Jump to content

RaresT

Member
  • Posts

    1908
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by RaresT

  1. RaresT

    Nume: [NC]RaresT Rank: SFPD Sergeant (3) Dovada: https://imgur.com/a/XuhSBnd Alte informații: -
  2. RaresT

    Salutare tuturor! Sarbatori fericite si week-end placut!
  3. Nick: tartianuu Rank: Network Editor (5) Ma invoiesc pentru data de: 19/04/2022 Ma invoiesc la activitatea / sedinta cu numele: Activitatea de tip "Risky Squares" Motiv: Sunt plecat, imi pare rau. Mult succes!
  4. RaresT

    Nume: [NC]RaresT Rank: SFPD Detective (2) Dovada: https://imgur.com/a/AuIGMI9 Alte informații: O saptamana usoara tuturor!
  5. Nickname: tartianuu Rank: Network Anchor (4) Dovada: https://imgur.com/a/gDVH6cm Alte precizari: O saptamana usoara tuturor!
  6. Nick-ul tau: [NC]RaresT Server: RPG2 Descrierea bugului: Dupa ce apas butonul de creare a unei reclamatii sunt redirectionat catre urmatorul link, cel in care ar fi trebuit sa apara reclamatia insa imi apare textul: You cannot report players. Tin sa precizez ca nu am primit Web Suspend. Circumstantele in care s-a produs bugul: Am creat o reclamatie azi dimineata si cand sa o fac si pe a doua mi-a aparut aceasta problema. Screenshot(s): https://imgur.com/a/b0YjZDc Poza este facuta de pe telefon insa problema persista si pe calculator. https://imgur.com/a/tUqH0nY
  7. Nume: tartianuu Concursul acordat: Tari&Capitale Poză [/livemembers]: https://imgur.com/a/wcuyOUT Premiul acordat: $32.000 Alte precizări: - Nume: tartianuu Concursul acordat: Continua versul - Editia Ian Poză [/livemembers]: https://imgur.com/a/wcuyOUT Premiul acordat: $32.000 Alte precizări: - Nume: tartianuu Concursul acordat: Continua versul - Editia manele Poză [/livemembers]: https://imgur.com/a/cCH9Y4p Premiul acordat: $48.000 Alte precizări: -
  8. RaresT

    Salutare, @ Alin47 . S-a rezolvat atat problema cu [/q] cat si cu tasta M. Am facut intocmai si a mers, puteti inchide topic-ul.
  9. RaresT

    Salutare @ Tupi . Am mapa pe M de tipul .asi, direct in folder-ul jocului. O sa scot modul cand ajung acasa si voi reveni cu un edit. Later edit: Mi-am pus alt SAMPFUNCS si a mers.
  10. RaresT

    Salutare, comunitatea B-Zone. Am doua probleme cu SA:MP-ul si as vrea sa le rezolv. In primul rand de fiecare data cand dau [/quit], [/q] sau ies din joc prin metoda clasica iau freeze si trebuie sa inchid procesul din Task Manager sau sa astept 2-3 minute ca sa se inchida singur. Intampin aceeasi problema si dupa ce folosesc tasta M pentru a folosi modul "Mapa pe M" in mod de 30-40 apasari. Pur si simplu iau freeze cu ultimul frame, acela cand se deschide harta. Sunt constient ca ar fi de la modpack-ul pe care l-am facut dar nu stiu de la ce ar proveni aceasta problema. Tin sa precizez ca nu folosesc modloader. Am sters gta_set si am rulat si in compatibilitate pe XP sau 7, folosesc Windows 10. Screenshot-uri nu va mai atasez pentru ca am explicat destul de bine problema, eu sper s-o rezolvam impreuna! Multumesc pentru timpul acordat citirii si o zi frumoasa in continuare!
  11. Nickname: [LCN]tartianuu Rank: Network Anchor (4) Dovada: https://imgur.com/a/PPTZIvC Alte precizari: O saptamana usoara tuturor! Later edit: As dori sa adaug faptul ca @ eB Mihnea atat saptamana trecuta cat si aceasta a atasat pozele in doua link-uri ceea ce contrazice ce a spus @ TLG Valentinos . Oricum ar fi, felicitari!
  12. RaresT

    Nume: [NC]RaresT Rank: SFPD Detective (2) Dovada: https://imgur.com/a/0Rc72Oe Alte informații: O saptamana usoara tuturor!
  13. Salutare iarasi colegi. In saptamana ce urmeaza vom afla raspunsurile la aplicatiile helper si pe aceasta cale, deoarece se numara in departament multe persoane care au aplicat as dori sa le urez multa bafta si succes pentru a dobandi functia. Maine iau clear la ambele FW-uri si mai am 17 zile pentru rank 3, rank care ma va face sa-mi iau adio de la HPV1000 si sa pot sa rezolv raportul cu si mai mare dexteritate si rapiditate. In rest pot sa va spun ca sunt onorat ca fac parte dintr-o factiune cu membrii activi care chiar isi doresc titlul de "Ofiterul saptamanii" si de saptamana viitoare voi lasa aceasta sansa si altora. Mult succes saptamana viitoare in rezolvarea raportului de activitate, completarea obiectivului "Misiunii saptamanii", dobandirea titlului de "Ofiterul saptamanii" si a functiei de Helper. Seara faina si mult succes tuturor in saptamana ce urmeaza, ganduri bune colegii!
  14. RaresT

    Salutare. Se bat cap in cap cu cmd-urile de Taxi, pe un modpack merge pe altul nu, intra in conflict. Oricum ar fi apreciez munca depusa si voi vota cu calificativul de "5 stele". Bafta si multumim frumos!
  15. RaresT

    Salutare! Un mod extrem de folositor, apreciez efortul depus. Multumim @ Not in use pentru sharing, zi faina!
  16. RaresT

    Salutare si multumim @ Tupi pentru ca ai impartasit acest mod cu noi. Foarte folositor pentru taximetristii amatori sau care vor sa stie si cartierele. Totodata este folositor pentru politistii care utilizeaza si alte zone de radar in afara de Temple si Santa Maria Beach. O zi faina in continuare!
  17. RaresT

    Salutare si multumim @ Andreigl pentru ca ai imparasit acest FPS Unlocker cu noi. Modul este unul folositor si il recomand mai departe la randul meu. O zi frumosa in continuare!
  18. RaresT

    Salutare. Exista o diferenta insa nu chiar asa sesizabila precum este facuta prezentarea. Voi vota "4 stele". Bafta si multumim @ Andreigl .
  19. RaresT

    Salutare. Anticrasher-ul este bun, folositor. Recomand! Multumim, @ Andreigl . Bafta!
  20. RaresT

    Salutare. Am dificultati in utilizarea acestui cmd astfel incat o sa-l votez cu calificativul de 3 stele. Nu il pot recomanda mai departe intrucat nu ma pot folosi de el la calitate maxima dar multumim frumos pentru ca ai impartasit acest mod cu noi, @ Andreigl . Zi faina!
  21. Nick: tartianuu Numarul interviului: 9777 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/CpUkGxq Alte precizari: O discutie interesanta de sfarsit de saptamana cu invitati pe masura!
  22. @ NC Cretsu , cererea ta a fost acceptata. Contacteaza un rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului: 9777.
  23. wrong, n-am observat cealalta pagina sry.
  24. RaresT

    Nick-ul tau: [NC]RaresT Server: RPG2 Descrierea bugului: Am trecut prin podeaua la evenimentul "Patratele Riscante". Screenshot(s):
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.