-o factiune cu membrii activi care chiar isi doresc titlul de "Ofiterul saptamanii" si de saptamana viitoare voi lasa aceasta sansa si altora. Mult succes saptamana viitoare in rezolvarea raportului de activitate, completarea obiectivului "Misiunii saptamanii", dobandirea titlului de "Ofiterul saptamanii" si a functiei de Helper. Seara faina si mult succes tuturor in saptamana ce urmeaza, ganduri bune colegii!
    Salutare. Se bat cap in cap cu cmd-urile de Taxi, pe un modpack merge pe altul nu, intra in conflict. Oricum ar fi apreciez munca depusa si voi vota cu calificativul de "5 stele". Bafta si multumim frumos!
    Salutare! Un mod extrem de folositor, apreciez efortul depus. Multumim @ Not in use pentru sharing, zi faina!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.